Şimdi Ara

iPhone 1.1.4 wi-fi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar iphone mu normal olarak kırdım sım calısıyor fakat ayarlarda wi-fi ye girdiğim zaman no wi-fi diyor seçenekler hep kapalı acaba nasıl halledebilirim

• Ayarlar / Kablosuz Ağ / senin kablosuz modeminin ismi / şifren ve wi fi tamam.Başka hiç bir ayar yok.
  • merhaba arkadaşlar benim iphonem de son 3 gündür wireless e baglanmıyor.ewdeki modemimi buluyor.baglanmak icin dokunuyorum her sefer sifre istemeye basladı.sifreyi dogru bi sekilde yazıyorum baglanıyormus gibi görünüyor yukarıda sebeke logosunun yanında wireless logosu cıkmıyor ve ayarlardan kablosuz ağa baktıgım zaman baglı oldugum ağı tıklıyorum ip almamıs oluyor ve hepsi bos oluyor.onceden boyle yapmazdı.baska bir wireless agada baglandım ondada böyle yaptı....napabilirim?yardıma ihtiyacım war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recordset -- 4 Temmuz 2008; 23:24:10 >
  • Sizin Wİ Fi'ye bağlanamayışınızın sebebi acaba bunlardan hangisi?
    60-Wİ- Fİ YOK ÇÖZÜMLERİ

Wi- Fi PROBLEMİ YAŞAYANLAR İÇİN ÇÖZÜMLER

"Sunucu bulunamıyor" ifadesi, evden veya herhangi bir yerden daha önceleri bağlanıyorsanız, müsterih olunuz ki telefonunuzda hiç bir sorun yoktur.

* Bağlandığınızı sandığınız modem'de çifte güvenlik önlemi alınmış olabilir.mac no güvenliği konulmuşsa şifreyi de bilseniz bağlanamazsınız. mac no güvenliğinin kalkması gerekiyor.Ya da IPhone'da yazan mac no'yu modeme tanıtacaksınız ki bağlanasınız.

* Kimi zaman, sadece pda' larla çalışanların sipariş almak vs için kullandıkları işyerlerinde bu tip kablosuz ağlar kuruluyor. Bunlar sadece kablosuz ağ olarak görünür ama internet çıkışı yoktur.IPhone, Sadece bağlanmış görünür.Hareket olmayınca da bereket olmaz :)

* Wi Fi'ye bağlı olduğunu gören ama safari'den vs sayfa açılmıyor diyen kullanıcılar, modem'de Wireless açıkken illaki internet olacak diye bir kaide yoktur. :)

* Bu sözde sorun olan durumun, IPhone' la veya kişiyle alakalı bir sorun değil,sadece modemle ilgili bir problemdir. Bağlanamıyorsanız dert edinmeyin :)

* Şifreyi girdiğinize eminsiniz ama yine de Wi Fi'ye bağlanamıyorum diyorsanız, Klavye'de "SHİFT büyük-küçük harf duyarlı buton" tuşunu normal olarak kullanıp kullanmadığınızdan emin olunuz.Eğer hala bunlara rağmen şifrenizi dogru yazdığınıza eminseniz,bu sefer de modem'den uzakta olabileceğinizi varsayarsak.aldığınız sinyal zayıf gelmiş olabilir.

* Wi Fi'ye bağlıyım ama sürekli bağlantım kopuyor diyorsanız,o zaman da sorun yazılımsaldır.

* Evde ya da işyerinde bunun sıkıntısını çekenler için, mac filtresini kapatıp tüm kullanıcıların bağlanması seceneğini seçerek, gerekli güvenliği sağlayacak tür şifreleme yapınız.

* Sadece normal şifrelemeyle de bağlantınızı koruyabilirsiniz.Kablosuz modeminize en az 8-10 karakterli,büyük küçük harf duyarlı "rakam da olabilir" şifre veriniz.

