Şimdi Ara

iPad3'ü nereden almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konuyu anlatıyorum. Ben o kadar teknoloji meraklısı biri değilim ama birşeyi görünce bu benim olmalı dediğim bugüne kadar 3 şey oldu. 5 yıl kadar önce Sony Ericsson K790i telefon ve yaklaşık 1.5 yıl kadar önce de Nokia N8 telefon. Şimdi ise farkında olmadan YouTube'dan iPad3 tanıtım videolarını izledim (Arif'in Mençistıra attığı golü arar gibi bir durum ) ve çok beğendim. Bu benim olmalı dedim ve kafayı taktım.
    Fiyat araştırması yaptım önce eBay'dan baktım 600$'dan başlıyor 800$'e kadar çıkıyor. Yani yaklaşık 1000TL-1500TL arası. Sonra gittigidiyor ve hepsiburada'ya baktım ki o da ne! En ucuzu 1500TL falan. Yuh dedim bu kadarı da olmaz.
    Şimdi yukarıyı sıkılmadan okuduysanız asıl mesele şu ki;
    Babam şuan ABD'de. Acaba ondan mı istesem yoksa buradan mı alsam. Aslında buradan almaya kalksam zarar edeceğim gibi ama gerçek şu ki buradan alasım da hiç yok. ABD'den getirtsem sorun olur mu? Dil sorunu, şarj sorunu vs vs. Yoksa yani babam şuan kullandığım notebook'u da arkadaşı aracılığıyla göndermişti. Ne dersiniz bi çıtlatsam mı babama?

Teşekkürler.

• öle heves edip alırsan 1 hafta sonra bi kenara atıverirsin

isteklerini belirle kaç gb modelini almak istiyorsun 3glimi yoksa sadece wifi bunların hepsi fiyata etken

eğer wifi tercih edeceksen babana yurtdısından aldır daha ucuz olur ( ama sadece 1 yıl garantisi olur ) yok ben 3gde istiyorum dersen eğer babanın pasoportu üzerine kayıtlı cihaz yoksa kayıt ettirmesi lazım bunları araştır.

tr'den alırsan bilkom garantili almalısın ( müşteri hizmetleri + 2 yıl garanti )

ipadım olmamasına rağmen birçok ipad olandan daha bilgiliyim
  • Şu saatte yardımcı oluyorsun ya sana helal olsun vallahi :))
    Tam da aklıma geldi özellikleri yazmayı unuttum diye. Tam ekleme yapayım derken mesajını gördüm :))

32GB yeterli olur diye düşünüyorum. Wi-Fi zaten tamam da 4G de olsa ne olur acaba. Hani teknoloji özürlüyüm azıcık pek araştırmam böyle şeyleri. Seni bulmuşken sorayım diyorum. Bu 4G ne oluyor tam olarak? Cihazda olması olmaması ne getirir ne götürür?

Son olarak da dostum inan heves değil. Ben geçen sene Şubat ayına kadar N8'i almadan önce gözüm gibi baktım SE K790i'ye ve halen daha sapasağlam çalışıyor. Kardeşim kullanıyor yani
  • Bu ise kaç para ayıracaksın hiç kullanmadığım iPad tr vatanbilgisayar ürününü bilkomcihaz 64gb wifi+4g new iPad almak istersen verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshout Ryan

Merhaba arkadaşlar.
    Konuyu anlatıyorum. Ben o kadar teknoloji meraklısı biri değilim ama birşeyi görünce bu benim olmalı dediğim bugüne kadar 3 şey oldu. 5 yıl kadar önce Sony Ericsson K790i telefon ve yaklaşık 1.5 yıl kadar önce de Nokia N8 telefon. Şimdi ise farkında olmadan YouTube'dan iPad3 tanıtım videolarını izledim (Arif'in Mençistıra attığı golü arar gibi bir durum ) ve çok beğendim. Bu benim olmalı dedim ve kafayı taktım.
    Fiyat araştırması yaptım önce eBay'dan baktım 600$'dan başlıyor 800$'e kadar çıkıyor. Yani yaklaşık 1000TL-1500TL arası. Sonra gittigidiyor ve hepsiburada'ya baktım ki o da ne! En ucuzu 1500TL falan. Yuh dedim bu kadarı da olmaz.
    Şimdi yukarıyı sıkılmadan okuduysanız asıl mesele şu ki;
    Babam şuan ABD'de. Acaba ondan mı istesem yoksa buradan mı alsam. Aslında buradan almaya kalksam zarar edeceğim gibi ama gerçek şu ki buradan alasım da hiç yok. ABD'den getirtsem sorun olur mu? Dil sorunu, şarj sorunu vs vs. Yoksa yani babam şuan kullandığım notebook'u da arkadaşı aracılığıyla göndermişti. Ne dersiniz bi çıtlatsam mı babama?

Teşekkürler.

Bu ise kaç para ayıracaksın hiç kullanmadığım iPad tr vatanbilgisayar ürününü bilkomcihaz 64gb wifi+4g new iPad almak istersen verebilirim

• ipad in güzellıgı zaman gectıkce ve uygulama oyun vs yukleyınce ortaya cıkıyor. Ne yazıkkı ıs sadece para verıp almakla bıtmıyor, ya uygulama satın almak yada jaılbreak gereklı. Ben daha o ıse hıc bulasmadım, ama ıpad de bagımlı yapan kesınlıkle oyunlar ve uygulamalar.

• ipad3 yok piyasada, onun adı new iPad !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4G ülkemizde destekli degil ancak onu 3G olarak kullaniyorsun.

Wifi ve 3g arasinda ki en belirgin farksa 3g modelinde sim yuvasi var ve operatörlerin birinden internet paketi alarak internet erişimini sokaktada yaşiyorsun ama bence elindeki telefonla internet paylaştıriliyorsa telefonuna internet paketi yap ve telefonu dışarda modem olarak kullan daha ekonomik olur ve ipad ile keyfine bak son olarak babana aldirman daha ucuza gelir ancak ürün garantisiz olur ülkemiz de appstore olmadigi icin 1 yil uluslar arasi garanti olmuyor diye biliyorum ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.