Şimdi Ara

İpad Retina Mini için İnstagram var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Maltepe Carfurda bir arkadaşımla beraber Apple store gittim orda ki İpodlara baktım ios 7 yüklü olduğu halde geç çalışıyordu dokunmatiği çok yavaştı. Sonra birde ipad çeşitlerine baktım. İpad mini Retina ekranlı 1000 tl olan 16gblik modeli beni hız konusunda gerçekten çok şaşırttı. Ama galiba İnstagram yok görünüyor acaba İnstagram nasıl yüklenir. Çünkü evde ki laptopta İtunesi açtığım zaman iphone için instagram dediğimde ipad için de uyumludur diye yazıyor ama kafam karıştı orda çalışanlara da sordum bişey bilmiyorlar . kafam karıştı çıktım gittim .

• Neden olmasin app store a girip yukleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurcan8888 O kullanıcısına yanıt
    Evet var ancak nedenini bende anlayamadigin sekilde appstore arattigimda bulamamistim bi turlu, alternatif programlar cikiyor ve bnde yok sanmistim. Googledan arayip link ile app store dan ulasabilirsiniz.. @ozgurcan8888

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurcan8888

Dün Maltepe Carfurda bir arkadaşımla beraber Apple store gittim orda ki İpodlara baktım ios 7 yüklü olduğu halde geç çalışıyordu dokunmatiği çok yavaştı. Sonra birde ipad çeşitlerine baktım. İpad mini Retina ekranlı 1000 tl olan 16gblik modeli beni hız konusunda gerçekten çok şaşırttı. Ama galiba İnstagram yok görünüyor acaba İnstagram nasıl yüklenir. Çünkü evde ki laptopta İtunesi açtığım zaman iphone için instagram dediğimde ipad için de uyumludur diye yazıyor ama kafam karıştı orda çalışanlara da sordum bişey bilmiyorlar . kafam karıştı çıktım gittim .

AppStore'da arama yaptığında sol üst köşede bir kutu var. Bu kutuda yalnızca İphone seçili. Onu yalnızca ipad yaparsan uygulamaları görebilirsin. Her uygulamada böyledir

• quote:

Orijinalden alıntı: Exelance60

quote:

Dün Maltepe Carfurda bir arkadaşımla beraber Apple store gittim orda ki İpodlara baktım ios 7 yüklü olduğu halde geç çalışıyordu dokunmatiği çok yavaştı. Sonra birde ipad çeşitlerine baktım. İpad mini Retina ekranlı 1000 tl olan 16gblik modeli beni hız konusunda gerçekten çok şaşırttı. Ama galiba İnstagram yok görünüyor acaba İnstagram nasıl yüklenir. Çünkü evde ki laptopta İtunesi açtığım zaman iphone için instagram dediğimde ipad için de uyumludur diye yazıyor ama kafam karıştı orda çalışanlara da sordum bişey bilmiyorlar . kafam karıştı çıktım gittim .

AppStore'da arama yaptığında sol üst köşede bir kutu var. Bu kutuda yalnızca İphone seçili. Onu yalnızca ipad yaparsan uygulamaları görebilirsin. Her uygulamada böyledir

zaten dediğiniz gibi yapınca İpad seçince çıkmıyor İphone kısmını seçince var görünüyor ama daha ipad almadığım için tam olarak bilmiyorum .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exelance60

quote:

zaten dediğiniz gibi yapınca İpad seçince çıkmıyor İphone kısmını seçince var görünüyor ama daha ipad almadığım için tam olarak bilmiyorum .

Aynen kusura bakma tam tersi olucak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mağazada var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ipad icin uyarlanmis instagram yok iphone için olanı indirip kullanabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.