* Dışardaki "ttnet" Wi Fi bağlantılarına girebilmek için, normalde bize verilen ADSL kullanıcı adı ve şifrelemeyi girerek,interneti kullanabiliriz. Tabi ki o zaman da cepten yemiş oluruz ama "EDGE" Telefon üzerinden bağlanmaktan iyidir :)

* Başka bir durum da şöyle olabilir ki bu en son çözüm yoludur.Baseband zarar görmüş olabilir veya commboard yada anten değişimi gerekebilir.Yine bir başka hata, repair needed hatası varsa çözüm yine
    commboard değişimi olacaktır.

• ama bir gün once problemsiz bağlanıyordu ewdeki agıma.ertesi gün sebepsiz yere şifre sordu sifreyi girdim.ip almadı.modemi resetledim yine aynı.agımın adını degistirdim yine aynı...Dün her zaman gittigim kafe ye gittim.oranın wireless i de kayıtlıydı iphoneme.ama orayada baglanmadı.sifre istedi sifreyi girdim ewdeki gibi ip almadı ordan.acaba sorun nerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recordset -- 5 Temmuz 2008; 12:37:21 >
  • arkadaslar ben solrunumu anlatamadım heralde ıphone da wi-fi bolumu hıc acılmıyor menusu sonuk dokunsanda calısmıyor yanı yokmus gıbı gorunuyor
  • senin sorununun resmi budur arkadaşım bende de aynı sorun var biraz geç oldu ama bu süre zarfında bi çözüm yolu bulabildiysen bizimle paylaşırsan sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: sescii

senin sorununun resmi budur arkadaşım bende de aynı sorun var biraz geç oldu ama bu süre zarfında bi çözüm yolu bulabildiysen bizimle paylaşırsan sevinirim.

bu ne böyle ya
  • böyle bir sorunumuz var bizim işin içinden çıkamıyoruz.:)
  • bendede ayni sorun vardi ustelik sebekede yoktu tamire goturdum 1 aya yakin tamirde kaldi yapamadialdim baska bir tamirciye goturdum 3 gune yapti (no connectin wifi) sinir olmustum bu kelimeye
  • ne arızası varmış peki öğrenebildinmi? bi de ne kadara nerde yaptırdın? çok soru oldu bi anda ama kusura bakma cihaz böyle bozuk şekilde yatarken duramıyorum ben. :(
  • seni cok iyi anliyorum kolay degil iphone gibi bir cihazi kullanamamak

benim sorun meraktan basima geldi durup dururken olmadi bL 4.6 mi nedir indirdim wifi sebeke gitti neyse lafi uzatmayalim

adam kadikoyde 50 ytl yapar herhalde ben biraz fazla odedim ama o zaman hic gozume gelmemisti
  • yaa aynı sorun bendede var napıcaz yaa ben taa kıbrısta yasıyorum bide ????
  • valla ben oyle saiyorumki bu sorunu herkes cozemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: baha40n

Sizin Wİ Fi'ye bağlanamayışınızın sebebi acaba bunlardan hangisi?
    60-Wİ- Fİ YOK ÇÖZÜMLERİ

Wi- Fi PROBLEMİ YAŞAYANLAR İÇİN ÇÖZÜMLER

"Sunucu bulunamıyor" ifadesi, evden veya herhangi bir yerden daha önceleri bağlanıyorsanız, müsterih olunuz ki telefonunuzda hiç bir sorun yoktur.

* Bağlandığınızı sandığınız modem'de çifte güvenlik önlemi alınmış olabilir.mac no güvenliği konulmuşsa şifreyi de bilseniz bağlanamazsınız. mac no güvenliğinin kalkması gerekiyor.Ya da IPhone'da yazan mac no'yu modeme tanıtacaksınız ki bağlanasınız.

* Kimi zaman, sadece pda' larla çalışanların sipariş almak vs için kullandıkları işyerlerinde bu tip kablosuz ağlar kuruluyor. Bunlar sadece kablosuz ağ olarak görünür ama internet çıkışı yoktur.IPhone, Sadece bağlanmış görünür.Hareket olmayınca da bereket olmaz :)

* Wi Fi'ye bağlı olduğunu gören ama safari'den vs sayfa açılmıyor diyen kullanıcılar, modem'de Wireless açıkken illaki internet olacak diye bir kaide yoktur. :)

* Bu sözde sorun olan durumun, IPhone' la veya kişiyle alakalı bir sorun değil,sadece modemle ilgili bir problemdir. Bağlanamıyorsanız dert edinmeyin :)

* Şifreyi girdiğinize eminsiniz ama yine de Wi Fi'ye bağlanamıyorum diyorsanız, Klavye'de "SHİFT büyük-küçük harf duyarlı buton" tuşunu normal olarak kullanıp kullanmadığınızdan emin olunuz.Eğer hala bunlara rağmen şifrenizi dogru yazdığınıza eminseniz,bu sefer de modem'den uzakta olabileceğinizi varsayarsak.aldığınız sinyal zayıf gelmiş olabilir.

