Şimdi Ara

Ipadi defter gibi kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun için ihtiyacım olab Önerbileceğiniz en güzel appstore uygulaması hangisi acaba ? Pdf'leri yükleyip üzerine yazabilmeliyim. Bir de kalem önerisi isticem bi sorum olacak Şöyle ki kalemler genelde yuvarlak uçlu oluyor Yazarken sıkıntı olmaz mı İnce uçlu ipad kalemi pek göremedim ben son bi soru da Windows 8'li samsung tablette bi uygulama var Adı aklımda değil Uygulamadan mı Tabletten mi bilmem de kalemle kullanırken elin değdiği yerlerin de çizilmemei için bir ayar var Ipadde onu nasıl yaparız

üç uygulama arasinda kaldim aslindaa Goodnotes , Topnotes ve Notes Plus sizce hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikacan -- 5 Ekim 2013; 11:39:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• zamanında bu konuyu çok araştırdım,

bir çok uygulama var bunlardan 3-4 tanesi kaliteli ve hemen hemen aynı.

aralarında benim tüm ihtiyaçlarıma cevap veren good notes oldu. tasarım, kullanım rahatlığı vs harika bir uygulama. kalem olarak ise bamboo kalemi tavsiye ederim ben onu aldım araştırmalarım sonucu memnunum.

yuvarlak uç sorun olmuyor uygulama içinde kalem ucu boyutu seçebiliyorsun, o dediğin el dayama özelliği her uygulamada var good notestaki çok pratik büyüteç ile beraber kullandığında sonuç çok iyi oluyor.

bir tavsiye uygulamayı kullanacağın zaman ipad ayarlarından el kısaltmalarını kapat (yani 4 parmakla sayfa geçme, kapama vs)
  • Dediğin ayar bir çok defter uygulamasında da var.Program olarak ben penultimate oneririm.kalem olarak alupenlere bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Koios

Dediğin ayar bir çok defter uygulamasında da var.Program olarak ben penultimate oneririm.kalem olarak alupenlere bak.

Penultimate indirdim ama bişey anlamadım yaa Topnotes ve buna benzer bi tane daha var Pdf ile kullanım açısından daha kullanışlı duruyor

• ben not alıyorum ipad ile. not almak için önerim note taker hd. pdf okumak ve üstlerine çizmek, sarıyla geçmek, not almak vesaire için de goodnotes. aldığım notlardan 5 sayfasını kendime gönderdim. şuradan bakabilirsiniz:

http://dosya.co/tifj8sg6f9ds/Written-Pages-2013-10-04-20-46-41.pdf.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

ben not alıyorum ipad ile. not almak için önerim note taker hd. pdf okumak ve üstlerine çizmek, sarıyla geçmek, not almak vesaire için de goodnotes. aldığım notlardan 5 sayfasını kendime gönderdim. şuradan bakabilirsiniz:

Güzelmişş Notların da bizimkilerin aynısı gibi Batım daa bu uygulama ücretsiz mii Ful versiyonu mu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikacan

quote:

ben not alıyorum ipad ile. not almak için önerim note taker hd. pdf okumak ve üstlerine çizmek, sarıyla geçmek, not almak vesaire için de goodnotes. aldığım notlardan 5 sayfasını kendime gönderdim. şuradan bakabilirsiniz:

Güzelmişş Notların da bizimkilerin aynısı gibi Batım daa bu uygulama ücretsiz mii Ful versiyonu mu var

ücretli. 11 tl falan olması lazım. ama ben ücret ödemedim. gerçi satın alıcam en yakın zamanda. çünkü hakediyor parasını. ama good notes da zum yapabiliyor sanırım. onu pek denemedim not tutmak için. o yüzden sadece good notes alabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

ücretli. 11 tl falan olması lazım. ama ben ücret ödemedim. gerçi satın alıcam en yakın zamanda. çünkü hakediyor parasını. ama good notes da zum yapabiliyor sanırım. onu pek denemedim not tutmak için. o yüzden sadece good notes alabilirsiniz.

Good notes un yazımı ve zoom u güzelmiş evett Ama topnotes uygulamasını da görsel düzen okarak çok beğenmiştim ya :) kararsız kaldım İkisinden birini alırım sanırım Evet bu 11 diğeri 9 lira

• Good Notes'un ücretsiz versiyonu var ama o pdf dosyalarını açabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yqtcn

Good Notes'un ücretsiz versiyonu var ama o pdf dosyalarını açabiliyor mu?

Açtı ama Bilmem yetersiz gibi zaten 2 defter ile sınırlı ücretsizi

• quote:

quote:

Good Notes'un ücretsiz versiyonu var ama o pdf dosyalarını açabiliyor mu?

Açtı ama Bilmem yetersiz gibi zaten 2 defter ile sınırlı ücretsizi

Anladım teşekkürler.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_49619827/key_Ypad%26%2339%2Cde+NoteTaking/tm.htm
    Şu konuyu biraz incele istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yqtcn -- 5 Ekim 2013; 14:30:59 >
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_49619827/key_Ypad%26%2339%2Cde+NoteTaking/tm.htm
    Şu konuyu biraz incele istersen.undefined

pekii cok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.