Kasım ayından beri indirim takip ediyorum. Hemen hemen her gün girip bakıyordum. Şansıma denk geldi. |
iPhone 12 64GB 9999 TL! (2. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun -
apple artık çok geride kalmaya başladı. ne zaman şu parmak izini ekrana gömer, yukarıdaki kocaman çentiği kaldırırlar o zaman alınası bir hale geliyor. tabi apple bunları yapana kadar çin'liler kim bilir daha neleri yapacaklar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snomask -- 4 Şubat 2021; 17:58:45 > -
12 minidir o
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
12 yi 8emi aldin site adi ne bakalim nerdeymis
Mini değil amazon konusuna bak ben almadm almşlar 5 dkda bitmiş -
Valla 1 telefona 10bin vermem ona verecegim paraya tv alirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 4 Şubat 2021; 19:52:25 >
quote:
Orijinalden alıntı: _magnetar_Amazondan aldım.
Alıntıları GösterHocam aldığınız mini miydi?
Arkadaşlar sadece internet üzerinden değil, mağazalarda da aynı fiyat geçerli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl nereden -
quote:
Orijinalden alıntı: snomaskapple artık çok geride kalmaya başladı. ne zaman şu parmak izini ekrana gömer, yukarıdaki kocaman çentiği kaldırırlar o zaman alınası bir hale geliyor. tabi apple bunları yapana kadar çin'liler kim bilir daha neleri yapacaklar.
Apple bitmiş
5 sene sonra Apple aynısını yapar. Apple Air Charge der ,sonrada 2999 dolardan satışa sunarquote:
Orijinalden alıntı: snomaskapple artık çok geride kalmaya başladı. ne zaman şu parmak izini ekrana gömer, yukarıdaki kocaman çentiği kaldırırlar o zaman alınası bir hale geliyor. tabi apple bunları yapana kadar çin'liler kim bilir daha neleri yapacaklar.
-
çok ucuzmuş kaptan 12 tane
-
Amazon 8000₺ Sepete eklemiştim ama o gün geri gönderdiğim 12 mini’nin iadesi yapılır mı diye haber bekliyordum almadım. Olay o kadar ağır gelmiş ki hafızamdan silmişim sonradan hatırladım.
15 dk civarında durdu sepetimde. Olaydan 2 saat sonra iade onaylandı.
quote:
Orijinalden alıntı: _magnetar_İlk defa bu fiyata iniyor demişsin ama geçen hafta 8.040 liraya aldım.
forumda sizden başka o fiyata alan olmuş mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: baris007
Valla 1 telefona 10bin vermem ona verecegim paraya tv alirimvalla 1 tvye 10 bin vermem ona vereceğim paraya bilgisayar alırım
-
İphone 12 128 i 9400 e aldık, personel indirimi ile . Yoksa almazdık. İphone 11 ile aradaki fiyat farkı düşünüldüğünde ben bu paralara gerek yok diyorum. Sadece artısı köşeli kasa diğeri klasik iphone kasası
+
Bu arada iphone 11 ile iphone 12 arasında sanırım 30 gram fark var. Bu o kadar bariz belli ediyorki kendini. İphone 12 gerçekten çok hafif telefon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrayeyer -- 4 Şubat 2021; 21:34:3 >
ne personeli hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: he_manforumda sizden başka o fiyata alan olmuş mu?
Alıntıları GösterEvet oldu. Forum dışından da alanlar olmuştur tahminimce.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X