Şimdi Ara

iPhone 12 64GB 9999 TL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
10.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bugrayeyer

İphone 12 128 i 9400 e aldık, personel indirimi ile . Yoksa almazdık. İphone 11 ile aradaki fiyat farkı düşünüldüğünde ben bu paralara gerek yok diyorum. Sadece artısı köşeli kasa diğeri klasik iphone kasası
    +
    Bu arada iphone 11 ile iphone 12 arasında sanırım 30 gram fark var. Bu o kadar bariz belli ediyorki kendini. İphone 12 gerçekten çok hafif telefon

Kasadan çok daha önemli farklar var. En önemlisi de ekran. iPhone 11'de OLED ekran olmadığı için almamıştım.

• _magnetar_ kullanıcısına yanıt

Bir telefona 10 bin ₺ verilir mi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben fakirim, ya millet cok zengin. Anlamadim gerçekten, nasil verilebiliyor bu paralar.

Oled olunca ne oluyormuş içindekiler aynı olduktan sonra iphone 11in iphone 12den hiç bir farkı yok hatta iPhone Xden bile farkı yok hepsi aynı Apple söylemleri şöyle gelişti böyle gelişti şöyle hızlandı falan filan

• quote:

Orijinalden alıntı: kal42kal42

Oled olunca ne oluyormuş içindekiler aynı olduktan sonra iphone 11in iphone 12den hiç bir farkı yok hatta iPhone Xden bile farkı yok hepsi aynı Apple söylemleri şöyle gelişti böyle gelişti şöyle hızlandı falan filan

Aynı mantıkla ben de kasa köşeli olunca ne oluyormuş diyebilirim.

OLED olunca ne olduğunu internetten araştırabilirsin. Ekran deneyimi çok fark ediyor. Benim için öncelikli bir konu. Yoksa geçen sene iPhone 11 alacaktım. 12ye OLED koydukları için aldım.

• he_man kullanıcısına yanıt

valla telefona vereceğim 10bini tvye vermek daha mantıklı bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Bir telefona 10 bin ₺ verilir mi ya

Paramız pul olduğu için veriliyor.

• road35 R kullanıcısına yanıt
    😂
  • road35 R kullanıcısına yanıt

Amazondaki 10.000₺ iphone 12 nerede göremedim

• İstediği fiyata satar. 8000e aldı diye sattığı fiyata laf etmeseniz keşke...

amazondan almışsınız madem sipariş görüntüsünü paylaşıverin de inanmayanlar da görsün.

• Dumanus kullanıcısına yanıt

Bence de verilmez hocam, durumum var ama israftan öte bir şey değil. Şu an 11 im var. Buna bile verdiğim paraya pişman oldum. Pişman olmamın sebebi telefonu beğenmemek değil, bir telefonun bu kadar etmeyeceğidir.

• Paramızın nasıl değersizleştiği alım gücümüzün nasıl düşütüğünün bir fotoğrafı

iPhone 6 çıkmış zamanının EN GÜNCEL TELEFONU .. Herkes alabildiği için bime gelmiş .. Ve zaten herkes o dönem iphone 6 aldı hala o zaman alanlar bunu kullanıyor çünkü yenisini alamıyor

Şimdi de herkesin elinde plastik çin telefonları var

her şey kalitesizleşiyor artık ..

iPhone 12 64GB 9999 TL!
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt

Apple çalışan indirimi

• galaxyg kullanıcısına yanıt

bu satış iptal edilmişti. bizimkilerin amerikaya ayar veriyoruz şovuna denk geldiği içiniPhone 12 64GB 9999 TL! 

• Amazonda 8038 liraya satildi. Merak edenler icinde buyrun.

iPhone 12 64GB 9999 TL!
  • Centik beni duaunduruyor hep o olmasa super
  • snomask kullanıcısına yanıt

Bu sistem çok güzel olacak gibi duruyor ilerde şarj cihazı problemi kalmaz ama sağlığa etkisi incelenmesi gerek

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.