Şimdi Ara

iPhone 11 Pil Hak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben iPhone 11e sahibim. Yaklaşık üç aydır kullanıyorum. Telefonu ilk aldığım zamanlar pili rahat bir şekilde bir buçuk iki gün çıkarıyordu. Daha sonra yani yaklaşık 2-3 gündür telefonu geceden sabaha kadar en az %10 minimum Şarjı eksilmeye başladı yani %60 da bırakıyorsam gece sabah %50 %55 arası alıyorum (bu normal mi?) ve telefonla Instagram’a girip çıktığım zamanlarda veya herhangi bir menü de gezdiğim zaman bir bakıyorum %1 hemen aşağıya inmiş Pil sağlığımı %100 gözüküyor. Sizce telaş yapmakta haklı mıyım garantiye vermeli miyim ? 11 in en sevdiğim yanı bataryasıydı..

• Telaşa gerek yok, gayet normal. Önemli olan totalde ne kadar ekran süresi aldığınızdır.
  • İki-üç gündür ortalamanın altına düşmüş bir sıkıntı var gibi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefasef

İki-üç gündür ortalamanın altına düşmüş bir sıkıntı var gibi ya
    Hocam sen gereksiz kuruntu yapıyorsun. Gerek yok, boş yere germe kendini. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorsan, Akasya ya da Zorlu'ya götürebilirsin. Ben zannetmiyorum bir sorun olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Hocam sen gereksiz kuruntu yapıyorsun. Gerek yok, boş yere germe kendini. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorsan, Akasya ya da Zorlu'ya götürebilirsin. Ben zannetmiyorum bir sorun olduğunu.

Alıntıları Göster
    Tamam hocam teşekkür ederim yorumunuz için, kendinize iyi bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-781808C66

Alıntıları Göster
    Hocam telefonu ilk aldığım haftaya göre ekran süresi raporlarına bakıyorum 10 saat düşüş var, yani normal mi sizce ?
  • sefasef S kullanıcısına yanıt
    10 saat normal değil gibi.
  • Ben telefunu 6.30da çıkardım şarjdan şuan %65
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinbjk1903

Ben telefunu 6.30da çıkardım şarjdan şuan %65
    Sabah 6.3 değil mi hocam sürekli kullandınız mı
  • Aynı konu için ben de geçenlerde apple desteği aramıştım. Uzaktan cihaza bağlandılar test yaptılar bir problem göremediler, bana; arka planda uygulama yenilemeye izin verdiğim programları yeniden gözden geçirmemi, istediler,ben de tüm arkaplan yenilemeyi kapattım, sonuç eksilme sıfıra indi, tabii ki sonra açtım, maalesef yine başladı %8-10 arası eksilmeler. tek tek oturup hepsine bir ayar vermek ve şüphelileri kapatmak gerekiyor sanırım ama benim ne zamanım ne de niyetim var bu çalışmayı yapmaya..
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Arka planda uygulamaları yenileme seçeneği gerçekten ölüm gibi ya, çok fazla ihtiyaç duyuluyor fakat telefonun pilini sömürüyor. Yani dediğiniz gibi iphone sağlam bir ayar yapmak gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.