Şimdi Ara

iphone 11'den s21'e geçilir mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
0
Favori
16.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S21 net daha iyi telefon bunu tartışmak gereksiz. Teknolojik anlamda daha iyi. Normal olanda bu. Arada jenerasyon farkı var.

Ben suanda 3. Kez 13pm ile iOS deniyorum ve kalacak gibiyim bu tarafta.

Yorumum ise iPhone da hersey daha pürüzsüz ilerliyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Bakın iPhone daha hızlı demiyorum daha pürüzsüz.

2. Si ise biraz önce iOS 15.2.1 yayınlandı. Forumda gördüm güncelleme sayfasına girdim ve yükle dedim yükledi. Androidde bu böyle olmuyor.

Eğer android bir cihaz kullanıyor olsaydim markadan bağımsız benim cihazıma ne zaman gelecek diye güncelleme takip sayfalarına bakıyor olacaktım.

Eğer bu 2 fark olmasa iOS un yüzüne bakmam mümkün değil. Ancak bunlar benim icin gamechanger.

Biraz kişisel kullanım tercihleri önemli burda. Ancak net bir şekilde s21 daha komple bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bob_marley_232 -- 13 Ocak 2022; 0:25:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Bu yazdığınızın Türkçe tercümesi var mı acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • instagram için bile ios’de kalıyorum yoksa gerçekten geçilir artık. Yenilik sunmuyor apple’

Şaka falan herhalde bu yorum?  Apple cihazlar zaten uzun ömürlülüğüyle bilinir. Yahu bunu Android taraftarları bile kabul eder. Şu an iPhone 7 bile kullanılabilen bir cihazken ona denk gelen bir Android’in yüzüne bakmazsın. iPhone 11 seneye çöp olacak ve Android yıllarca kullanılacak öyle mi? Kimi kandırıyorsunuz siz Allah aşkına?

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Cevap bile vermeye değmez boyle stand upcilara, her dönem böyle bir başlık açılır ilk beş on mesaj konu konuşulur sonra alta copdroidciler doluşur yüzlerce bu tip komik mesaj gelir…

• maaart M kullanıcısına yanıt

Ama her şeyi söylersin de bunu söylemezsin.   Cidden gülünç.

• Alkımm kullanıcısına yanıt

Qualcomm Note 8'den sonra S10+ kullandım 2 seneye yakın. Öncesinde de S7 kullanmıştım. Bu cihazlardaki exynoslar emin olun o kadar kötü değiller. Ama 20 serisinde kullanılan 990 ile gerçekten samsung fena çuvallamış. Cihaz serin çalışırken harika akıyor ama sürekli sıcak olduğu için o kullanımı pek göremiyorsunuz. Ben almadan yorumları okurken diyordum her şeyi kötüleyen tayfa yine gelmiş exynos kötülemeye ama 990 gerçekten berbat olmuş. Exynos 2100'ün ise aksine çok daha düzeltilmiş olduğunu söylüyorlar. 990'a göre düzeldiyse eh işte olmuştur ama normale göre düzeldiyse gerçekten iyi olduğuna inanıyorum ben. Ayrıca samsung S22'de AMD ile çalışacak diyorlardı eğer o doğruysa zaten ortada hiçbir sorun kalmaz.

Edit: Note20 Ultra kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ae468468 -- 16 Ocak 2022; 15:50:21 >
  • ae468468 A kullanıcısına yanıt

