Şimdi Ara

iPad2 sim kar kesme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipad 2 3g için maalesef micro sim im yok. sizce kesmelimiyim ? veya nasıl kesmeliyim ? bildiğiniz video varmı kesme işlemi için?

teşekkürler.

• belirtmemişim. elimde SIM var.
  • Ne kadar becerikli olduğunuzu bilmiyorum ancak çok basit bir işlem değil. Telefoncularda 5 TL kesiyorlar, ya da 12 tl yeni micro sim alabilirsiniz.
    Kullandığınız operatorun bayisinden.
  • bende birşey sorucam elimdeki vınn modem kartının kopyasını micro sim olarak çıkartabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıHanedanı

bende birşey sorucam elimdeki vınn modem kartının kopyasını micro sim olarak çıkartabilir miyim?

Ben de iPad için oyle yapmak istemiştim bana vinndaki data kartının Micro sim olarak kopyası çıkartılmıyor demislerdi. Normal boyutlarda kopyası çıkarılıp kestirerek halledilebiliyor ama yine de sorun isterseniz.
  • Arkadaslar dun aveadan 8gb jet modem aldim.. Sim kart da zaten icinde geliyor.. Aldim sim karti kirdirttim hemen.. Eve gidince taktim ipad 2 me ve 3g sorunsuz kendiliginden calisti.. Su an ayda 39 tlye 8gb internetim var ipadde.. Ve galatasarayin atacagi her gole de 100 mb hediye gelecek..
    Ayricaa telefon hatti oldugu icin yarin oburgun ipad icin tel. Programi cikarsa o zaman da data karti olmadigi icin destek verecek.. Yani kisacasi karli bir alisveris oldu benim icin.. :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Iphone 11 Sim Unlock
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.