Şimdi Ara

iPhone 1.1.2 Adım Adım Kırma Telefon Özelliği de Geldi! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
3
Favori
45.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • el tessekur saat 4 ve ben downgrade yapamadım ilk aşamada hata kodu 1015 yerine hata kodu 9 veriyor ve ekranda usb kablosu üzerinde donen cubuklarla oylece kalakaldım bu hata 9 nedir ondanmı oluyor anlamadım belki aynı işlemi 10 defa denedi hard reset attım 1.1.2yi tekraryukleyim dedim olmuyor olmuyor ne yapabilirim bir yardım lütfn........
  • Merhaba arkadaşlar.
    telefonun 1.1.1 yaptım fakat 1.1.2 çıkarmak için benım telefonda OktoPrep seçeneği ne yaptıysam cıkmıyor sadece 1.1.3 var bunun için ne yapmalıyım
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaslar appsnapı birturlu yukleyemıyorum orada takıdım kaldım servirlarmı cok yogun iunlok.no yada girdım yıne olmadı welhasıl jailbreke bır turlu baglanıp app snapı yukleyemedım oylece duruyor agır abiler lutfen yardım bakın dua ederımapp snapı yukleyecegimiz baska safalar veya lınkler varsa aynı surum olarak yardım edersenız sevınırım bu arada versıyonum 1.1.2otb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıphone -- 14 Şubat 2008; 15:29:58 >
  • beyler 1.1.2 ye yükseltirken tweaks 1.1.2 seçeneği iphoneda yok 1.1.3 var n e yapmamız gerek
  • aynı seylerı soyluyoruz cihat once app snapı yulememız lazım ama site battı galiba yogunluktan yada parayla satabilirler onun ıcın tweaks 1,1,2 yok cihat agir abiler hadi ama
  • Üçüncü Adım
    Eğer update için bir pencere çıkarsa "Install" tuşuna kesinlikle basmayın!!

Don't install diyip Shif+ update yapın ve 1.1.2 versiyonunu manuel olrak seçin. ÇOK ÖNEMLİ!!
    çıkmazsa Update tuşuna basıp kendiniz yapın.

BU ÜÇÜNCÜ ADIMDA MANUEL OLARAK SEÇECEĞİMİZ DOSYAA HANGSİ VE NERDE ACİL YARDIM LÜFTEN
  • FLESHMAN ONCE YAPTIGIN İŞLERDEN DOLAYI COK TESEKKUR EDERİM COK IYI OLDU YANLIZ BİZ BİRAZ YENIYIZBENDE TWEAKS 1,1,3 CIKIYOR APP SNAPI DOGRU YUKLEDİMMİ BİLMİYORUM AMA EMERCANSY DEDE ACİLMIYOR SİLİDE DE ACİLITOR YANI NORMAL NEREDE YANLIŞ YAPIYORUZ ACABA BU ARADA FABRİKA VERSIYONUM 1,1,2 Dİ YARDIMCI OLURSAN SEVINIRIM SENIN ANLATIMINDA EMERCENSİDE ACILMADIMI APPSNAP İŞİ HALLOLDU GİBİ YAZMISIN AHHH NE İŞİNE SENIN IPHONE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıphone -- 15 Şubat 2008; 2:23:28 >
  • buraya kimse bakmıyo galiba artık topıc acınca bazıları kızıyo neyapacaz
  • Merhaba arkadaşlar bende oktoprep ile ilgili aynı sorunu yaşadım.Ama sonradan şunu buldum.

Installer a girin. Add add source deyin. Daha sonra bu bağlantıyı ekleyin "http://hackthatphone.com/1.xml" Bu source sizi hack that phone tools a götürecek ve orada oktoprep i bulabileceksiniz
  • Benımde soyle bır sorunum var arkadaslar,
    1.1.1 den 1.1.2 upgrade edıyorum 1.1.2 jailbreakı calıstırıyorum fakat.