Exynos 2100 hepsinden daha rezil bir durumda.Samsung açıkladığı sunum partisine katılmadı bile .Evet evet katılmadı insanlara etkinlik ve tanıtım sözü verip çıkmadı.Daha sonra açıklama yaparak bir sorun yok dedi.  Samsung çok yanlış yollarda apple a özeniyor apple ile dalga geçtiği her şeyi sonra kendi yapıyor örnek şarj aleti kutudan çıkmıyor kulaklık çıkmıyor.Sen aynı birim para isteyerek apple ürünleri ile yarışamazsın benim gibi apple dan nefret eden adamı apple telefon sahibi yapar samsung.Neyse ki çinli üreticiler çok güzel yol aldılar şu 100w şarj cihazlı telefonlarını bekliyorum 7:43 sn de 0 dan 100 e 5300 amper lik bataryayı doldurma olayı cidden süper. S10+ olayına gelirsek sıcak bölgelerde yaşayanlar cidden forumlarda sayfa sayfa konular açıyor redditte mevcut bende Bodrumda yım telefon sürekli yanıyor .

• Alkımm kullanıcısına yanıt

S10+ bodrumda yanıyorsa ben note20 ultrayı düşünemiyorum. Patlar herhalde 🤣

• ae468468 A kullanıcısına yanıt

Exynos 990 versiyonuysa çok şikayetçi arkadaşım günde 3 kez şarj ediyorum diyor.Almayı çok beklediğim cihazlardan dı sırf bu yüzden alamadım.

Resmen saçmalamışsınız kusura bakmayında. Apple telefonların tercih sebebi uzun ömürlü olması zaten. Sen 2 senelik iphone a çöp diyosun. Anlamadığın işlerden konuşup insanları yanıltma lütfen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kişiden kişiye göre ihtiyaçlar beklentiler farklı oluyor ben kesinlikle geçmezdim.
    Sorunuzun cevabına gelecek olursam Uzun süre kullanımda performans kayıpları kaçınılmaz.

• BombSquad34 kullanıcısına yanıt

5 5s 6s 8 x xs e kadar kullandım neye göre insanları bir halttan anlamadığını yorumluyorsunuz 11 serisine kadar iphone lar bataryada büyük sorunlar var kim ne derse desin en büyük dert bu

ilk telefonum 8 gb dı 5 gb depolama alanım vardı could olarak şimdi 1tb telefon satıyor halen 5 gb alan sunuyor google fotoğraflar olmasa yedekleme yapacak alan yok

halen söylüyorum 11 den sonra iphone bataryayı evet düzeltti ama öncesi tam bi vasat

Ben 2g -13 arası tüm iphone, s2-s20 note2-note10 arası tüm samsung cihazları kullanmış işinin büyük kısmı mobil teknolojiler üzerine odaklı bir bilgisayar mühendisi ve yeteri kadar tecrübe sahibi biri olarak konuşuyorum. Bulut yedekleme istiyosanız one drive 1tb + lisanslı office 365 16.99 aylık apple store da. Eski cihazların bataryası ve 5gb lık icloud a göre yorum yapmak yanlış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçmek için ciddi sebepler lazım. Niye geçmek istiyorsun ki?

54 lira diyor

ne saçmaladığını kendisi bile bilmiyor arkadaş boş geç takılma…

• 1.5 senedir ip11 kullanıyorum. Eski amiral gemisi olan huawei p20 pro aldım. Ondan sonra onu karla satıp p30 aldım. Bu sıralarda ip 11 i satmaya çalışıyorum. Satamayınca p30 u da satıp tekrardan ip11 i kullanmaya devam ediyorum. Kaç senelik telefonlar kesinlikle batarya konusunda ip 11 den daha iyilerdi. Süper sarj muhabbeti mükemmel. Telefonlar kasma donma hiçbir şekilde olmadı. Ekran gene daha iyi. Benim kanaatim ip11 in bu fiyatı kesinlikle etmeyeceğidir. Şu an temiz p20 kovalamaya devam ediyorum. En kötü ip 11 i telefoncuya verip geçeceğim.

• bursali46 B kullanıcısına yanıt

@BombSquad34

arkadaşın bahsettiği gibi hemen yukarıda

iphone 11 e kadar batarya kesinlikle leşşş 12 13 de düzeldi hele hele pro ve max serisi ap ayrı bi dünya oldu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.