< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 30 Nisan 2020; 21:10:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 30 Nisan 2020; 21:10:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple pro max’in bu halini gorse piyasadan cekilirdi. Boyle cirkin bi kilif gormedim
|
Boyle cirkin telefona boyle cirkin kilif yakisirdi, hayatimda gordugum en cirkin kilif olabilir. tebrikler
|
Estetik olduğunu idda etmiyorum zaten telefonun kılıfsız halide çok güzel değil zaten cep telefonu genel olarak güzel değil ama şu var ki Cep telefonlarını güzellikleri için kullanmıyoruz bize sunduğu teknoloji için kullanıyoruz, tüm hayatımız artık cep telefonunda alışveriş online ödeme internet bankacılığı video kamera hatta ulaşım kartı yerine bile kullanılıyor aklınıza gelecek herşey tek cihazda ve bu cihazlar değerli ve korunmayı hak ediyor mesela bana sorsanız o içi sulu simli pembe kılıflar da çok çok kötü ama hepsinin bir alıcısı var önemli olan işlevsellik adı üstünde “kılıf” yani koruma için varlar THE NORTH FACE montlarda çok çirkin fakat yağmur yağdığında yada soğuk çıktığında kimse peluş montların güzelliğini konuşmuyor bu da öyle birşey yada STANLEY termoslar evet çok büyük ve çirkinler 0,5ml termos 1,5 litrelik şişe büyüklüğünde ama 24 saat sonra bile kahveniz sıcak kısaca işini iyi yapıyor bende işini yaptığı için tercih ettim hepsi bu
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 7 Mayıs 2020; 18:6:43 > |