Şimdi Ara

12 Pro mu? 11 Pro MAX’ mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

11 telefonumu servise vermem akabinde korona sebepli 20 iş gününü bulabildiğini söylediler. Ben de evde bulunan 6S+ telefonuna taktım hattımı fakat 16GB olduğu için ne ders dosyalarımı, ne iş dosyalarımı indiremedim. Whatsapp bile kuramadım hafıza yetersizliğinden. Ben de telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ve 13000 lira gibi bir bütçem var. Bu fiyata Yurt Dışı 1 yıl garantili 12 Pro alabiliyorum ki kaydını gerçekleştirebilirim. Ya da 11 Pro Max alabiliyorum ki bunlar kullanmış cihazlar oluyor ve pil sağlıkları %90 altında. Sizce ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceliğin batarya ve ekran büyüklüğü ise 11 pro Max. Diğer konularda ise 12 pro daha iyi. Ben olsam 12 pro alırdım. Daha yeni bir cihaz yeni tasarım ve özellikle kamera gerçekten çok iyi.

• Yurt Dışı olduğu için kafa karışıklığı yaşıyordum. Aralarında çok büyük fark var mı bilmediğim için sorayım dedim.

• Ekran boyutu ve batarya mühim değilse 12 pro tabiki. 5G farkı var 1 sene kaldı 5G için bunuda unutmayın.

• Kamera çekimleri arasında büyük fark var mı?

• Yurt dışı olayını düşünmezsek 12 pro kesinlikle

• Yurtdışı seçeceğini geç bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11 Pro vs 12
    4 yıl önce açıldı
    Mi 14 pro vs mi 13t pro
    geçen yıl açıldı
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam yurtdışı 12 pro max’e kadar çıkıyorum. Pil 100 be 1 yıl garantili 14.700₺ ama bilemiyorum çok sıkıntı yaşar mıyım acaba? Pasaporta kayıt değil de geçici kayıt düşünüyoeum min 1 yık

• Pwiehh P kullanıcısına yanıt

Kayıt problemi olmayacaksa Max mantıklı ancak gerçekten taşıması problem olabiliyor. Büyük ve ağır cihaz bir de kılıf ve cüzdan eklerseniz daha da artıyor. O fiyata 13p biliyorsan o daha mantıklı olur. 12pm ile 13p fiyat olarak kafa kafaya olması lazım.

• Arada 1000₺ oynuyor ve zaten 12500 ile başladığım bütçemi 14 e zor çıkardım 15 e çıkarabilir miyim bilmiyorum. Bakacağım ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.