Bildirim
iPhone 11 64gb 6799tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
EnParaSiz kendinize bir iPhone 11 64 GB alın, 750 TL’sini biz ödeyelim!https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/iphone-11-kampanyasi
-
apple yıllar sonra ilk defa büyük ekranlı ince çerceveli iyi donanımlı yüksek bataryalı bir telefon yaptı ama ona da çentik denen saçmalığı layık gördü. amiral gemisi androidler 8 9 bin isterken bunun fiyatı o kadar uygun ki çerçevesi olmasa alıp 7 yıl kullanacağım vallahi. umarım 2020de devamlı ekranı olan bir model çıkarırlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.istanbulbilisim.comApple iPhone 11 64 GB Beyaz Apple Türkiye Garantili Cep Telefonuhttps://www.istanbulbilisim.com/apple-iphone-11-64-gb-beyaz-apple-turkiye-garantili-cep-telefonu-fiyati-288923.html?gclid=CjwKCAiA__HvBRACEiwAbViuU6QiFDPRHUsYheTSyyjzvqsxT5i86DuigdtUZlWZiT6ZYzaEGdMtCBoC70sQAvD_BwE
6720 tl ıstanbul bilişim
-
ülkede ne kadar çok obsesif kompulsive hastası varmış meğer
8-9 aydır kertikli x kullanyom sorun yogh
obsesif kompulsif hastalığının anlamını biliyor musun ki sen? mesela eline toprak değdiğinde hemen lavaboya koşanlar hakkında olabilir mi diye düşünüyoruz bu hastalığı. etki tepki meselesi. dsm 5 kılavuzu böyle diyor mesela. senin 2 yanaklı kılavuzun bir önemi yok kb
ben de bir tüketici olarak beğenmiyorum diyorum adam inadına niye beğenmiyorsun diyor bir de üstüne hastasın yazıyor. fanboyluk bu işte arkadaşlar. dsm6 da sizi de hasta profili olarak tanımlamalılar
sorun zaten yok. centik bir sorun degildir, centikten hoslanmamak da sorun degildir. cok basit bir tasarim tercihi sonucta bu . herkes kalip gibi ayni seyi sevecek diye bir kural yok.quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
ülkede ne kadar çok obsesif kompulsive hastası varmış meğer
8-9 aydır kertikli x kullanyom sorun yogh -
o tam ben :D elim bir yere degdiginde huzursuz hissediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: eskikarateci
obsesif kompulsif hastalığının anlamını biliyor musun ki sen? mesela eline toprak değdiğinde hemen lavaboya koşanlar hakkında olabilir mi diye düşünüyoruz bu hastalığı. etki tepki meselesi. dsm 5 kılavuzu böyle diyor mesela. senin 2 yanaklı kılavuzun bir önemi yok kb
ben de bir tüketici olarak beğenmiyorum diyorum adam inadına niye beğenmiyorsun diyor bir de üstüne hastasın yazıyor. fanboyluk bu işte arkadaşlar. dsm6 da sizi de hasta profili olarak tanımlamalılar -
amiral gemisi androidler 8 9 bin isterken bunun fiyatı o kadar uygun kiquote:
Orijinalden alıntı: eskikarateci
apple yıllar sonra ilk defa büyük ekranlı ince çerceveli iyi donanımlı yüksek bataryalı bir telefon yaptı ama ona da çentik denen saçmalığı layık gördü. amiral gemisi androidler 8 9 bin isterken bunun fiyatı o kadar uygun ki çerçevesi olmasa alıp 7 yıl kullanacağım vallahi. umarım 2020de devamlı ekranı olan bir model çıkarırlar
bu cümlene aynen katılıyorum apple android üst segment telefonlarla arasındaki fiyat farkını kapattı hatta daha uygun alacak olsam düşünmeden iphone alırım -
Bu iphone 11 kampanyalarını nasıl bulabiliriz? Bunu kaçırdık 6600-6500 bandında bulursam alıcam direk nakit fiyata
Ben de ayni seviyeyi bekliyorum. Dun enpara turkcell kampanyasiyla iyi fiyata geliyordu ama alamadan stok bitti
Ben de sonradan gördüm hocam bi bulamadık yılbaşını falan bekliyorum artık
Ekran çözünürlüğü dışında avantajı varmı 11 e göre ? -
bana da bu çentik hoş geliyor. damla çentik çok itici duruyor -
Burası batmış gibi şikayetvara bakın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ben de bir tüketici olarak beğenmiyorum diyorum adam inadına niye beğenmiyorsun diyor bir de üstüne hastasın yazıyor. fanboyluk bu işte arkadaşlar. dsm6 da sizi de hasta profili olarak tanımlamalılar |
Benzer içerikler
- 1 günlük 10 gb linki
- bimcell hediye internet kazanma
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- vodafone 1 gb hediye nasıl alınır
- yalın fırsat 30 gb
- letgo güvenli ödeme
- sıcak fırsatlar amazon
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X