Şimdi Ara

İPHONE 1.1.2 FABRİKA CIKIŞLI 44. HAFTA KIRILMIŞTIR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphone kırılmıştır . cok kısa zamanda burada nasıl yapılacagını anlatacagın . işlemi henüz yeni yaptım biraz testten sonra anlatımı gercekleştirecegim .

Sadece yazılım ile olmuştur.

seri no su : 7u7 44( . hafta) sv0wh8 dir.

• 44. hafta zaten kırılıyor 45 ve üstü kırılmıyor
  • EGER GERÇEKTEN BAŞARILI OLDUYSAN SENİ TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞIM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM BİZİ HABERDAR EDERSEN BU GELİŞMEDEN MEMNUN OLURUZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

44. hafta zaten kırılıyor 45 ve üstü kırılmıyor

kusura bakma kendi imkanlarımla yaptııgm için heycandan olmuş olabilir . netice olarak 1.1.2 versiyonlar kırılmıyordu bende 3 tane var bunların üzerine yogunlaşmıştım ama mutlaka 45 . haftada kırılacaktır . teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mszehir

quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

44. hafta zaten kırılıyor 45 ve üstü kırılmıyor

kusura bakma kendi imkanlarımla yaptııgm için heycandan olmuş olabilir . netice olarak 1.1.2 versiyonlar kırılmıyordu bende 3 tane var bunların üzerine yogunlaşmıştım ama mutlaka 45 . haftada kırılacaktır . teşekkürler.

kırılamayan 1.1.2 değil, bootloaderı 4.6 olanlar, seninkiler 3.9 dur...

• 38.hafta var elimde bir tane.
    1.1.2 cıktı :(
  • arkadaşlar selam,

ben ingiltereden iphone aldım, sanırım 1.1.2 versiyonu seri nosunda xxx43xxx yazıyor şu durumda 4.6 mıdır yoksa 3.9 mudur telefonum yardım lütfen ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizxxx

arkadaşlar selam,

ben ingiltereden iphone aldım, sanırım 1.1.2 versiyonu seri nosunda xxx43xxx yazıyor şu durumda 4.6 mıdır yoksa 3.9 mudur telefonum yardım lütfen ...

yüzde 90 4.6 dır benimki 42 ydi 4.6 çıktı...
  • benim 38 4.6 cıktı işte.
    1.1.2 den kastım 4.6 1.1.2 idi :)
  • peki bunu göreceğimiz bir yer yokmudur, tüm forumlarda 45 . haftadan sonra 4.6 yazıyor
  • arkadaslar en guzelı forumdada yerı var zaten bbupdater hakkında baslıgı altında orada gereklı olan hersey yazıyor dıleyen bakabılır en guzel yontem bu bootloader ıcın
  • benimki 38.haftaydı ve 1.1.1 ve kırdırdım tabiki
  • abi bunlar şans bende 43. hafta vardı 1.1.1 çıktı
  • 1.1.2 sim kırma icin dogubankta 120$ istiyolar :S birde ancak ocak ayinda.. :S
  • DOGUBANK ta 70$ a kadar fiyat buldum tabi bir telefoncu vasıtası ile oldu bu . 1.1.2 versiyonu için .

adetli kırdırılırsa son kullanıcı da bu fiyatları bulabilir .
  • selamlar valla bende dünyada bi bende var sanıyodum 43 hafta ingiltere iphonu deniz sende benden mişin delirecem kırılmadı gitti ya bulun bişeyler de kıralım şunu bu ssim ksim felan bunu kırıyomu bileniniz göreniniz varmı
  • Arkadaşlar böyle bir şey nasıl olabilir? Bi telefon vardı 44. haftaymıs goya ama 38 di diye hatırlıyorum seri numarasından. 1 vodafone 1 turkcell kart taktım ve sim kilitli dedi. Kırılabilir kırılamaz diye ortada iphone iddiası vardı. Aradan 3 gun geçti, sim kart taktım calıstı diye bir telefon geldi. Böyle bir şey mümkün mü? Calıssaydı biz taktıgımızda da calısmaz mıydı? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.