Şimdi Ara

İPhone Yurt Dışı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, konu malum, iPhone sordum telefoncu da, neden yurt dışı almıyorsun dedi, süre uzuyor dedi, çift sim, sonra e sim falan bahsetti.. Bende her yıl böyle yapılıyor mu dedim, evet dedi.. Cevaba pek güvenmedim ama, hiç bi telefoncu da sağlıklı bilgi vermiyor.

İPhone 14-15 yurt dışı alsam, telefoncunun söylediği gibi, 4 ay + 4 ay sim + 4 ayda esim yaparak kullanabilir miyim süresiz şekilde..?

Bilgi için şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayzen0180 -- 18 Mayıs 2024; 11:40:45 >

• Telefoncu doğru söylemiş
  • ayzen0180 kullanıcısına yanıt
    6 ay kulanırsın e simle birlikte Çift sim olsa da olmasada 6 ay benim arkadaşım aldı ucuz diye şimdi uğraşıyor satmak için alma
  • Caferhan kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkürler ama altta arkadaş alma diyeyazmış. Bu konu da daha detaylı bilgi verebilir yada bir web sayfası gibi bi adrese yönlendirebilir misiniz acaba?
  • Mayıs ayında alırsan 4 ay fiziki simi kullanırsın.Eylül ayında 2.sime veya e sime geçersin 4 ay da o şekilde kullanırsın.Sonra yeni yıla girersin hakların yenilenir.4+4 yine o şekilde kullanırsın eder sana 16 ay.16 ay da 1.5 seneye tekabul ediyor neredeyse.Sonra sat zaten üst modele geç aynı yolla onu da kullanırsın.
  • Cevaplar için teşekkür ederim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.