Selamlar arkadaşlar. Bende ipad1 64gb+3g cihaz var. Ürünü aldığımda 4.3.2 versiyonundaydı ve jb yaptıktan sonra cydia sadece 4.3.5 için shsh kaydını aldı. Bende iphoneislam da bulunan ipad'a telefon ve mesaj atma özelliği katan PhoneIt-iPad-4.3.3'ü yüklemek için versiyonu 4.3.3 yapmaya karar verdim.TinyUmbrella ve iReb sayesinde iTunesten 4.3.3ü yüklemeyi başardım ve tethered olarak JB yaptım. Fakat sorun şu ki telefon bekleme moduna geçtikten bir süre sonra kendini recovery mode a alıyor ve açılmıyor. Kapatınca da aynı durum. Yani siyah ekranda kalıyor. Ekrana ne itunes e bağlayın diye birşey geliyor ne de hareket var. Redsnow ile just tethered seçeneğini seçiyorum ve tekrar açılıyor. Fixrecovery, recboot gibi programlar hiçbir işe yaramadı. Restore yapıp orjinal 4.3.3ü kurup jailbreakme.com üzerinden tekrar jb yaptım falan ama yine sonuç aynı. Sizce ne yapabilirim bu durumun düzelmesi için? Bu arada iFaith programı ile 4.3.3ün shsh kaydını alıyorum bilgisayara ama ifaith server'ında online olarak bakmak istediğimde görünmüyor. iFaith'ten ipsw oluşturdum fakat yüklerken yaklaşık yarısında itune 37 hatsını veriyor ve bu sefer hiç açılmıyor makina. Lütfen birileri yardım etsin.
If your iDevice is susceptible to the Limera1n jailbreak ( all iDevices except iPad 2, iPhone 3G and iPod Touch 2G – last two are forever jailbreakable ) you can use iFaith to dump the blobs from the device.
burada ifaith in ipad 2 için kullanılamayacağı yazıyor ama... yinede siz 4.3.3 kurduğunuzu söylüyorsunuz
ayrıca tethered jb yaptım demişsiniz ama ipad 2 için tethered jb yok
benim cihazım zaten iPad1 arkadaşım. Sorunun başında da belirtmiştim.
If your iDevice is susceptible to the Limera1n jailbreak ( all iDevices except iPad 2, iPhone 3G and iPod Touch 2G – last two are forever jailbreakable ) you can use iFaith to dump the blobs from the device.
burada ifaith in ipad 2 için kullanılamayacağı yazıyor ama... yinede siz 4.3.3 kurduğunuzu söylüyorsunuz
ipad 2 için tethered jb var arkadaşım
quote:
Orijinalden alıntı: mustafam33
quote:
Orijinalden alıntı: QoS
ipad 2 için tethered jb var arkadaşım
link?
quote:
Orijinalden alıntı: ender
4.3.3 için jailbreakme.com sitesinde kolayca jb yapabilirdin neden Rc19 ile urğraştın ?
Zaten jb i jailbreakme.com dan yapiyorum. Rc19u sadece cihazı açabilmek için kullanıyorum. 4.3.3ü yükledikten sonra makina direkt recoveryde(siyah ekranda) açılıyor. Bunu asmak icinde rc19 ile cihazın açılmasını sağlıyorum. Daha sonradan jailbreakme.com dan jb yapıyorum. Ama makinayı kapatinca ya da bekleme modunda 5-10dk kalınca yine recoveryiye geçiyor. Bunuda ne yaptıysam aşamadım.