Şimdi Ara

İphone 11 mi yoksa Pro max mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigarayı bırakmaya karar verdim ve kendime bir challenge belirledim 15 gün sigarasız yaparsam bankadaki birikim hesabımdan istediğim meblağda para çekip istediğim telefonu alacağım fakat 7000 e 128gb iphone 11 alabiliyorum 11.000 e gidip 64 gb pro max almanın bir mantığı var mı ? Ayriyetten ipad ve dizüstü (windows :( ve hackintosh dual boot seklinde) alacağım. Gidip 4000 fark verip 2 sene paşalar gibi kullanayım mı yoksa bu sene 11 alıp seneye çıkacak cihazlara göre değiştireyim mi ?

• Öncelikle bu güzel kararınız için tebrikler umarım bırakırsınız İmkanlarınız el veriyorsa pro max alın
  • 11.000 e Pro Max alacağıma, 7.000 TL’ye iphone 11 128gb + 1.000 TL AirPods + 3.000 TL Apple Watch alırdım. Sizin İpad ihtiyacı varsa AirPods Watch kombinasyonu yerine ona yönelirsiniz. Bence çok daha mantıklı olur.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Halihazırda apple watch 5 44mm ve galaxy buds sahibiyim ilerde belki airpodsa kayabilirim
  • Judgement13 J kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler farkına vardığım kafasıyla yüksek bir bağımlılık seviyem yok, bolca çay tüketmeye başladım ama
  • Flood için özür dilerim. Birde en merak ettiğim kısım bu sene apple 120hz ekranlı bir iphone yapar mı ?
  • Mr.Bigboy M kullanıcısına yanıt
    Daha güvenilir kaynaklardan detaylar pek yayınlanmadı ama 120hz beklenen bir şey bu sene için.

Yalan veya doğru bu sene için beklenen yenilikler;
    -Ekrandaki notch'un küçültülmesi (komple kaldırılması gibi söylentiler var ama pek inandırıcı gelmedi bana)
    -120hz
    -tasarımında değişikli (yeni ipad pro gibi daha kare bir tasarım)

bunun dışında da pek çok söylenti var ama bunlara biraz daha kesin gözüyle bakılıyor.
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    120 hz yıllardır beklediğim birşey seneye 120 hz cihaz gelir de elimden pro max ile kalırsam üzülürüm doğrusu
  • Bu arada bana pek inandırıcı bir tasarım gibi gelmedi ama bu şekilde bir tasarım yaparlarsa iyi bir satış yakalarlar.

Ama galiba mevcut sensörleri bu kadar ufak bir alana yerleştirecek bir teknoloji şu an mevcut değil lakin ilk iphone çıktığında da dokunmatik bir telefon için teknolojinin hazır olmadığı konuşuluyordu.

Şaşırt bizi Apple 😍

İphone 11 mi yoksa Pro max mi ?

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    Sanırım 11 alacağım kalan paramla da ömürlük bir iPad seneye yeni iPhone’a geçerim en kötü 11 pro max ucuzlar ekran için ona geçerim
    Bu arada imkanınız var ise iPad Pro tercihiniz olsun, diğer hiçbir model ve marka ile karşılaştıralamayacak bir ürün. Severek kullanıyorum.
  • bulgaristana gideceğim kısa süre sonra bende almayı düşünüyorum sizin son kararınız nedir? ve tam olarak nelere göre karar verdiniz?
  • 7 bin de 11 bin de telefon için korkunç meblağlar. O paraları verecekseniz de seneye 5G’li bir iphone’a verin. Sigara bırakma challenge’ı da iphone 12 satılana kadar yapın :) 12 gün çok az bir süre çünkü. Sevgilim 6 ay bırakıp tekrar başlamıştı :)
  • gülrengi kullanıcısına yanıt
    Alabildiğiniz en pahalısını alın çünkü 1800 tl ödeyip kayıt yapacaksınız ve cihazi satamayacaksınız
    sadece orada kullansam türkiye'de kapanıyor mu *
    orada yaşayacağım zaten.
  • gülrengi kullanıcısına yanıt
    Türkiye sınırları içinde sim taktığınız andan itibaren 120 gün kayıt süreniz var yurtdışında istediğiniz gibi kullanabilirsiniz
    Cihaz niye satılmıyor anlamadım?
  • ringo33 kullanıcısına yanıt
    İmei kaydını yapan şahsa ait sim kartlar dışında Türkiye içinde başka birisine ait sim kullanılamıyor tabi ilk sahibi e devlet üzerinden imei numarasını düşürür ve ikinci alan şahıs 1800 tl daha ödeyip kendi adına kayıt yaparsa kullanabilir
    Bu 4 yıl önce kaydedilen iphone 6s için de geçerli mi? Satsam alan kişi kayıt mı yapmak zorunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ringo33

Bu 4 yıl önce kaydedilen iphone 6s için de geçerli mi? Satsam alan kişi kayıt mı yapmak zorunda?
    4 yıl önce kaydedilen cihaz için geçerli değil bu durum. Sizin cihazı alan kişi direk kullanmaya başlayabilir. Yeni yasada, cihaz hangi pasaporta kayıtlı ise, içine takılan sim in sahibi de o kişi olmalı diye bir şey çıkardılar arkadaş ondan bahsediyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.