Şimdi Ara

IPAQ 914c GPS'i çalıştıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

IPAQ 914c edindim. Bu cihaz QUADCOMM'un (yanılmıyor isem) işlemci ile tümdeşik GPS teknolojisini kullanmakta.

Ancak, cihazın GPS'ini kullanmayı başaramadım. Denediğim yazılımların hiçbiri GPS'ten veri almayı başaramadı. Ancak, denemelerim sırasında bilgi aracı ile "GPS enable" durumunu görebildim.

Denediğim yazılımlar (Google Mobil Map, WMminiGPs vs.)

Bir fikriniz var mı?

Şimdiden teşekkürler.

• Sen Önce cihazının hp 914 c olduğunu unut ve cihazını bir win.6.1 olarak gör.
    914 olrak baktığında sorununu çözemeyebilirsin çünkü yaygın bir cihaz değil ama emin ol windows olarak bakarsan olayların ne kadar hızlı çözüldüğünü göreceksin.
    Program olarak Igo08 kullanmanı tavsiye ve ısrar ederim.DH forumlarındaaradığın her bilgiyi bulacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetvel -- 29 Ağustos 2008; 14:24:09 >
  • Çok teşekkür ederim.

Önerdiğiniz şekilde bakacağım.

İyi günler.
  • Maalesef birşey bulamadım, terimleri bilmediğimden olsa gerek.

WM 6.1 ortamında GPS'i aktif olarak kullanamıyorum. GPSTest yazılımı ile deniyorum, "GPS Starting Up"'ta takılıp kalıyor.

Bir önerisi olan var mı?

İyi çalışmalar.
  • Çlaışmadan bu işler olmaz.Öncelikle yüklemen gereken bir navigasyon programı lazım.Daha sonra Gps senin işine yarayabilir.Gps tek başıan bir işe yaramaz.
  • 614c nin forumunu okumanızı öneririm sanırım ikisi aynı tip gps chipine sahip

benim cihaz da yarın geliyor deneyim sonuçlar hakkında bilgi vermeye çalışırım...
  • Herkese teşekkürler !!

Cihaz çalıştı. Mudanya'ya gider iken rakım 800'de tepenin zirvesinde iken :) arkam Bursa ovası, önüm de marmara denizi idi ....

Gittikçe de uyguları daha hızlı bulmaya başlıyor. Bir öğrenme mekanizması mı var?

İyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cx65 ve ırda cihaz problemi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slm hangi programı kullandınız benim cihaz yeni geldi fakat igo 2006 yı çalıştıramadım... ekran yatay olduğu için desteklemedi bir de igo 2008 i deneyeceğim...
  • Merhaba,

Destinator uygulamasını denedim. Oldukça eski bir haritası vardı, en azından Bursa ve çevresi için.

Ayrıca, GPS sinyallerinin durumunu incelemek için de "GPS Test" adlı bir uygulama kullandım.

Yanılmıyor isem,http://www.freewarepocketpc.net/ te buldum.

İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArionWM -- 13 Eylül 2008; 21:54:32 >
  • ya kardeş bu 914c de gps i nasıl aktif hale getirdin bende gps var gözüküyor ama disable halde ne yapmam gerek tomtom u yükledim ama gps bulamıyor dio :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.