Şimdi Ara

iPhone 11'im üzerine pişmiş etin yağı döküldü :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugün talihsiz bir olay yaşadım

iPhone 11'i ilk çıktığında almıştım. severekte kullanıyorum. Bugün bir restaurantta yemek geldiği sırada garson kardeşimizin birazcık sakarlığından telefonun ahize kısmına pişmiş etin yağı döküldü. Canı sağolsun kolay iş değil. (yağ ılık bu arada kaynar değildi)
    Yağ az döküldü ama ahizeyi doldurmaya yetti. Hemen peçete ile sildim ve şuanlık bir sorun görünmüyor.

Ekstra yapmam gereken birşey var mı ?

• Üstüne bir şey döküldüğünde telefonunuzun böyle kola yağ tarzı bulaşıcı ürünler silmek yerine muslukta tazyikli olmayan şekilde su tutun. Su kurumadığı için o maddeyi akıtacaktır. Telefon su geçirmez olduğu için etkilenmeyecek ve içiniz rahat olacak. Bazı ürünler içeri girdiğinde oksit yapmakta çünkü. Bir sorun olacağını sanmıyorum fakat sizin durumunuzda.
    Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

Üstüne bir şey döküldüğünde telefonunuzun böyle kola yağ tarzı bulaşıcı ürünler silmek yerine muslukta tazyikli olmayan şekilde su tutun. Su kurumadığı için o maddeyi akıtacaktır. Telefon su geçirmez olduğu için etkilenmeyecek ve içiniz rahat olacak. Bazı ürünler içeri girdiğinde oksit yapmakta çünkü. Bir sorun olacağını sanmıyorum fakat sizin durumunuzda.
    Geçmiş olsun.
    Apple ın resmi sitesinde de aynen dediğiniz yazıyor.

Yağ ile ilgili bir şey yazmıyor ama Bira, Meyve Suyu, Kahve, Çay vs dökülmesine dayanıklıdır ve döküldüğünde cihazı yıkayıp kurulayın diyor.

Şimdi ahize kısmını musluk altına tutup yıkadım. Kurumasını bekliyorum

• İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Bu arada yıkayınca ses cızırtılı geliyor sanırım kurumadığı için

• çok yararı olur mu hocam bilmiyorum ama tellerin üzerinde toz gibi kaldıysa basslı bir müzik açıp da temizlenmesine katkıda bulunabilirsiniz, bunu da şuradan çıkardım eskiden ahize daha fazla toz alırdı şimdi hoparlör olarak da kullanıldığı için basstan dolayı toz tutmuyor.. geçmiş olsun umarım ileride bir sıkıntı çıkarmaz
  • konuyla ilgili bir fikrim yok ama garsona karsı düsünceleriniz gerçekten çok hoş tebrik ederim
    aksilik olmus gecmis olsun bir sorun olacagını düsünmüyorum acıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Bu arada yıkayınca ses cızırtılı geliyor sanırım kurumadığı için
    Belirli süre geçince düzelmesi gerek. Su ile ilgisi olmaz eğer öyle bi durum kalırsa da ama sanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.
    Cihazımda şuan herhangi bir sorun görünmüyor.
    Ahize seside gayet iyi.

Sadece basslar biraz azaldı gibi ama psikolojik olabilir çünkü Airpods la çok basslı şarkı dinliyorum. Ondan bana öyle geliyor olabilir.

Ama sorun yok şuan.

• Olayı Bırakıp Davranışınıza Takıldım Ve Takdir Ettim Ben Hocam Etrafımda Sizin Gibi Davranacak Max 1-2 Kişi Vardır. Genelde Hep O Restoranı Yıkacaktır İnsanlar HEDEE HÖDÖÖ NAPTIN 7500 LİRALIK TELEFONUMA BU SENİN KAÇ MAAŞIN EDER HABERİN VAR MI MÜDÜRÜNÜ ÇAĞIR HEMEN HEDE HÖDÖ,

Zamanında Ahizesini Bozmaya Çalıştığım Galaxy Ace’nin Ahizesine Çubuk Kraker Kırıntıları Doldurup Şekerli Su Damlatıp Yediriyordum 5 Yıl Geçti Aradan Hiçbir Şey Olmadı Nasıl Oluyor Arkadaş Hâlâ Çözebilmiş Değilim Ama Öte Yandan Gözüm Gibi Baktığım Ve Modelini Hatırlayamadığım Bir Samsung Telefonumun Ahizesi Hep Bozulurdu Ses Gelmezdi Sert Davranmak Lazım Bu Meretlere Demek ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.