PS4 Pro hâlâ alınır mı ?
-
-
ps4 pro alacağına xbox series s al. hem yeni nesil rtx falan var. ama sony özel oyunlarını oynamak istiyorsan alınır. hem ps4 pro sorunlu konsol. çok ses yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arti olarak her oyun pro da 60 fps calismiyor. Genelde 30-48 arasi.
2016 dan once cikan oyunlar genelde 30 fps calisiyor, Boost modu pek bir halta yaramiyor.
Mesela AC maratonu yaptim gecen ay oddysey ve valhala disinda Hepsini oynadim, hicbir oyun 60 fps calismiyor.
En fazla Ac3 remastered o da 4k 30 fps calisiyor. 3.parti gelisticilerinin hicbiri 60 fps calismiyor. Multiplayer oyunlarda 60 fps calisiyor. Mesela re6 siege , Bf5 gibi.
2016 degil 2021 de cikan Mass effect bile pro da 60 fps calismiyor.
60 fps calisan oyun sayisi en fazla 1,3 dur . Onlar da 50 fps en fazla
Sony oyunlari, last of us2 ghost of tsushima gow spiderman horizon days gone killzone
Hicbiri 60 fps calismiyor 1080p de.
2014 de cikan infamous bile 50 fps falan
Pro nun olayi daha cok baglantilarinin iyi olmasi, Dual wifi var 5ghz bandina sahip. Ama PSN serverlari cok aptalca oldugundan yine lan ile bagliyorsunuz. 3 tane usb cikisi var.
pro almak 2019 yilinda mantikliydi ama suan alirsaniz cok buyuk hayal kirikligina ugrarsiniz. Ayrica 5 senelik pro ya 4 bin tl ceken cakal dolu. ( 1700 tl den aldilar )
Ki zaten PS almanin olayi da yok, her oyun PC ye geliyor. PC de emulator ile de oynarsiniz her turlu. 3-5 oyun icin o kadar para degmez. Onun yerine sistemi guclendirin daha iyi.
Ama ille de alacagim derseniz bence ps5 alin, o da elden ayaktan dusunce . Ben oyle yapacagim. PC her turlu mantikli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Verdiğin cevap için çok teşekkür ederim. PS 4 Pro almaktan vazgeçtim. Ya sistemi güçlendiririm ya da PS5 alırım.
-
Bende ps4 almayı düşünüyordum fakat anladığım kadarıyla PC almak daha mantıklı gibi.
Bu konuda önereceğiniz PC var mı?
-
ps1 den beri hep konsol kullanmis konsolcu olan biri olarak bile PC ye geciyorum. Ps5 i de ileride kutulu-dijital oyunlarimi oynamak icin alacagim zaten.
Cunku bazi oyunlar var knack gravity rush , concrete genie gibi bunlar PS4 konsolunun ozelliklerini yansitan oyunlar.
Gecen nesil uncharted4 oyununu pre order ile 180 tl ye almistim. Ubisoft oyunlari 219 tl idi. 3-7 ay beklenip 80-140 tlye iniyordu. Suan oyunlar 700-800 tl . 2 sene beklenip ancak o da 150-250 tl ye duser. 2 sene de onu beklemek yerine PC toplayip, hem daha iyi fps hem de fiyat acisindan daha uygun bir yere gecmek daha mantikli. Bu saydigim oyunlarin PC ye cikacagini sanmiyorum. Bu yuzden PC nin yanina elden ayaktan dusunce bir ps5 alip keyfime bakarim
Ps4 oyunlarinin %99'u < 30 fps, pro'da %98
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps4 slim al daha mantıklı. Performans olarak pro ile farklarına YouTubedan bakabilirsin ama Pro almanı kesinlikle tavsiye etmem iyisi olsun diye pro almıştım öyle bir fan sesi var ki sadece bir kaç oyun oynayabildim. Sonra slime geçtim gow vs onda oynadım. isterse dünyanın en iyi konsolu olsun o fan sesiyle almam bir daha.
Slim kırılıp oyun yükleniyor mu?
Kırık ps4 lerde online gta5 rdr2 cod oynasam sıkıntı çıkar mi?
Kirik psler de online oyun oynanmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Amac ucuza oyun oynamaksa series s + gamepass alin, ozel oyun oynamak ise ps4 slim alin (kutulu oyunu letgo vb yerlerden 2.el, dijital olaraktan ise psn store indirimlerinden alirsiniz)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim 🤓 güzel aydınlattın
Amacınız exclusive oynamaksa alınır ama çoğu exclusive oyun PC'ye geliyor ve gelecek. 60 fps'yi yeni oyunlarda çok nadir veriyor. Xbox Series S'in bile 60 fps açtığı oyunları daha yüksek çözünürlükte de olsa sadece 30 fps'de çalıştırıyor. Pro'nun hedefi yeni oyunlarda 1080p/60 değil maalesef.
Benzer içerikler
- ps4 iki kişilik oyunlar
- ps3 sistem depolama alanındaki dosya sistemi bozuk ve geri yüklenecek
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 kendi kendine kapanıyor
- ps4 kol şarj olduğunu nasıl anlarız
- playstation 6
- the last of us 3
- fs 25 mobile ne zaman çıkacak
- ps store kasım indirimleri
- direksiyon seti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X