Şimdi Ara

İpad2 jailbreak yaptim ama yanlislikla appstoredan odeme yaptim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpad 2 yi yeni aldim 1 ay icinde jailbreak yaptim 4.3.3 versiyonunu. İlk başlarda bir suru oyun indirdim sorun yoktu ama teamviewer ve outlook mailpro yu indirdiğim icin yaklasık 2 hafta sonra e mail adresime reciept geldi.. Bu iki pr0gram 150 $ ediyor.. nasil olur boyle bişey anlamadım yardımcı olun lütfen..

İptal etme gibi bir durum olamaz mı ?

artık nasıl güvenicem her indirdiğim ürünün parasını gene keserler die ??
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• app store dan indirmişsiniz sanırım installous yerine. haliyle parayı çekmiş.
  • Jailbreak yaptiktan sonra app store uygulamasina mi yoksa installous uygulamasina mi girip indirdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coelecanth

İpad 2 yi yeni aldim 1 ay icinde jailbreak yaptim 4.3.3 versiyonunu. İlk başlarda bir suru oyun indirdim sorun yoktu ama teamviewer ve outlook mailpro yu indirdiğim icin yaklasık 2 hafta sonra e mail adresime reciept geldi.. Bu iki pr0gram 150 $ ediyor.. nasil olur boyle bişey anlamadım yardımcı olun lütfen..

İptal etme gibi bir durum olamaz mı ?

artık nasıl güvenicem her indirdiğim ürünün parasını gene keserler die ??

Dostum gecmis olsun oncelikle. O paranin iade edilmesi mumkun degil. Jailbreak yaptiktan sonra App store'dan urunleri bedava indirmezsiniz. Siz olayi yanlis anlamissiniz maalesef. Jailbreak olsa da olmasa da App store'dan indirdikleriniz ucretliyse o ucret kartinizdan kesilir. Ucretsiz indirmek icin cydia'dan installous uygulamasini kurmali ve uygulamalari ordan indirmelisiniz. Ordan indirdiginiz zaman bir ucret kesilmez fakat belirtmekte de fayda var. Bu yol illegal bir yoldur. Aynen PC'nizde kirilmis uygulama kullanmak gibidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 22 Temmuz 2011; 11:13:26 >

• Benimde durumla ilgili merak ettigim bırsey var. Sanal kartımı kaydettim limitini kendim belirliyorum ve genel olarak düşük tutuyorum. Şimdi eğer limitimden daha yüksek meblada bir app indirmek istesem izin verir mi yOksa limit yetersiz uyarısı verir mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kesinlikle installous tan indirdim .. Sorun da bu ya yani daha önce indirdigim oyunlar da sorun yok ama bu indirdigim iki programda online olmakla ilgili oldugundan nasıl olur da ücreti kredi kartıma yansır.. bi bug mı war acaba ? cok sinirliyim bu konuda daha once basakasının basına geldi mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

Benimde durumla ilgili merak ettigim bırsey var. Sanal kartımı kaydettim limitini kendim belirliyorum ve genel olarak düşük tutuyorum. Şimdi eğer limitimden daha yüksek meblada bir app indirmek istesem izin verir mi yOksa limit yetersiz uyarısı verir mı?

Apple uygulama ucretini hemen kesmedigi icin limit olmasa bile indiriliyor ama daha sonra parayi cekemedigi icin hesabi kilitliyor. Parayi odemeden free uygulama bile indirtmiyor. Limiti arttirir artirmazda parayi hemen cekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar kesinlikle installous tan indirdim .. Sorun da bu ya yani daha önce indirdigim oyunlar da sorun yok ama bu indirdigim iki programda online olmakla ilgili oldugundan nasıl olur da ücreti kredi kartıma yansır.. bi bug mı war acaba ? cok sinirliyim bu konuda daha once basakasının basına geldi mi acaba ?

Faturanin ekran goruntusunu koyabilir misiniz?
  • resmi Yukleyebildim mi acaba ?

