Şimdi Ara

İphone 11 mi yoksa Pro max mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    anladım teşekkür ederim
  • Pro max

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 kalın çerçeve 720 lcd ekran daha kalın bir kasa istiyorsanız iphone 11
    Pro max oled az çerçeveli ince zarif kasa triple camera istiyorsanız pro max
    Birde 11 de sadece iki true tone Flash var kamerada o da aklınızda bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    5sin tasarımı bence çok güzeldi. Peder kullanıyor, arada bir elime alıp alıcı gözle bakıyorum ve ne güzel tasarım yapmış adamlar diyorum.

Yuvarlatılmış hatlar elde tutuşu kolaylaştırsa da keskin kenarlı telefonlar çok daha asil bir görünüme sahip oluyorlar.

Bir de ful ekran , yani ekran / gövde oranı % 90 ve üzerinde olan telefonlar ön yüzde çok daha güzel bir görünüm sunuyorlar.İnsanın gözünü rahatsız edecek hiçbir çentik, nokta vs olmaması büyük bir artı katıyor tasarıma diye düşünüyorum.

Arkaya istediği kadar kamera koysunlar, pop up kameralar bence ön yüzün komple ekran olmasını sağlayan en ucuz ve güzel çözüm. Apple'ın pop up dünyasına gireceğini sanmasam da ekrana gömülü kamera ile birlikte ekrandan parmak izi okuyuculu ilk telefonu piyasaya sunarak bir farklılık yaratabilir. Zira sektör yeniden kapaklı telefonlara kaymaya başladı. Motorola, kapaklı tasarım benden sorulur dedi resmen. zira razr ne kadar güzel bir cihaz olmuş. Apple'ın acilen bir şeyler yapması lazım .

• İphone 11 yeterli bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.