Şimdi Ara

İpad2 mi ,ASUS Eee Pad Transformer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun asusu teknosada inceleme firsatim oldu..oncelikle ipad 2 kullaniyorum elime alir almaz agirligi son derece hissedilir..gr bazinda aman okadar farktan ne olur demeyin kullanmadan bilemessiniz:) yillardir ios kullandigimdan belkide inanilmaz ters geldi bana hicbir tad alamadim...cok onemli derece android ihtiyaciniz yoksa bence paraniza yazik etmeyin
  • İpad 2 akar her zaman...
  • Bu forumda açtığına göre aşağı yukarı herkez iPad diyecektir. O yüzden seni bu yazan kişiler ipad'e yöneltmesin sen ne amacı için kullanıcağına göre al sonra pişman olma derim ben.
  • iPad 2
  • Android telefon kullanıyorum 3 gün öncede ipad aldım. Ios harika bir sistem, android özgürlükmüş hikaye. Türkçe uygulama desteği çok çok az. Elin amerikalısina uygulama yapıyorlar sadece. Özgürlük onlara sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qkhn83

Android telefon kullanıyorum 3 gün öncede ipad aldım. Ios harika bir sistem, android özgürlükmüş hikaye. Türkçe uygulama desteği çok çok az. Elin amerikalısina uygulama yapıyorlar sadece. Özgürlük onlara sadece.

Hayırlı olsu.n
  • quote:

Orijinalden alıntı: terto112

quote:

Orijinalden alıntı: qkhn83

Android telefon kullanıyorum 3 gün öncede ipad aldım. Ios harika bir sistem, android özgürlükmüş hikaye. Türkçe uygulama desteği çok çok az. Elin amerikalısina uygulama yapıyorlar sadece. Özgürlük onlara sadece.

Hayırlı olsu.n

Eyv sagol
  • kullanım amacına bağlı. ben ilk çıktığından beri iphone kullanıyorum başka da telefon asla kullanmam ama asla ipad almam çünkü benim kullanım amacıma uygun değil. internetten her videoyu i,zleyemezsin online film yada dizi izleyemezsin her video sitesinden klip izleyemezsin vs... java falan yok. sadece apple stroedan iphone a özel diziizle vs.. gibi uygulama indirmen lazım ki onlarda güncel olmuyor ancak orda olan dizileri izlersin. online oyunları da açmıyor. ama transformer prime bu saydığım herşeyi açıyor. ve hız olarakta ipad i yakaladı. dediğim gibi kesinlikle büyük bir apple fanatiğiyim ama asla ipad almam. prime a kadar diğer tabletleride kullanışlı bulmuyordum bu yüzden tablet alamıyordum ama asus transformer prime süper. önce kullanım amacını belirlemelisin. ona göre karar vermelisin.
  • Asus daha iyi gibi sanki....
  • jessica alba ile bülent ersoyu karşılaştırma gibi olmuş :) bülent ersoyun tek artısı usb takıla biliyor :D
  • İPad,iPad'e aparat araciliği ile de usb baglanabiliyor
  • merhaba arkadaşlar,

burada düşündüğüm bir tablet ile i pad 2 karşılaştırılmış tam üzerine geldim ancak amacımı belirtmek istiyorum ve bilgi sahibi olanlardan da bilgi almak istiyorum.

Ben öğretmenim

1- Adobe Acrobat Reader ile ders kitaplarımı ve diğer kitaplarımı inceleyebilmeliyim derslerime göz atabilmeliyim.

2- Online bazı ders oyunları var adobe flash içerikli bunları açabilmeliyim

3- Office programlarından word, excell ve özellikle powerpoint ile çok işlerim oluyor bunları aktif kullanabilmeliyim

4- USB- SD Kart girişi ile dışarıdan bilgileri tablet içine atabilmeliyim.

5- DVX veya HD filmleri izleyebilmeliyim

6- Son olarak Projeksiyn cihazım var LG HS 201 bunu tablete bağlayabilmeliyim..

belki çok şey olacak bu maddeler ama en azından bir öğretmenin olmassa olmazları bunlar arkadaşlar... Bu konuda siz değerli kullanıcılardan ve bilgi sahibi olanlardan bilgi alabilirsem memnun olurum.. Ha illa Asus veya İ PAD 2 olması önemli değil.. yukarıda yazdığım 6 madde şu ana kadar uygulanabilir bir tablet pc de var mı varsa ne gerekiyorsa yapıp alacağım... Yardımlarınızı bekliyorum..

