Şimdi Ara

IPG Nokia Lumia 820 Ekran Koruyucu ve Tam koruyucu Satışları Başlamıştır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muratksk_35

İstanbulda elden satan yerimiz yok efendim :)

izmir olsa yardımcı olurdum, sipariş geçerseniz kargoyla sevk edebiliriz

Kargo ücreti vs. kime ait? Kapıda ödeme imkanı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

quote:

İstanbulda elden satan yerimiz yok efendim :)

izmir olsa yardımcı olurdum, sipariş geçerseniz kargoyla sevk edebiliriz

Kargo ücreti vs. kime ait? Kapıda ödeme imkanı var mı?

kargo ücreti sitede sabit 5,90tl efendim, kapıda ödeme malesef ki yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

quote:

Orijinalden alıntı: 2Shakur

Arkadaşın işine engel olmak istemem ama, Ben telefonu servise verdiğimde ekran filmi vardı üstünde aldığımda bana demişlerdiki telefonunuza ekran filmi takmayın zaten hassas ayarları bozar. Örnek vermek gerekirse bi arkadaş konu açmıştı telefonuma film taktım kafayı yedi diye her yere kendi kendine dokunuyo diyordu bende o günden beridir kullanmıyorum :)

telefonun fiyatına bakmaksızın herkes film alıp takıyor buna bende dahil ki hiçbir sorun çıkarmıyor bence saçmalamışlar. hiç çevrende 1000tl üzeri telefonu olupta film takmayan gördün mü?

gorilla glass denilen şey de hikaye, L920 ve iphone 5'i olupta ekranı defalarca çizilen bir yığın kullanıcı var.

Gorilla glass hakkında söylediklerinize kesinlikle katılıyorum öyle bir pazarlıyorlar ki hiç zarar gelmeyeceğini sanıyorsun arkadaşımda iphone 5 vardı bir gün anahtarlarla birlikte koymuş çizik içinde kalmıştı telefon (Tabi anahtarlarla aynı cebe koyması saçmalık )

• quote:

Orijinalden alıntı: hasskabal

quote:

hangi ürünle acaba?

820 işte. ekran koruyucu film alacağım fakat piyasada ki 5li satılan ürünler var ve çok uygun fiyata ayrıca uyguamada zorlanırsan olmazsa vesaire at diğerini aç yap...
    Ama bunların 5 katı fiyata tek bir adet koruyucu film alıp başarısız olma ihtimalinde filmin berbat olması söz konusu bu beni korkutuyor. Daha detaylı bilgiye ihtiyacımız var bu IPG ekran koruyucuları için...

Teşekkürler.

bence dandik fimler en iyisi hemde ucuz bende kullanıyorum çiziliyor adı üstünde dandik sök at boooşver

• IPG uygulamasını kendiniz yapabiliyormusunuz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.