Şimdi Ara

iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max'in RAM ve pil kapasitesi ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bize degil herkese cirkin geldi. Bi X'in arkasina bakin bir Pro'nun. Apple ya kendi eliyle batmak istiyor; ya da marka degerine guvenip bunun arkasina siginarak istedigi gibi asimetrik cihazlar uretiyor. Jony Ive bilmiyorum disaridan destek veriyor mu ama yeni cihazlara gereken destegi vermedigi cok acik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mıknatıs20 M kullanıcısına yanıt
    Sasirirdim öyle olsaydi zaten. Tesekkürler bilginiz icin.

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim , iyi geceler...

• Sadece ve sadece eski cihazları daha kolay ve hızlı yavaşlatabilmek için yapılmış bu ram artış oranı.

Pil ile telefonları yavaşlatmayı yasal zemine oturtamadı ama donanım ile yavaşlatmayı yasal zemine oturtabilir yeni ios güncellemeleri ve uygulamaları bu kadar rama ihtiyaç duyuyor diyebilir ama bu kadar pile ihtiyac duyuyor demek sacma olurdu. Bu gözler iphone 4s’te Real Racing, “İnfinity Blade” gibi mobilde devrim yaratan oyunlar gördü. 512 mb ramla mükemmel kalitede oynatıyordu bu oyunları.

• İşletim sistemi dedikleri ios ta herseyı kısıtlamış adamlar ram ihtiyacı fazla olmaz zaten.

• Tamamen yanlış haberinizi güncelleyin. Geekbench de bütün bilgiler ortaya çıktı. Hepsinde 4 Gb ram var.

• Kamera dizilimin den ötürü ,arkadan bakınca şimdiye kadar ki en çirkin İphone serisi. X serisi çıktı çıkalı, ön den değişen birşey yok.

iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max'in RAM ve pil kapasitesi ortaya çıktı

• Firmanin batarya ve ram kapasitesi gibi bilgileri vermemesi sacma degil mi sizce de. Hayır eksik gordugun için mi soylemek istemiyorsun. Yeterli veya iyi oldugunu dusunseydi su an her tarafta reklami yapilirdi su kadar ram ve pili var diye. Bir turlu sevemedim bu firmayı.

• android cihazlarda fazla ram olmasının zararı ne? Düşük donanıma sevinip 6gb'a ne gerek var doğru değil diyenleride gördük sonunda :) Iphone'da 12gb ram olsa daha mı kötü olacaktı?

Android kötü bir işletim sistemi değil. Onlarca farklı markanın yüzlerce modelinde binlerce farklı donanım kombinasyonunda farklı farklı arayüzlerle çalışan bir işletim sistemi. Bırakında sadece tek bir markanın
    birkaç modelinde çalışan işletim sistemine göre daha fazla kaynak kullansın.

IOS evet güzel ama çok kısıtlsyıcı. apple'ın iğrenç tekel politikasından nefret ediyorum. Bluetoothla başka cihaza dosya göndermeye bile izin vermeyen, bir televizyona görüntü aktarmak için apple tv almanızı isteyen, şarj kablosunu bile başka marka alınca uyarı veren bir sistem beni çok rahatsız ediyor.

Bir se güvenlik için diye yalan söylemiyorlar mı deli olıyorum. Bunların stabilite ile güvenlik ile bir ilgisi yok tamamen para odaklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenGiDeR -- 15 Eylül 2019; 12:2:54 >

• Haberi düzeltin, Apple bütün cihazları için 4GB Ram kullanmış!

• dodofran D kullanıcısına yanıt
    Android de o fazladan 4-5 cigolayt RAM i içine koyup adamlar ayfon un yarı fiyatına satıyorlar ya. Hem düşünsel-fikirsel hem de maddi açıdan tatmin oluyorsun. Gözünü de doyuruyor, cebini de boşaltmıyor.
    Epıl da daha az RAM koyup daha az para harcayarak 2 katı para alıyor. Senin gibi dodo fanları da buna seviniyor...

• OverClocK1ng kullanıcısına yanıt
    Android telefonlarda ufs 3.0 lar Ramler çekirdekler Romlar havada uçuşuyor ama 😂😂
    4k çekerken sadece tek kamerayı çalıştırır.
    4k çekerken süre sınırlamasına maruz bırakır.
    Kameralar arası geçişte donarak geçer.
    Kilo kilo Ram, çekirdek var ama Pubg oynatamaz.
    Ama olsun ne kadar Ram o kadar mutluluk. Serotonin sanki mübarek...
    Genel deneyimde neymiş. Kafalar nasılda pırıl pırıl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 18 Eylül 2019; 16:42:55 >
    daha nickimi doğru okumayan biriyle muhattap olacak değilim. ne dediğimden de ne dediğinden de haberin yok. sen devam aynı özellikleri devrim diye iteleyip kol kadar çentikle 1000 dolara satılan epılları almaya. kimin fanboy kimin sheep olduğu belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodofran

daha nickimi doğru okumayan biriyle muhattap olacak değilim. ne dediğimden de ne dediğinden de haberin yok. sen devam aynı özellikleri devrim diye iteleyip kol kadar çentikle 1000 dolara satılan epılları almaya. kimin fanboy kimin sheep olduğu belli
    Nick ini bilerek öyle yazdım. Daha bilerek yazdığımı anlayamayacak kapasitede birisine duyurulur..
    aynen aynen kesin bilerek yazdın. ben bile sallamasyon aldım nickimi fanla veya başka bir şeyle ilgisi yok. dodo da anlamlı bi kelime değil. sen biliyosun ama öyle mi hahahahahaha
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.