Almayı düşündüğüm tablet. Kaleminide almak istiyorum. Muadil kalemleri önermiyorlar. Fikriniz nedir? (Ders Notu ve Zoom toplantıları için kullanacağım) |
İpad 9 Hala Alınır mı?
-
-
Pozitif teknolojiden ipad 10 + usbc kalem aldım. Bundle biçiminde 18k oldu. Tek ipad 15k idi. Keşke onu alsaymışım, kalem bildiğin sopa. Bir olayı yok.
-
Alınmaz. en kötü ipad air almak lazım uzun kullanım için.
-
iPad 9 kullanıyorum 7 aydır ve memnunum. Alabilirsin aslında işini görür öyle zannediyorum ki fakat hocalarımızın da dediği gibi Air ya da en kötü 10. nesil öneririm.
-
Air çakıp yolunuza devam etmelisiniz hocam, 9 da götürür fakat 2 sene sonra gak dersiniz tablet guk der sıkıntı çıkarır air tüm öğrenim hayatınızda yanınızda olur sıkıntı çıkartmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
9 ile 10 arasında kayda değer bir fark yok (kasa vs ayrı tutuyorum)
Galaxy Tab S9 FE aldım.iPad de kullanmış biri olarak S9 FE tavsiye ederim.Bütçenizi çok zorlamak istemiyorsanız
Açıkçası düşünebilirim. Yukarda arkadaşların dediği gibi ipad9 eski kaldı alınacaksa air 5 alınıp devam edilmeli ama onunda fiyat itibariyle bütçemi aşıyor. Samsung kısmını düşüneceğim, teşekkürler.
-
ben air aldım 3-4 sene akıcı gider umarım.
-
m1 işlemci ve 8 gb ram var onda, mezun olana kadar götürür seni. 2-3 sene sonra pili değiştirmen gerekebilir sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 4 Şubat 2024; 23:45:51 > -
Kalem olmadan tablet neye yarar ki hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amazon Almanya üzerinden 450 TL satılan bir kalem vardı belki iyi performans verir bilemiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Batarya ölür demi 2-3yıla ?
İkinci el 6aylık Air 5 alınır mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Avuç içi desteği varsa olur tabi
Kalemi amazondan alın biçiminde dedim hocam. İkinci nesil kalemin özellikleri falan var yine de USB-C kalemin özelliği yok. Herhangi bir ürün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X