* Wi Fi'ye bağlıyım ama sürekli bağlantım kopuyor diyorsanız,o zaman da sorun yazılımsaldır.

* Evde ya da işyerinde bunun sıkıntısını çekenler için, mac filtresini kapatıp tüm kullanıcıların bağlanması seceneğini seçerek, gerekli güvenliği sağlayacak tür şifreleme yapınız.

* Sadece normal şifrelemeyle de bağlantınızı koruyabilirsiniz.Kablosuz modeminize en az 8-10 karakterli,büyük küçük harf duyarlı "rakam da olabilir" şifre veriniz.

* Dışardaki "ttnet" Wi Fi bağlantılarına girebilmek için, normalde bize verilen ADSL kullanıcı adı ve şifrelemeyi girerek,interneti kullanabiliriz. Tabi ki o zaman da cepten yemiş oluruz ama "EDGE" Telefon üzerinden bağlanmaktan iyidir :)

* Başka bir durum da şöyle olabilir ki bu en son çözüm yoludur.Baseband zarar görmüş olabilir veya commboard yada anten değişimi gerekebilir.Yine bir başka hata, repair needed hatası varsa çözüm yine
    commboard değişimi olacaktır.

peki laptopla evdeki access point ile sorunsuz baglanirken heryerde internete sorunsuz giren iphone umun evde huysuzluk yapip super yavas internete baglanmasini nasil aciklayabiliriz? delirmek uzereyim denemedigim sey kalmadi

• arkadaşlar biraz geç bir cevap ama çözüm yazılmamış. biraz önce benimde başıma aynı problem geldi. tüm ağ ayarlarını sıfırla dedim ve telefon tekrar açıldığında düzelmişti.

quote:

Orjinalden alıntı: sescii

senin sorununun resmi budur arkadaşım bende de aynı sorun var biraz geç oldu ama bu süre zarfında bi çözüm yolu bulabildiysen bizimle paylaşırsan sevinirim.

• http:// wikee.iphwn.org/sgold_bootrom:fixwifi,

burayı ınceleyın bır cozum bulursanz pylasın ltfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: recordset

merhaba arkadaşlar benim iphonem de son 3 gündür wireless e baglanmıyor.ewdeki modemimi buluyor.baglanmak icin dokunuyorum her sefer sifre istemeye basladı.sifreyi dogru bi sekilde yazıyorum baglanıyormus gibi görünüyor yukarıda sebeke logosunun yanında wireless logosu cıkmıyor ve ayarlardan kablosuz ağa baktıgım zaman baglı oldugum ağı tıklıyorum ip almamıs oluyor ve hepsi bos oluyor.onceden boyle yapmazdı.baska bir wireless agada baglandım ondada böyle yaptı....napabilirim?yardıma ihtiyacım war

Arkadaşlar bende de aynı sorun var. Aradan onca zaman geçmiş belki bir gelişme vardır. Yardımcı olabilecek kimse var mı?

• Arkadaşlar ben 2 gün önce 3g s aldım ve evdeki modemimi görmüyordu internette çok ama çok araştırdım herkes teknik servis diyordu ama kafayı taktım ve o kadar para verdikden sonra hemen teknik servise vermekde koyardı ve sorunun çözümünü kendim buldum. Hemen burada paylaşmak istedim...
    Arkadaşlar evdeki modemini göremeyenler modemin adını değiştirin ve sorunu çözün... O da olmadi sanal ssıd diye bir sey var onu deneyin ama modem adini değiştirme kesin çözüm... Saygılarımla belirtirim... Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.