Benim için kötü çünkü şubat da iphonum geliyor bilgisi olan birileri varmı??? yada iphonu takınca update 1.1.3 filan diyomu ???!
ituns da 1.1.2 ye update diyo valla ben 1.1.1 e downgrade ettikten sonra tekrar 1.1.2 yapmadım da. Çıksa bi kaç konu açılırdı anam çıktı vs. diye çıkmamıştır bence henüz.
Bugun dahil hala cikmadi. Ama bana kalirsa yakindir.
benimde 2 güne kadar apple storedan alınacak sorun olmaz değil mi arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: predouret
benimde 2 güne kadar apple storedan alınacak sorun olmaz değil mi arkadaşlar
Orada, o haberin yapıldığı tarihte (08 Aralık 2007 Cumartesi 05:42 ) firmware'ın çıkacağı yazıyor.Yani o habere göre bugün çoktan 1.1.3 firmaware'ı kullanılıyor olması lazım. Firmware'ın çıkmadığını ben de biliyorum.Sadece bir haber gösterdim.
Orada, o haberin yapıldığı tarihte (08 Aralık 2007 Cumartesi 05:42 ) firmware'ın çıkacağı yazıyor.Yani o habere göre bugün çoktan 1.1.3 firmaware'ı kullanılıyor olması lazım. Firmware'ın çıkmadığını ben de biliyorum.Sadece bir haber gösterdim.
ok tşk. ederim arkadaşım... gösterdiğin haber sayesinde chip dergisini inceleme fırsatı buldum...
dün arkadaşıma amerikadan hediye gelen versiyon 1.1.3 idi... yana yana nasıl kırılacağını soruşturuyodu :)
quote:
Orjinalden alıntı: extremeenvy
dün arkadaşıma amerikadan hediye gelen versiyon 1.1.3 idi... yana yana nasıl kırılacağını soruşturuyodu :)
aBOOOO benim şu sıralarda alınıyo olması lazım!! Ulan çöle düşsek kutup ayılarını sevenler derneginin yıllık olaganüstü kongresine denk gelecez ha.. Hurafedir bunlar dimi?
Resmi olarak duyuruldumu 1.1.3 sitesinde hala september yazıyo? iphone kullananlar install olarak geliyomu ekrana yada itunes a takınca?! İlgilenirseniz sevinirim bu ara aldırıcam bendeki harbiden şansss..
daha bilkdğim kadarıyla deneme amaçlı çıktı. telefona yüklü olarak gelmez sanmıyorum. deneme amaçlı çıkan şu anda 1.1.2'yi kırmak için çalışmalarda kullanılıyor zaten.
walla bende aldırdım tleefon ama daha elime gleemdi şuan alınmış telefon ama versiyonunu bilmyrm umarım 1.1.2 dir ona bile dua eder olduk yalnız şöle bişey duydum 1.1.2 lerinde bir kısmı kırılamıyormuş diye bir hurafe dolaşıyo doğrumudur
dun gece itibariyle hala 1.1.3. yoktu... iTunes'a gore 1.1.2 son firmware hala... herkes rahat olsun...
cK
1.1.3 gördüklerini söyleyen arkadaşlar emin mi acaba versiyonlarından. Ben de önümüzdeki hafta Atlantadan iphone aldırmayı planladığım için başlık beni bir hayli korkuttu ve en doğru bilgiyi direk amerikadaki apple yetkililerinden alacağımı düşünerek az önce Atlantadaki apple store'u aradım ve şu anda hangi versiyonu sattıklarını sordum. Şu anda 1.1.2 sattıkların ve 1.1.3'ün ne zaman geleceği hakkında bir fikirleri olmadıklarını söylediler. Bu arada diyelik ki 1.1.3 çıktı ve elimize bu yeni versiyon geçti. Daha önceki unlock kırma sürelerini bilen varsa, deneyimlerinize dayanarak 1.1.3 alırsak unlock edilene kadar ne kadar beklememiz gerekebileceği hakkında bir fikri olan var mı??
1.0 unlock 75 gunde bulundu. 1.1.2 ikinci ayini doldurdu, hala bulunmadi.