Bildirim
ipad2 jb 5.0.1 kullanıcılarından rica
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk deneme başarılı.quote:
Orijinalden alıntı: Antikky
Selam,
Elimdeki alette 4.3.3 kurulu olduğu için deneyemiyorum.
Cydia'da 5 row Custom ipad keyboard denen bir rpgoram var,
BU programı kullanarak F klavyeye modifiye etmek istiyorum.
5.0.1 jail break ipad2 sahipleri bir bakarsa sevinirim..
Sevgiler.
Sadece, 4 sütuna sırasıyla 11, 12, 11 ve 10 karakterden 44 (shift versiyonlarıyla 88) karakter sığdırılabiliyor. Türkçe karakterler de eklenebiliyor. İsteyen istediği klavye düzenini kolayca yaratabilir bu klavye eklentisiyle. Şimdi f klavye yerleşimini bulup olası sorunları göreceğim. Muhtemelen birebir f klavye yerlesimi mümkün olmayacaktır ama en azından parmak sürtmesiz Türkçe klavyeye kavuşuruz gözüküyor.
Ek: ilk sorun x harfinin standart yerinde yer alamaması.
Bu sorun f klavye sütunlarının sırasıyla 13, 12, 12, 11 karakterden toplam 48 karakter içermesinden kaynaklanıyor.
Bence başlığı IOS 5 te Türkce / F klavye diye değiştirirseniz baslığa ilgi daha da artar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 21 Mayıs 2012; 0:22:11 >
-
F klavye yerleşimi için 5row ayarlarında karakter sıralamasını şöyle yaptım:
1234567890x
fgğıodrnhpqw
uieaütkmlyş
jövcçzsb.,
Shifte basıldığında çıkan karakterler:
!"?$%&'()@X
FGĞIODRNHPQW
UİEAÜTKMLYŞ
JÖVCÇZSB:;
Kalın işaretlediğim karakterlerin yeri ihtiyaca göre değiştirilebilir.
Yukarıdaki yazılar, 501 yüklü iPad2 de otomatik düzeltme kapalıyken, parmak kaydırma falan yapmadan, doğrudan Türkçe karakterlerle yazıldı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X