• mehmet hocam siz bir eğitmen olarak bu işlemlerinizi daha çabuk sonuçlandırmak için bence notebook almalısınız ipad2 degil zira ipad2 keyif işidir
  • eternalsun kardeşim
    teşekkür ederim bilgi verdiğin için
    bende zaten iki tane var asus kj 52r var bir de 10.1 msi netbook var ancak bunları okula getirip götürmesi meşakkatli zaten projeksiyonu sürekli yanımda taşıyorum.
    hani her zaman yanımda taşıyabileceğim kulay kullanımlı olması açısından bir de sürekli bir şeyler yazıp çizen insanlarız netbook da artık zorlaştırıyor bunları bu yüzden hafiflik ve kolaylık olması işlevserlik anlamında kaliteli olması açısından hangisi veya hangi ürün olmalı diye fikrinizi rica etmiştim..

saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmeterzincan

merhaba arkadaşlar,

burada düşündüğüm bir tablet ile i pad 2 karşılaştırılmış tam üzerine geldim ancak amacımı belirtmek istiyorum ve bilgi sahibi olanlardan da bilgi almak istiyorum.

Ben öğretmenim

1- Adobe Acrobat Reader ile ders kitaplarımı ve diğer kitaplarımı inceleyebilmeliyim derslerime göz atabilmeliyim.

2- Online bazı ders oyunları var adobe flash içerikli bunları açabilmeliyim

3- Office programlarından word, excell ve özellikle powerpoint ile çok işlerim oluyor bunları aktif kullanabilmeliyim

4- USB- SD Kart girişi ile dışarıdan bilgileri tablet içine atabilmeliyim.

5- DVX veya HD filmleri izleyebilmeliyim

6- Son olarak Projeksiyn cihazım var LG HS 201 bunu tablete bağlayabilmeliyim..

belki çok şey olacak bu maddeler ama en azından bir öğretmenin olmassa olmazları bunlar arkadaşlar... Bu konuda siz değerli kullanıcılardan ve bilgi sahibi olanlardan bilgi alabilirsem memnun olurum.. Ha illa Asus veya İ PAD 2 olması önemli değil.. yukarıda yazdığım 6 madde şu ana kadar uygulanabilir bir tablet pc de var mı varsa ne gerekiyorsa yapıp alacağım... Yardımlarınızı bekliyorum..

1,2,3,5 maddelerini ipad 2 ile halledebilirsin.
    divx ve flash açan 1-2 dolar civarı programlar var.
    usb den direk veri gönderme ihtiyacı fazla duymuyorum, mesela biri bana dosya mı gönderecek,mail atar, ordan 1 saniyede indiririm,
    kendime mail atarak istediğim dosyayı kablosuz olarak alabilirim ve gönderebilirim.
    projeksiyon konusunu bilemiyorum.

• antonidas arkadaşım

sanırım asus da gördüğüm kadarıyla ek apartları arasında vga dönüştürücü var ama cihazla mı veriliyor yoksa ayrıca mı almak gerekiyor işte onu bilmiyorum ipad 2 de de var ama yüksek maaliyetliymiş şimdi gördüm :(
  • yukarıdaki postları okumadım ama almadıysan ipad 3 ü beklemeni tavsiye ederim. Tablet tarafında kısa vadede donanım cezbedici olabiliyor ama tablet icin asıl onemli olan uygulamalar. android tarafının uygulama çeşitliliği ve kalitesi bakımından biraz daha yol alması gerektigini dusunuyorum
  • İpad 2 kesinlikle tableti tablet yapandan alicaksin
  • Ehehe Buraya açarsan iPad aldirirlar sana...

Ama benim gorusum sudur:
    Transformer + klavye dockini alican tadindan yenmez 4 cekirdekli netbook
  • teşekkür ederim cevap yazan genç arkadaşlara ....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.