Bildirim
Ipad2 pasaport kayit
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ipad içerisine simkart koyup türkiyede şebekeye bağlanmadıktan sonra istediğiniz zaman kayıt ettirebilirsiniz.
Ama bir sim kart ile 3G ye bağlanırsanız imei numararanız telekominikasyon kurumu tarafından loglanır ve bir süre ( tam zamanını bilemiyorum, google dan bulabilirsiniz) sonra ipadinizi 3g ile kullanamaz olursunuz. -
O zaman pasaport kaydini yaptirana kadar cihaz hicbir simkart veya data karti falan takmassam sorun olmaz mi kesinlikle ? -
evet simkart takmazsanız sorun olmaz. ama 1 defa bile taksanız 30 gün içinde kayıt yaptırmanız gerekir, yoksa IMEI bloklanır, kayıt yaptırana kadar 3G/2G data hattını kullanamazsınız. -
Hat takarsan bi süre sonra kullanamz hale gelirsin, taa ki pasaport kaydı yaptırana kadar.
Öte yandan hat takmaman demek, kayıt ettirene kadar hiç kullanmaman demektir.
Birinci durumda en azından 1-2 hafta kullanırsın 3G yi. Zaten imeinin bloklanmasının bi zararı yok pasaport kaydıyla açılıyor.
Ben birkaç hafta kullandım, kilitlenince pasaport kaydı yaptırdım.. en mantıklısı..
Bence tak kullan :))
Ha bi de sadece data hattı takarsan (konuşma hattı hiç takmazsan) imein bloklanmıyormus diye bi rivayet vardı.. ama sonra yalan oldu sanırım.. -
Tesekkur ederim oncelikle. Tam bi olayi anlayamadim ama. Kayit yaptirmadan simkart taktim ve kullanmaya basladim diyelim. Ve bir hafta sonra da dedgniz gibi imei kilitlendi. Ben ipadimden 3g yi hic mi kullanamayacagim artik ? Yani kayit yaptirsam da kilit acilmiyor mu ? Boyle bir duumla bir sekilde karsilasabilir miyim ? -
yok işte kullanabilirsiniz. Benim kilitlenene kadar bekledim (belki hiç kitlenmez ümidiyle:) Kitlenince no service yazdı sol üstte opratör yerine
o zaman gittim kayıt yaptırdım ertesi gün açıldı. Tamamen bloke olma diye bişey yok içiniz rahat olsun. Kayıt yapana kadar 1-2 hafta kullanın derim hiç yoktan iyidir. -
Tesekkur ederim icim rahatladi valla :) peki bi soru daha soriyim hazir yakalamisken :D iphonelara takilan simkarttan mi takiyim yoksa data hatti mi ? -
ileride telefona da takarım konuşurum mesajlaşırım dersen normal hat taktır. Ama ipad dışında başka hiçbir yerde kullanma ihtimalin yoksa, o zaman farketmez data hattı da alabilirsin. Ben avea data hattı kullanıyorum 1gb'a kadar 9 TL aşarsam da 4g a kadar (kademeli olarak) 29 TL. Sinyal problemi olmayan bi yerdeysen en mantıklı tarife bence bu -
ha bi de karışıklık olmasın diye yazıyorum, pasaport kayıdı yapacak olan kişinin son 30 gün içinde TR'ye giriş yapmış olması gerekiyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- facetime arama yapamıyorum
- iphone 11 şarjı ne kadar gidiyor
- iphone uygulama güncelleme geri alma
- iphone bul kapanmıyor
- telefoncudan yurtdışı iphone almak
- apple watch 7 özellikleri
- 14 pro max mi 15 pro max mi
- ios 18 duvar kağıdı
- iphone birbirine yaklaştırınca
- nfc özelliği nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X