This utility can only be used if you have already run OktoPrep before to updating 1.1.2

diye bir hata veriyo en basa donup 1.1.1. yukleyıp jeilbreak yaptım sonra oktoprepı yukledım telefonu yenıden baslattım sonra tekrar 1.1.2 yı upgrade ettım sonra 1.1.2 nın tekrar jaılbreak programını calıstırdım yıne aynı hata java programı guncel son ersıyon varmı bu sorunla karsılasan.
  • Çok garıp bu 5. deneyısım hard reset ıle herseyi harfiyen uyguluyorum 1.1.2 jailbreakı calıstırıyorum fakat. yine

This utility can only be used if you have already run OktoPrep before to updating 1.1.2

java son versıyon
    baska sebebı ne olabılırkı

Bu arada ben telefon 1.1.1 deyken jailbreakme.com dan app yı yukluyemıyordum unlock olmuyodu i.phone.no adresınden app yı yukledım 1.1.1 unlock oldu oktoprepı yukledım fılan sora 1.1.2 ye upgrade ettım
    jaılbreak ıslemınde This utility can only be used if you have already run OktoPrep before to updating 1.1.2 dedı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andore -- 16 Şubat 2008; 18:48:09 >
  • Bu arada bıraz arastırdım jailbreakme.com dan app yi yuklıyememizin sebebi sanırım paralı olmus paypala yonlendırıyo.Bı bılgısı olan varmı
    Arkadaslar sorunum itunes da update yerıne resoreye basıp 1.1.2 yı yukleme yapmam mıs :D olay cozuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andore -- 16 Şubat 2008; 22:28:19 >
  • Arkadaslar son ıslem olarak Geohot Unlock(1.1.2, 1.1.3) yukluyorum download edıyor daha sonra starting the unlock dıyo yarısına kadar doluyo uzunnca takılıyo orda sonra telefon kapanıp acılıyo ınstallera bakıyorum kurmamıs kendını? bu sorunla karsılasan varmı hıc
  • arkdaslar acıl yardıma ıhtıyacım var......................
    1.1.2 cıkıslı bır makınem var 1.1.1 den 1.1.2 cıkarmak ıcın ınstalda tweaks(1.1.1 yada 1.1.2) yok ne yapmalıyımda bunları nasıl gerı getırebılırım. yardımmmmmmmmmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiz

arkdaslar acıl yardıma ıhtıyacım var......................
    1.1.2 cıkıslı bır makınem var 1.1.1 den 1.1.2 cıkarmak ıcın ınstalda tweaks(1.1.1 yada 1.1.2) yok ne yapmalıyımda bunları nasıl gerı getırebılırım. yardımmmmmmmmmmmm

intallerda sources kısmında edit>add diyiphttp://conceitedsoftware.com ekle gelmesi lazım.
  • Paylaşımlar için teşekkürler...
  • Bende ITuneshelper.exe çıkmıyor Vista kullanıyorum soun ne olabilir?Teşekkürler...
    Applemobiledevicehelper.exe çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SINIRSIZ -- 24 Şubat 2008; 15:46:48 >
  • Arkadaşlar jailbreak dosyasının içindeki windows.bat dosyasına tıkladığımda , siyah bir ekran penceresi geliyor ve gidiyor.Bir türlü jailbreak ekranı gelmiyor.Bu sorunun nedeni nedir acaba? Not: javanın son sürümü yüklü ve vista kullanıyorum.

iPhone 1.1.2 Adım Adım Kırma Telefon Özelliği de Geldi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpaybursa -- 24 Şubat 2008; 15:53:47 >
  • basta fleischman olmak üzere sorunlarını paylasan herkese tesekkür ederim. biraz zor oldu ama sonunda basardım 1.1.2 yüklemeyi.
  • arkadaşlar delirmek üzereyim. 1.1.2 ye yükselttim telefonu ama şimdide arama yapamıyorum. daha önce arama yapabiliyordum 1.1.1 e indirip işlemleri sırayla yapınca versiyonu 1.1.2 ye yükseldi, internete girebiliyorum, menu dügün çalışıyor ama phone kısmına giripte birini aramaya kalkarsam otamatik kapanıp menü ekranına dönüyor. şebekeyi görebiliyor yani türkcelle bağlıyım kendimi aradığım zaman çalıyor ama telefonda gözümküyor. yardımcı olursanız çok sevinirim..

fleischman yazmış zaten demişki. iworld yüklemelisin! ehüe görmemişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksiz_ -- 27 Şubat 2008; 16:09:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.