Şimdi Ara

Ipad4 ile uyumlu Bluetooh kulaklık tavsiyesi....ALINDI....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce 16GB wifi beyaz Ipad4 aldım. Ağırlıklı olarak müzik dinlemek ve ipad'den film izlemek için Bluetooth kulaklık almak istiyorum. Sizlerin kullandığı tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mıdır?

Bassları kuvvetli, terletmeyen, 150-250 TL aralığında, şarjı uzun gidiyor olması öncelikli tercihim olur.

Tavsiye verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyHunter81 -- 10 Ağustos 2013; 2:39:55 >

• up...
  • Kullandığım ve tavsiye edeceğim iki model : Stereo-Samsung Hs3000 Mono-Jabra Easygo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thejollyjoker kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Bass kalitesi açısından kulak üstü olan on ear veya over ear tarzı modeller daha kullanışlı olacak sanırım. Kulak içi olanlar genelde ses kalitesi açısından tatmin etmiyor.

Kulak üstü modellerden tavsiye edebileceğiniz var mıdır?

Tekrardan teşekkür ederim.
  • Bu fiyat aralığında çok iyi bir kulaklık bulamazsınız. Size motorola s305 önerebilirim. Çok fazla bişey beklemiyorsanız işinizi görür ben kullanıyorum. Kablosuz kullanmam gerektiğinde bunu kullanıyorum. Şarjı 6 saat civarı gidiyor. Fiyatıda uygun hala bu seri satılıyormu bilmiyorum ama bir bakın isterseniz. Fiyatta yukarı çıkarsanız 20 saat civarı iki kalem pille çalışan kullaklıklar mevcut. Bütçeyi iki üç katına çıkarmanız gerekir. Bluetooth kulaklık almadan mutlaka test edin. Beklentiniz yüksekse bluetooth kulaklıklar işinizi görmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki kulaklığı kesinlikle tavsiye ederim. İki hafta önce Ipad4'de kullamak için almıştım. Bluetooh 4.0 desteği saysinden tam uyumlu çalışıyor. Zamanında baya araştırdım. Şuan piyasada 4.0'ı destekleyen başka kulaklık cidden yok. Bir de en çok hoşuma giden özelliği kablolu veya USB üzerinden PC veya diğer cihazlar ile de direkt kullanılabilmesi. Bu özelliklere göre fiyatı bence çok iyi.

http://www.ereyon.com.tr/urun/playvision-bth033.aspx

Geçen hafta bu kulaklık için bir inceleme başlığı açmıştım. Aşağıdaki linkte daha detaylı bilgi var. Sormak istediğiniz soru olursa yardımcı olmaya çalışırım.

http://forum.donanimhaber.com/m_77865138/f_//tm.htm#77880561

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanturk -- 20 Temmuz 2013; 1:03:23 >

• ihtiyaçlarınız doğrultusunda hiç bir bluetooth kulaklık sizi tatmin etmez 10 liralık kulaklık daha kaliteli ses verir. kablolu kullanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Bir üst mesajımdaki kulaklığı incelemenizi tavsiye ederim. Eminim fikriniz değişecektir.
  • Öneriniz için teşekkür ederim. Araştırdığım kadarı ile şuan s305 in aktif satışı yok gözüküyor. Biraz daha araştırayım.
    Kullanan biri olarak bass kalitesi nasıl acaba? Teşekkür ederim.

• Öneriniz için çok teşekkür ederim. Yapmış olduğunuz incelemeyi sonuna kadar okudum. Elinize sağlık. Şekil ve özelliklerine baktığım zaman gerçekten dikkat çekiyor. Geçen sene playvision markasının mini pc ürününü almıştım. Müşteri hizmetleri iyiydi diye hatırlıyorum.

Kulak pedleri çok rahat gözüküyor Eğer bass kalitesi dediğiniz gibi ise fiyatı da bana uyuyor. Ciddi ciddi düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyHunter81 -- 20 Temmuz 2013; 16:35:12 >
  • Dün süpürge bakma niyeti ile media markta gittim.

Gitmişken bluetooth kulaklıklarıda inceledim. Resimden de görüleceği üzere baya model inceledim. En çok dikkatimi çeken Beats Audio ve Creative wp300 oldu. Fakat WP300'ün kulak fincanları tahminimden küçük çıktı. Bu sebep ile basslar biraz yetersiz. Dahili mikrofonu yok ve telefon görüşmesi yapamıyorsunuz. aBeats Audio gayet güzel fakat fiyat 699 TL olunca bana hitap etmedi.:)

Açıkcası @ersanturk arkadaşın önerdiği playvision bth033 kulaklık şekil ve teknik özellik olarak çok hoşuma gitti. Fakat teknoloji firmalarında bulamadım. Fırsat bulabilirsem playvision firmasının şirinevler'de bulunan ofisine gidip kulaklığı denemeyi düşünüyorum.

Şimdilik durumlar böyle.

• Nokia BH504
  • Tavsiyede bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Yukarıda @ersanturk arkadaşın tavsiye ettiği playvision kulaklığı almış bulunuyorum. Bayram öncesi yoğunluktan dolayı ancak fırsat bulabildim birşeyler yazmaya.

Kulaklığı playvision firmasının şirinevlerdeki ofisinden deneyerek aldım. Deneme amaçlı kulaklık ofislerinde mevcut. Telefonumu bağlayarak yaklaşık yirmi dakika test ettim. Daha önce media markt'taki kulaklıklarıda aynı telefon ve müzikler ile denediğim için tecrübem vardı. Şunu söyleyeyim; gerek malzeme kalitesi gerek ses kalitesi gerek teknik özellik ve fiyat olarak baktığınız zaman beats dışındaki benim media markt ta baktığım diğer kulaklıkları ikiye katlar.

Firmadaki yetkili arkadaşın dediğine göre bu kulaklık japonyadaki woowi firması tarafından büyük lansmanlar ile satışa çıkartılmış ve şuan dahi fiyatı 200 dolar civarında imiş. Cidden woowi hero olarak google da aratınca baya resim çıkıyor.

Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.