Şimdi Ara

İpad2 vs İpad mini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız kardeşime alacağım sizce hangisi daha iyidir? Oyunlar konusunda performansı önemli benim için.

• Bence ipad2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun performansları aynı, aradaki farkı anlaması mümkün değil.
    Evde kullanacaksa iPad 2 alın, dışarı çıkartıp gezmeye filan götürecekse sıklıkla, o zaman iPad Mini alın aralarında tek fark bu.
  • Bence bir kız için iPad Mini daha mantıklı olur. Hem daha taşınabilir olduğundan. Aynı cihazlar sadece boyut farklı. Ben de kullanıyorum gayet güzel bir cihaz. Bir de iPad Mini'de iOS 7'nin, iPad 2'den daha stabil çalıştığını söyleyenler var.
  • ipad 2 'yi bilmiyorum ama mini kullanıyorum. tasarımı ve kullanımı çok güzel. boyutu da yeterli seviyede, tek elle tutmakta biraz sıkıntı yaşayabilir ama boyutu hiç kötü gözükmüyor
  • Ben de her ikisi de var.
    Mini de ios 6.1.3 yüklü
    iPad 2 de ios 7.1 güncelledim.
    Performans olarak hiç fark yok.
    iPad 2'yi sırası ile 6.1.3 - 7.0.4 - 7.0.6 ve 7.1 güncelledim stabilite ve batarya performansı değişmedi.. İpad mini'yi nostalji olsun diye ios 6.1.3 de bıraktım..
    Ev de kullanmak ve film seyretmek için büyük ekran daha iyi, ama taşıma ve hafiflik olarak ipad mini.. Batarya olarak iPad 2 batayası daha performanslı bazen 12 saati buluyor. iPad mini kullanıma göre 9-10 saat civarı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 2 Nisan 2014; 23:52:14 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPHONE 12 MİNİ 64GB
    3 yıl önce açıldı
    İPAD 2 16GB WİFİ
    10 yıl önce açıldı
    İpad 1 ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.