Şimdi Ara

iPhone 1.1.2 Adım Adım Kırma Telefon Özelliği de Geldi! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
3
Favori
45.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RE: iPhone 1.1.2 Adım Adım Kırma

arkadaşlar 1.1.2 ye shift artı uptade yapıorum ama itunes couldnt uptade yani itunes uptade yapamadı mesajı veriyor.. bi yerde yanlışlıkmı yapıyorum.

iphone nin şu anki durumu şebekeleri görüyor fakat seçemiyorum. türkcellde denedim telsimde denedim ama şebekeyi seçip bağlantı kuramaıyorum..

version şu an 1.1.1 de halen.. bu durumda internete bağlanabiliyorum getunlock programını çalıştırdım. iphone niz unlock yapıldı diyor.. ama hala bi şebeke göremedim..

bi yardımcı olurmusunuz acilen lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: boronkay

RE: iPhone 1.1.2 Adım Adım Kırma

arkadaşlar 1.1.2 ye shift artı uptade yapıorum ama itunes couldnt uptade yani itunes uptade yapamadı mesajı veriyor.. bi yerde yanlışlıkmı yapıyorum.

iphone nin şu anki durumu şebekeleri görüyor fakat seçemiyorum. türkcellde denedim telsimde denedim ama şebekeyi seçip bağlantı kuramaıyorum..

version şu an 1.1.1 de halen.. bu durumda internete bağlanabiliyorum getunlock programını çalıştırdım. iphone niz unlock yapıldı diyor.. ama hala bi şebeke göremedim..

bi yardımcı olurmusunuz acilen lütfen...

ne zaman diyor??
    hemen tıklar tıklamazmı yoksa tüklüyor falan en son mu???
    en son ise normal olması gereken o
    devam et.
  • Ben bir İphone getirttim, 8 gb ve versiyon 1.1.2 (3B48b), installer v3.01 yüklü.
    Jailbreak yaptım. Turkcell sim kartı tanıdı. Ancak iki sorun var :
    1- birisi beni aradığı zaman telefonumun sesi çıkmıyor yani çalmıyor. ancak dün keşfettim, yurt dışından arandığımda çalıyor..
    2- telefonu manuel olarak çeviremiyorum. ilk rakkama basınca ekran ana menüye düşüyor.

forum da da yazıldığı gibi tweak dan iworld yüklemem söylendi ve denedim, ancak şöyle bir mesaj çıkıyor :
    iworld 1.0
    this package comes from an untrusted source, it may be unsafe to install (bu eklenti güvenilmeyen bir kaynaktan gelmekte, yüklemek güvenli olmayacaktır)

buna rağmen install diyince de package download failed diyor.

ne yapabilirim, nasıl yapabilirim, kim yardımcı olur....
  • slm paylasim adina cok iyi bir is cikardin bu yuzden tsk ederim...

benim sorunum..senin anlatim da ki siralamayi takip ettim ve sira İkinci Adım
    "*#307#" tuşalayıp "Call" tuşuna basın. bu kisma geldigin de ((( SIM Locked ) Insert an Unlocked and Valid SIM to activate iphone ))) hata mesaji verdi..

ben bu durumda nasil bir yol takip etmeliyim yardimci olabilirsen sevinirim...

saygilarimla...

Not: Iphone fabrika ayarlarina dondurme gibi bir sansim yok mu...ben vaz gectim...ust versionlarin dan...fabrika ayarlarina donup normal bir sekilde kullanmak istiyorum bu durum da fabrika ayarlana donebilmem icin ne yapmaliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elf_ -- 12 Mart 2008; 11:50:35 >
  • oktoprep yok onu ansıl halledıcez ???
  • slm arkadaslar ziphone sayesin de 1.1.4 versiyonu kirdim kullaniyorum...herkese tavsiye ederim...
  • arkadaşım bende bu gün itibari ile aynı sorunu yaşadım sen çözebildinmi çözebildiysen yardımcı olurmusun. teşekkürler " incorrect sim "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebuya -- 22 Mart 2008; 18:21:09 >
  • Versiyonu 1.1.2 ye çıkarmak bölümünde 1. adımda tweaks 1.1.1. den Ok to prep yüklüoz ama nedewnse bende twaeks bir tane var onun içinde de sadece touch calender fix var.

burayı atlayp direk 2. adımam ı geçmeliyim..itunes dan telefona isim verme olayı yani?
  • Arkadaşlar....

Makineyi 1.1.1. den 1.1.2 ye upgrade etme işlemine kadar sorunsuzca geldim ...Ok to prep i de yaparak itunesdan upgrade ettim..hiç biryerde eksik birşey olmadı. ancak bundan sonraki son aşama jailbreakde takılıyorum. windows.bat a tıkladıktan kısa bir süre sonra yine hep aynı uyarı. bağlantı bulunamadı bağlantınızı kontrol edin.bilgisayarı restart edin fln tarzında..

deliricem heralde en sonunda..okumadığım türkçe yabancı forum kalmadı:)
  • ilk mesaji okudum basliktaki gibi telefon ozelligi haric diyor ama ilerleyen sayfalarda telefon ozelligide kirildi deniyor..ayrica bazi arkadaslar ek olarak sunlara bunlara dikkat edin demis..1.1.3 yukseltme sakin sorun cikar ile basliyan topic en son olarak 1.1.3 e yukseltin sonra kirin ile bitiyor...
    iyice kafam karisti topigi bastan yenileseniz iyi olur..ne yapacagimi sasirdim??ilk sayfa ile son sayfa tamamen farkli..
  • mukemmel bir calisma cikarmissin emegine saglik
  • arkadaşlar tweaks olayını yapamadım bi el atın yaww fix dosyası war sadece 1.1.1 yok nerde hata yaptım acaba bi de hard reset nasıl atılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: timsahxx

arkadaşlar tweaks olayını yapamadım bi el atın yaww fix dosyası war sadece 1.1.1 yok nerde hata yaptım acaba bi de hard reset nasıl atılıyor

community source ları yükle tweak 1.1.1 gelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Orjinalden alıntı: timsahxx

arkadaşlar tweaks olayını yapamadım bi el atın yaww fix dosyası war sadece 1.1.1 yok nerde hata yaptım acaba bi de hard reset nasıl atılıyor

community source ları yükle tweak 1.1.1 gelecek

çok tşk ederim üstad yardımın için bi sorum daha olucak update bölümüne geldiğimde itunes de 1.1.4 versiyon available diyor ama bana 1.1.2 lazım restore dosyasını mı çekmem lazım internetten
  • evet önce 1.1.2 firmware'i indirmelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

evet önce 1.1.2 firmware'i indirmelisin

üstad yardımların için çok tşk ederim iphone kilidini kırmayı başardım turkcell saat gibi çalışıyor
  • arkadaşlar, jailbreakme.com dan installer ı yükle deyince 1-2 sn sonra çıkıyor ve ana ekrana dönüyor, hiç bir şey de yüklenmemiş oluyor. nasıl çözeceğiz bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmelcan -- 12 Temmuz 2008; 23:02:26 >
  • selam arkadaslar...oncelikle bu guzel bilgi icin yapana tesekkurler...benim de bir iphoneum var ve gayet guzel calisiyordu ama ben update yaparken shift tusuna basmadan yapdim ve iphoneum kapandi...lutfen geri almam icin ne yapmam gerektigini anlata bilirmisiniz...simdiden tesekkurler....
  • Off ya çok zahmetli işler bunlar. O kadar para ver bi dünya uğraş. Hadi telefon ucuz olur uğraşırsın. Hiç bana göre değil size kolay gelsin arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.