iphona 4 s 'ime formt attm ve kurulumda bir sonraki aşmya geçmm içn eski kullncı kimliği istiyor. kimlği nasıl kırabilirim? Eski sahibine ulaşamıyorum. Çözümümü var mı arkadaşlar.??
quote:Orijinalden alıntı: kalima77 iphona 4 s 'ime formt attm ve kurulumda bir sonraki aşmya geçmm içn eski kullncı kimliği istiyor. kimlği nasıl kırabilirim? Eski sahibine ulaşamıyorum. Çözümümü var mı arkadaşlar.?? Hicbir cozumu yok o kisiye ulasamazsan bir daha telefonu kullanamazsin bu konu cok tartisildi forumda ama tek cozum bu uzgunum
quote:Orijinalden alıntı: kalima77 iphona 4 s 'ime formt attm ve kurulumda bir sonraki aşmya geçmm içn eski kullncı kimliği istiyor. kimlği nasıl kırabilirim? Eski sahibine ulaşamıyorum. Çözümümü var mı arkadaşlar.?? Hicbir cozumu yok o kisiye ulasamazsan bir daha telefonu kullanamazsin bu konu cok tartisildi forumda ama tek cozum bu uzgunum
serif61 S kullanıcısına yanıt Peki arkadaşlar. İphone Türkiye merkezini arasam onlar yardımcı olamaz mı?
quote:Orijinalden alıntı: kalima77 Peki arkadaşlar. İphone Türkiye merkezini arasam onlar yardımcı olamaz mı? öyle bir merkez mi varmış