İPhone 11 fiyatı ne zaman düşer
-
-
Türkiye’de yenisiniz galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 26 Ekim 2020; 0:41:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Babama 7 plus alacaktım. 3.800 TL idi. 1-2 ay bekliyim fiyatlar biraz daha düşer öyle alıyım dedim. Şuan 5.000 TL.
Bizde gittik çin markasına 3.000 TL verdik. Oda 1.800 TL idi
Öyle bir zamandayız ki ihtiyacınız varsa alın. Yoksa almayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kazall
Babama 7 plus alacaktım. 3.800 TL idi. 1-2 ay bekliyim fiyatlar biraz daha düşer öyle alıyım dedim. Şuan 5.000 TL.
Bizde gittik çin markasına 3.000 TL verdik. Oda 1.800 TL idi
Öyle bir zamandayız ki ihtiyacınız varsa alın. Yoksa almayın.Bende 1.5 yıl önce 7 plus almaya niyetlendim 2800 liraydı. Bi ara tüm iphone modellerine zam gelmişti 3500e çıktı. Dediğin gibi şuan 5000 liranın üstünde. Şuan 11 - 64 gb almaya niyetliyim. Bikaç gün içinde alacam. Almazsam kesin yaza kadar 9 bin lirayı bulacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 26 Ekim 2020; 1:44:41 >
iPhone Xs ilk çıktığında 11.000 TL'ydi, iPhone 11 Pro çıktığında ise Xs'in fiyatı 6500'e düştü ve ben düşük fiyattan Xs satın aldım geçen yıl. Muhtemelen 11 modelleri de düşecek aralık ayında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD34D4651 -- 26 Ekim 2020; 11:42:13 > -
Bu gidişatla gerçekten fiyatların düşeceğine inanıyor musunuz? Optimistliğinize hayran kaldım.
İndirim yerine zam geliyor sürekli biraz zor.
-
İndirim gelmezde Bindirim gelir dolar şu an uçuşa geçti
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BD34D4651iPhone Xs ilk çıktığında 11.000 TL'ydi, iPhone 11 Pro çıktığında ise Xs'in fiyatı 6500'e düştü ve ben düşük fiyattan Xs satın aldım geçen yıl. Muhtemelen 11 modelleri de düşecek aralık ayında.
Aynen bu sabah da dolar 8 olarak uyandık aynen apple doları 7 den hesapladığı iPhone 11 i doları 8 den hesaplıyıp indirim yapar aynen
iPhone xs zamanındaki ekonomi bile bi tık iyiydi uyanın artık
Dolar 10 olsa keşke ama 1 yıl 10 olsa istikrarlı olsa istikrar yok istikrar
Doların yükselmesi ve Türkiye ekonomisinin kötü olması sebebiyle fiyatların düşmeme durumu da var tabii ancak ben düşeceğini düşünüyorum. Bakalım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirim yapıldı zaten, 600 dolara düştü şuan ip11 ancak Türkiye'de sabit kalmasının sebebi kur dalgalanması. İndirim olmasaydı fiyatlara zam gelirdi gelmemesinin sebebi fiyatının düşmüş olması. Ancak o şekilde sabit tutabildiler fiyatı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İndirim olacak diye beklentiye girmeyin. Farkında değil çoğu insan ama Apple en ucuz ürünleri Türkiye'de satıyor vergisiz dolar bazında. Amerika'dan bile çoğu zaman ucuza geliyor daha yeni sabitlediler ve zam yaptılar ama 1 ayda 8'e çıktı kur. Almayı düşünene ve parası olana tavsiyem vakit kaybetmeden alsın. Şu kurda tekrar zam yapmaları gerekecek, kuru 9'a falan sabitleyebilirler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynı zamanda slim kutular gelecek artık ve telefonun içinden kuşaklık ve şarj adaptörü çıkmayacak. Çok beklemeyin derim.
Amerika da yasiyorsaniz 699 dolar dan 599 dolara indi. Ama Turkiye de yasiyorsaniz dolar 8.10 TL su an.
Yani Apple 7.999 TL ile aslinda vergilerden sonra zarar bile ediyor. 1-2 icinde iphone 11 lere guncelleme gelebilir 8.999 TL olarak.
iPhone 12 ler ise 8.10 TL dolar kuru ve vergi yukleri ile 10.000 TL den asagi olma mumkunati yok. Yani olursa Apple zarar eder, matematige ve evrensel fizige aykiri.. Dolar 8.10 TL olmus demis miydim?
-
Şu anda kur/vergi olayını bir kenara bıraktığınızda ana paraya bakarsak neredeyse en ucuz Apple ürünleri bizim ülkemizde satılıyor. Zam yapmamak için olabildiğince uğraşıyorlar. Şu saatten sonra indirim kesinlikle beklemeyin. Çok manasız. Tersine yakında artış bile olacaktır.
Stokların erimesi sonrası doların yukselmesi ile fiyat artacaktir
Elimdeki telefon 4 yıllık. Düştüğünü görmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Türkiye’de yenisiniz galiba
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X