Şimdi Ara

İPAQ ACİL YARDIM LÜTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar büyük bi hevesle ipaq 6515 aldım ama hevesim kursağımda kaldı, netten hangi pocket pc uygulamasını indirdiysem hep geçerli bir pocket pc uygulaması değil diye hata veriyo, hiç bişey anlamadım bu işten lütfen yardımcı olun, teşekkürler

• bilgisayardan yukluyorsun degil mi add remove programs i acip?
  • kurduktan sonra çoğu programda yazar uygun olmadığına dair bir pop up çıkar . önemli değil. programlara baktığında kurulu olduğunu göreceksin. 6515 eğer yanlış hatırlamıyorsam kare ekranlı olan ppc miydi. eğer öyleyse asıl sorun bu ekrana uyumlu oyun vs. olacak senin için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filament -- 20 Haziran 2006; 20:16:50 >
  • onun ekranı bıldıgım kadarıyla 240x240 ınternetten ındırdıgın program ve oyunlar genelde 320x240 dır
  • Bunu cozmenin bir yolu yokmu
    yani ekran resolutionunu ayarlamak gibi falan oyunlarin yarisi cikiyor cok sinir bisey
  • quote:

Orjinalden alıntı: datox

Bunu cozmenin bir yolu yokmu
    yani ekran resolutionunu ayarlamak gibi falan oyunlarin yarisi cikiyor cok sinir bisey

nyditot adında bir yazılım var, ekran çözünürlüğü ile oynayabiliyorsun ama gerçekten faydalı olmaktan çok uzak, belki 100 kez yazdım ama gene yazayım, 6515'ten uzak durun...
  • ya aldık bikere bilader napalım daa yükliicek bi program bile bulamadım bu nası iş deli olacam, kuzu gibi yatiyo alet. yokmu acaba bu makina için program oyun vs. bulabileceğim bi site ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: BBARISS

ya aldık bikere bilader napalım daa yükliicek bi program bile bulamadım bu nası iş deli olacam, kuzu gibi yatiyo alet. yokmu acaba bu makina için program oyun vs. bulabileceğim bi site ??

hemen hemen bütün uygulamalar, kesik biçik çalışıyor, yani yüklenmeme gibi bir olay yok. sadece ekran alttan eksik olduğu için uygulamalar kötü görünüyor. oyunlar içinse özel olarak "square screen" uyumlu aramalısın. oyun oynamadığım için bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.