Şimdi Ara

ipad4 Recovery Mode 3194 Hatası+Ekran Kili Ses Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 sorum olacak

1.IPAD in Jailbreak li olup olmadığını nasıl anlayabilirim
    2.Itunes üzerinden Recovery Mode ile recovery yapmaya çalıştığımda 3194 hatası veriyor.
    3.IPAD içersinden Tüm veriler ve İçeriği sil dedidğimde Jailbreak olsa bile giderme
    4.Menu ve Tuş kilidi sesi çalışmıyor ama diğer sesler çalışıyor klavye tuş sesi gibi.

tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trsertac -- 30 Eylül 2013; 22:44:33 >

• 1. Jailbreaklı ise cydia olur

2. Ben 3194 hatası yüzünden 2 hafta uğraştım dosya yöneticisinde araya windows/system32 gibi bişey yazıyoduk onu araştır ordaki hosts dosyasını not defteri ile aç apple ile ilgili
    şeyleri sil en altta oluyor en altı sil

3. Cihazı dfu moda alıp geri yükleme yap itunesten yani restore yap olur ipadından tüm içerikleri ve ayarları sil yapma elma ekranında kalır açamassın

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatBirYalan -- 30 Eylül 2013; 21:56:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfu mod dediğiniz recovery mod sanırım onu yapıyorum ama yine 3194 hatası veriyor dediğiniz gibi yaptım internettede araştırdım ancak sorun düzelmedi,ipad üzerinden ios 7 ye güncelledim.

beni çıldırıtan şöyle bir sorun daha var,ipad teki tüm sesler çalışıyor ancak menulere tıkladığınızdaki ses ve ekran kilidine geçtiğindeki tuş kilidi sesi çalmıyor neden olabilir bu problem kafayı yiyecem :(
  • trsertac T kullanıcısına yanıt
    3194 hatasını çözdüm,şöyle ki

Oncelikle i-tunes programini tamamen silin,verileri sakla dediği zaman saklamayı işaretleyin,sonrasında i-tunesi ipad i kulladığınız dilde tekrar kurun,ipad türkçe ise türkçe kurun ve ipad i taktiğinizda i-tunes un cihazi gorduğune emin olun,sonrasında herhangi bir sorun yaşamamanız gerekir.

ben bu şekilde recovery yapabildim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.