İpad2 jailbreak yaptim ama yanlislikla appstoredan odeme yaptim
  • quote:

Arkadaşlar kesinlikle installous tan indirdim .. Sorun da bu ya yani daha önce indirdigim oyunlar da sorun yok ama bu indirdigim iki programda online olmakla ilgili oldugundan nasıl olur da ücreti kredi kartıma yansır.. bi bug mı war acaba ? cok sinirliyim bu konuda daha once basakasının basına geldi mi acaba ?

sinirlenmene gerek yok, yasal program indirmiş oldun.
    istemeden de olsa, etik açıdan doğru olan gerçekleştiği için bir teselli bulabilirsin.
    hele ki sevdiğin ve yararlandığın programlarsa için daha da rahat olur...
  • Installous ta AppStore la direkt baglantili satin alma linkleri de bulunuyor, sanirim yanlislikla o linklere bastiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

Installous ta AppStore la direkt baglantili satin alma linkleri de bulunuyor, sanirim yanlislikla o linklere bastiniz

Ucuza bir yanlışlık yapsam zaten kellemi keserdim ! ! O kadar oyun indirdik gidip yanlış yapcak 140 dolarlık aplication u mu bulduk şimdi :)

Gene de bir şifre sormasını beklerdim installous tan apple i yanlışlıkla secmiş olsam bile ?
  • Teamviewer Pro HD crackli versiyonu 9.0.9224, siz ise 9.0.9233 indirmissiniz (bu da sadece app storeda var). Uygulamaya girip kontrol edebilirsiniz. Buyuk ihtimalle app store linki kullanip indirmissiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperkbb -- 22 Temmuz 2011; 12:02:33 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

Installous ta AppStore la direkt baglantili satin alma linkleri de bulunuyor, sanirim yanlislikla o linklere bastiniz

Ucuza bir yanlışlık yapsam zaten kellemi keserdim ! ! O kadar oyun indirdik gidip yanlış yapcak 140 dolarlık aplication u mu bulduk şimdi :)

Gene de bir şifre sormasını beklerdim installous tan apple i yanlışlıkla secmiş olsam bile ?

Dogru soyluyorsunuz da AppStore a veya iTunes Store a daha once kredi kartinizla aldiginiz bir uyeliginizi tanittiysaniz daha sonraki kullanimlarda otomatik olarak giris yapiyor hatta ayarlar kisminda bunun icin bile bir sekme var, e durum boyle olunca siz Installous ta appstore a giden butona tikladiginizda zaten login oldugunuz icin direkt satin alma islemini gerceklestiriyor ;)

• Teamviewer normal versiyon zaten tam fonksiyonel calisiyor. Prosu ile evdeki pcye baglanirken farkli bir islem yok. Bir daha bastiginiz linke dikkat edin, installous sorun cikartirken oradaki launch appstorea basmissiniz.

Basligi uygun sekilde degistiriyorum. Cekilen paranin jb ile alakasi yok.
  • Aynı olayın benzeri benim de başıma geldi. İnstallous ile yüklediğiniz uygulamaları sakın ola AppStore dan güncellemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 133T 313554R -- 22 Temmuz 2011; 21:10:00 >
  • Bahtsız bedevi olduk desenize.. neyse cana gelcegine mala gelsin dielim. Apple in akıllılık edip her alısveriste kredi kartı bilgilerini sormamasını da boylelikle alkıslamak gerekior..

Başlığı isterseneniz ' Ben ettim siz etmeyin!! ' şeklinde değiştirin :)
  • :) geçmiş olsun
  • Tesekkur ederim hepinize...

Bu arada mesaj sayıma bakıp yeni uye olduğumu sanmayın. Bugüne dek aradığım her ne olursa olsun siteniz sayesinde bu sorulara cevap bulmuşumdur,incelemişimdir bu yüzden de şimdiden site yönetimie teşekkür ediyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.