Şimdi Ara

İpadlerde garanti başlangıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hediye olarak gelen ipad mini retinayı bugün sattım. Satarken cihaz kapalı kutuydu jelatini bile açılmamıştı. Ama apple destekten seri numarasıyla sorguladığımda cihazın 17 aralık 2017 ye kadar garantili olduğu görünüyordu. Aktifleştirilmemiş ipad in nasıl garantisi 1 ay önceden başlar. Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kutu orjinal apple jelatini ilemi sarılıydı kapalı ÅŸekilde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siskohobit

Kutu orjinal apple jelatini ilemi sarılıydı kapalı şekilde

Mesajınızı okuyamadım ama tahminen cevap vereyim cihaz orjinal apple jelatiniyle sarılıydı

• hsaid kullanıcısına yanıt
    Forumda bir sıkıntı var eğer dediğiniz gibi ise müşteri hizmetleriyle görüşün bence

• Benimde başıma garip bir olay geldi iphone cihazın imeisi garanti kapsamından çıkarılmıştı sorgulamada bu seri numarası yanlışta demiyordu sorgulama sayfasıda çıkmıyordu fakat sıfır cihazdı meğer başarı değişime giren cihazlardan birinin yerine bu cihazınkini yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: siskohobit

Benimde başıma garip bir olay geldi iphone cihazın imeisi garanti kapsamından çıkarılmıştı sorgulamada bu seri numarası yanlışta demiyordu sorgulama sayfasıda çıkmıyordu fakat sıfır cihazdı meğer başarı değişime giren cihazlardan birinin yerine bu cihazınkini yazmış

Benim cihazda acaba ilk bir ayda sıfırıyla değişen cihazlardan mı acaba başka ihtimali kalmadı gibi

• hsaid kullanıcısına yanıt
    Valla cihazın kutusunun jelatinini ben açtım diyorsunuz öyle bir cihazın jelatini sökülmeden önce aktive edilmesine imkan yok yada çok çok düşük ihtimalle değişime giren cihaz sıfır kutulu cihazla değişmiştir tabi bu mümkün mü bilmiyorum apple da değişimlerde sadece cihaz değişiyor diye biliyorum ve faturanız var sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.