Peugeot yağ kaçağı yardım
Arkadaşlar iyi forumlar herkese, 2015 model 308 aracımın motorunun sol tarafındaki plastik kapağın altından çok hafif yağ kaçağı mevcut. Kaçağın olduğu yeri alttaki youtube videosunda görebilirsiniz. Bu kapağın değişimi sorunu çözer mi yoksa altında daha ciddi bir sıkıntı mı var sizce. Şimdiden teşekkürler.
Herkese iyi forumlar,
1.2 motor 130hp benzinli 2015 model peugeot 308 aracımda yağ kaçağı problemi yaşıyorum. Şimdiye kadar herhangi bir yağ eksilmesi, yağ uyarısı, egzos dumanında yağ vs şikayetim olmadı ancak periyodik bakım için servise gidip aracı kaldırınca yukarıdan gelen kaçağın yolu görünüyor. Damla damla gelen veya yere damlayan yoğun bir kaçak değil ancak ileride ne olur bilemiyorum.K
Konuyu araştırırken, benim araçla aynı motora sahip bir başkasının çektiği videoya denk geldim. Kendim foto çekip paylaşacaktım ancak kaçak noktası birebir aynı olduğu ve gayet açıklayıcı olduğunu için videoyu tercih ettim.
Bu arkadaş gaza bastıkça damla damla kaçak oluyor ancak benim aracımda kaçak çok çok daha az ve yavaş şimdilik.
Acaba sizce bu kaçak nasıl tamir edilir? Aciliyeti, ciddiyeti nedir? Görseldeki kapak değişince iş biter mi yoksa kapağın altındaki masraf büyük müdür? Maliyeti, işi az mı, çok mu bilenler yönlendirebilirse sevinirim.
Şimdiden yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim, saygılar...
Syron 365 Days alınır mı?
|
|
İç parazit için Kontil kullanımı nasıl olmalı?
|
Sizce hangisi en havalı meslek?
|
HDD yanıt süresi ve istenmeyen klasörler
|
|
sms'le ilaç saati hatırlatma
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 139
İkinci El Bölümü Mesajları: 48
Konularının görüntülenme sayısı: 11.757 (Bu ay: 147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El