Şimdi Ara

yurt dışı pasaport kayıtlı telefonlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yurt dışı olan ve pasaport kayıtlı olan telefonların sonra kapanma şansı varmıdır ? yani bir iki ay sonra kapanır mı ? kolay gelsin.

• çooooooooooooooook düşük bir ihtimalle evet. şöyle 10binde bir gibi.
  • hmmm peki kapandı diğelim ki kapandıkdan sonra tekrar başka bir pasaportla kayıt altına alınabilir mi ?
  • dostum eğer yasalar dahilinde kayıt yaptırdınsa hiç bir sorun çıkmaz ama çıkarsada ben şu günde şu şekilde kayıt yaptırmıştım diyip kayıt yaptırdığın yere şikayet edince hallediliyor
  • benimde bir sorum olacaktı.telefonumuzun normal kayıtlı mı pasaport kayıtlı mı olduğunu anlamanın bir yolu var mı? elden alınan telefonlar için yani..
  • www.tk.gov.tr de imei sorgulama var oraya imeiyi girerseniz orda "yolcu beraberinde gelen cihaz" veya "ithalat yoluyla gelen cihaz" ibaresini göreceksinizayrıca yenilenen sitede aynı yerde imei girdiğinizde telefonun marka ve modeli çıkmakta bu şekildede imei kopyalama olup olmadığını görebilirsiniz
  • ithalat yoluyla gelmiş cihaz..cevabınız için sağolun ustad.peki klonlanmış imei nasıl anlaşılacak?2-3 yılda işin suyunu çıkarmışlar bu arada..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt Dışından Telefon Kaydı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim kaydettirdiğim bir telefon daha geçen ay bu şekilde kapanmıştı, kaydı turkcellden yaptırmıştım, daha sonra ankara'da telekomünikasyon kurumuyla temasa geçtiğimde turkcellin evrakları ulaştırmadığını söylediler, ben de bizzat gidip evrakları teslim ettim ve aynı gün telefon tekrar açıldı. eğer herşey yasalar çerçevesinde yapılıyorsa telefonunuzu mutlaka açtırıp kullanırsınız.
  • benim telefonum almanyadan geldi ve pasaport ile kayıt ettim hiçbir sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.