Şimdi Ara

HDD yanıt süresi ve istenmeyen klasörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, sistemimdeki HDD ile ilgili iki problemim var. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Sistemimde 3 tane HDD takılı, birinde işletim sistemi yüklü diğer ikisi ise depo olarak kullanılmakta. En son aldığım 1TB lık Western Digital Green ile ilgili sıkıntılarım var. Bu diskin sadece 850GB'ını ayırarak depo olarak kullanmaktayım şu anda. 80GB'ı ayrılmamış bölüm olarak durmakta. İçinde büyük oranda film arşivim bulunmakta ve 760GB'ı dolu.

Eskiden bu disk üzerinden bir film izlerken bir sıkıntım olmazdı ancak şu anda disk üzerinden bir film izlemek, bazen dosya kopyalamak işkence haline geliyor. uTorrent ile film indirirken de HDD inanılmaz kasıyor. Aynı anda okuma ya da yazma yapmasam bile sadece internetten inmekte olan dosyayı diske yazarken kasıyor. Task managerden anlık olarak kontrol ederken bazen HDD yanıt süresini 4500ms'lerde görüyorum.

Bir diğer sorum ise ekteki görüntüden de görebileceğiniz gibi HDD'ın içinde karmaşık harf ve rakamlardan oluşan bir sürü klasör bulunmakta. Görüntü ve yer kirliliğinden başka bir işe yaradıklarını sanmıyorum, nereden geldikleri hakkında da hiç bir fikrim yok ancak bir türlü silinmiyorlar. Bu klasörleri nası silebilirim acaba?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
     HDD yanıt süresi ve istenmeyen klasörler HDD yanıt süresi ve istenmeyen klasörler

• arkadaşlar, kimsenin bir fikri yok mu acaba? Gerçekten yardımınıza ihtiyacım var...
  • snejniybar S kullanıcısına yanıt
    Diski HDtune ile vb bir kontrol edin. Değerler çok garip.

Klasörleri genelde virüsyer veya windows update için temp oluşturur.

Tarama yapın.
    CCleaner vb ile temizlmeyin.
    Unlocker ile silin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.