< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
iphone 11'den s21'e geçilir mi? (5. sayfa)
-
-
Memnunsan hiç geçme. Uzun süre iOS kullanan insanlar Android cephesine geçince eski alışkanlıklarını bulmakta zorlanıyor. Evde Apple ekosistemin de varsa macera arama.
Kendim için konuşuyorum ben olsam geçerdim. iOS cihazlar bana sıkıcı geliyor. İşim gereği her iki ekosistemi de kullanıyorum. Tercihim ilk olarak Android tarafında oldu bugüne kadar.
Genelde senin gibi geçiş yapanlar pişman oluyor, bunu da belirteyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 12 Ocak 2022; 0:58:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iPhone 11 eski bir cihaz. Belki bu yüzden geçilebilir. Ama sonuçta android geçmek istediğin cihaz da. Ben gram zevk almıyorum androidten. iPhone se kullanır yine geçmezdim şahsen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kısa bir süre Note 20 Ultra kullandım. Cihaz gerçekten ateş ediyor.
hocam delilik yapip 13 pm aldim yari fiyatina note 20 ultra alabiliyordum ama ne. bilim alistirk artik iosa
saati kulakligi ipadi macbook derken note 20 alsam hic biri ile calismicak
2 sene sonra 13pm kayipsiz satabilken … note alici cikarmi eminde degilim 😀
iPhone 11 alınmaz. S21 (düz versiyonu) de iyi bir cihaz değil ama 11den daha iyi. Burada ekranı falan geçip iOS vs Android olarak bakmak gerekiyor olaya. "2-3 sene sonra kasmaya başlama" muhabbetini falan bir geçelim. S10+ kullanıyorum telefon hala canavar gibi. 12 megapiksellik kamerası tabii ki günümüz 100x zoom yapabilen sensörlerle asla yarışamaz fakat 2019 yılının Mart ayını düşünürsek gayet iyiydi şu an da yeterli.
Oyuna 2 saniye geç girmiş erken girmiş buna takılan olmamalı artık. Harbi Instagram'ı 1 saniye geç açıyor diye Android yavaş, kasıyor falan diyen insanlar var. Gülüyorum
Sosyal medya ve Apple ekosistemi ile içli dışlı biri Android'e geçiş yapmamalı. Her türlü pişmanlıkla biter sonu. Android cihazların sunduğu imkanları dibine kadar kullanıp her yıl yeni teknolojileri denemeyi seven biri de iPone'a geçiş yapınca pişman olur. Tecrübeyle sabit.
Ben Instagram'a 480p story atsam da olur çok umrumda değil derseniz Android her türlü iyidir. He bir de şu ikinci el muhabbeti var. Telefon yatırım aracı değildir ya, yapmayın. 3 sene sonra satarım diyerek kar/zarar hesaplaması yaparak telefon mu alınır.
Ben Android telefonların tasarımını daha güncel ve güzel bulduğum için, en yeni çıkan teknolojileri denemeyi sevdiğim için, biraz da alışkanlıklardan dolayı Android tarafındayım. iOS benlik değil. Haftada 2-3 kere attığım storyler de 480p olsun ne yapayım şimdi. 300 takipçime HD kalitede video izleteceğim diye iOS kullanamam. Zaten fotoğraflarda sıkıntı yok, video kalitesi rezalet. Hee Mac kullanmayı her türlü Windows laptopa tercih ediyorum orası ayrı Windows harbi korkunç bir işletim sistemi. Windows laptopların %80inin kasa kalitesi berbat. Ekran, ses, touchpad var daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 12 Ocak 2022; 1:20:4 >
-
Kuzenim IPhone 11 almış ekran rengi BER-BAT ! Ben eski Blackberry kullanıyorum benim ekranım daha güzel görünüyor. Neden öyle bu cihaz?
