Bildirim
iphon'a araba parfümü döküldü?
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Senin yapabileceğin bişey yok bence, servise gösterin derim.. -
benim garanti devam ediyor fakat garanti kağıdını bulamıyorum bi sorun çıkar mı? turkcellden almştım sonuçta kaydı vardır ama garanti belgesini görmeden yapmayız derler mi? bir de nerdedir bu meletin servisi bilen varmı? -
Şarj girişinin orada sıvı temasında rengi değişen bir sensör var orası kırmızıya dönmüşse ki muhtemelen dönmüştür o zaman garanti dışı kalır kendini hazırla. -
garanti kağıdına gerek yok.zaten servis sistemlerinden imei ile cihazın garanti kapsamında olup olmadığı anlaşılıyor.
etilerde genpa servisi var.ayrıca kadıköyde de var.
quote:
Orijinalden alıntı: mrtglcn
benim garanti devam ediyor fakat garanti kağıdını bulamıyorum bi sorun çıkar mı? turkcellden almştım sonuçta kaydı vardır ama garanti belgesini görmeden yapmayız derler mi? bir de nerdedir bu meletin servisi bilen varmı?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone ekranda yeşil çizgi
- iphone düşük güç modu zararlı mı
- iphone eldiven modu
- apple değişim belgesi
- iphone şarj soketi temassızlık
- en iyi telefon kılıfı markaları
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X