-
liguid retina ve çözünürlüğü ol dusukzz 12 den sonra ekranlar oled oldu…. enxede 11 ve oncesi oled olmaynlarda ekran keyif vermiyor
O ekosisteme note 20 olmaz zaten.
Huawei Mate 10 lite'dan İphone 11'e geçtim. Huawei'yi de 2. telefon olarak aktif kullanıyorum. Kamerası ve şarj olma hızı dışında huawei'den daha memnunum kaç yıllık telefon olmasına rağmen. Bence s21'e geçince kat kat daha iyi hissedersin
-
Vallaha Android işletim sistemli düzgün marka kalmadı Türkiyede Sony, Lg, Asus hepsi çekildi pazardan. Android telefon alsaydım kesinlikle Sony Xperia serisinden birini alırdım ama Türkiye pazarından çekildikleri için şu anda İphone kullanıyorum. Android ile İos arasında genel bir değerlendirme yaparsak:
Android İos’a göre daha esnek. Telefonla çok içli dışlıysanız Android, yok temel şeyleri yapayım ben hiç dosyadır cart curttur bulaşmayayım diyorsanız İphone.
Fotoğraf çekmeyi ve sosyal medya kullanmayı seviyorsanız kesinlikle bu konuda İphone Android sistemli telefonlardan fersah fersah üstte. Sene olmuş 2022 Android telefonlarda hâla düzgün bir video ve fotoğraf stabilizasyonu yok. Bir video atayım diyorsun çamur gibi, kameraları aşırı yapay, suluboyayla boyanmış gibi çıkıyor fotoğraflar. Yukarıda bahsettiğim gibi kamera konusunda Sony çok iyiydi ama pazardan çekildiler maalesef. Yani fotoğraf çekmeyi ve sosyal medya kullanmayı seviyorsanız İphone alın.
Birde bu konular hariç tavsiyem Android telefon alacaksanız hiç yeni yeni piyasaya çıkan saçma sapan markalara bulaşmayın. Yok fiyat performansmış, bilmem kaç gb rami var diye ismi bilinmedik markalar almayın mağdur olursunuz.
Uzun kullanım istiyorsanız İphone alın. 2022’de sadece batarya değiştirip hâla iphone 6 kullanan insanlar var ve telefonları taş gibi duruyor.
Türkiye’de artık amiral gemisi olarak bence Android telefon alınmaz çünkü piyasaya bir sürü birbirinin kopyası telefonlar girdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Şu android ios tartışmasında milletin birbirini yemesi beni bitiriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ios dan Android işlemciye geçmek mantıklı değil bence. Ama söz konusu telefon s21 olunca bilemedim.
-
11 iyidir. Kasa ve şıklığı harika
S21 yerine aynı paraya iphone13'e geçilir. Samsung Türkiye'de exynos olduğu sürece at çöpe. Git Çinli qualcomm telefon alın en azından karşılığını alırsın.
Ayni paraya 13 yok hocam
1.5 yıl önce eşim iphone 7'den samsung s 10 plus'a geçti, ekranı, hızlı şarjı, kamerası vs herşey çok güzel olsa da android sistemine alışması çok zaman aldı ve hala söyleniyor. Bende Iphone 11 var kamerası s10 plusa göre çok daha iyi gece modu ve geniş açılı çekimi ayrıca portre modu, ancak kalan belki her özelliklte samsung daha iyidir, ancak ben kullanamıyorum bir türlü stabillik çok değerli bir özellik. O yüzden birkez ios'a alıştıysanız iostan devam etmenizi öneririm. Birde tabi ikinci el değeri var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASJV06 -- 12 Ocak 2022; 15:55:17 > -
Pardon ben s21 ultra ile karşılaştırsın iphone12?
O kadar yazmışsın da Samsung s20 s21 gibi serileri kullandın mı? En azından youtubedan karşılaştırma videosu izleseydin. Bu kadar özgüven nereden geliyor merak ediyorum.
-
iPhone 11’e çağ dışı demiş adam ya. Şaka gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X