Kasadan çok daha önemli farklar var. En önemlisi de ekran. iPhone 11'de OLED ekran olmadığı için almamıştım. |
iPhone 12 64GB 9999 TL! (3. sayfa)
-
-
Bir telefona 10 bin ₺ verilir mi ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya ben fakirim, ya millet cok zengin. Anlamadim gerçekten, nasil verilebiliyor bu paralar.
Oled olunca ne oluyormuş içindekiler aynı olduktan sonra iphone 11in iphone 12den hiç bir farkı yok hatta iPhone Xden bile farkı yok hepsi aynı Apple söylemleri şöyle gelişti böyle gelişti şöyle hızlandı falan filan
quote:
Orijinalden alıntı: kal42kal42Oled olunca ne oluyormuş içindekiler aynı olduktan sonra iphone 11in iphone 12den hiç bir farkı yok hatta iPhone Xden bile farkı yok hepsi aynı Apple söylemleri şöyle gelişti böyle gelişti şöyle hızlandı falan filan
Aynı mantıkla ben de kasa köşeli olunca ne oluyormuş diyebilirim.
OLED olunca ne olduğunu internetten araştırabilirsin. Ekran deneyimi çok fark ediyor. Benim için öncelikli bir konu. Yoksa geçen sene iPhone 11 alacaktım. 12ye OLED koydukları için aldım.
-
valla telefona vereceğim 10bini tvye vermek daha mantıklı bana göre
-
quote:
Orijinalden alıntı: DumanusBir telefona 10 bin ₺ verilir mi ya
Paramız pul olduğu için veriliyor.
-
😂 -
Amazondaki 10.000₺ iphone 12 nerede göremedim
İstediği fiyata satar. 8000e aldı diye sattığı fiyata laf etmeseniz keşke... -
amazondan almışsınız madem sipariş görüntüsünü paylaşıverin de inanmayanlar da görsün.
-
Bence de verilmez hocam, durumum var ama israftan öte bir şey değil. Şu an 11 im var. Buna bile verdiğim paraya pişman oldum. Pişman olmamın sebebi telefonu beğenmemek değil, bir telefonun bu kadar etmeyeceğidir.
-
Paramızın nasıl değersizleştiği alım gücümüzün nasıl düşütüğünün bir fotoğrafı
iPhone 6 çıkmış zamanının EN GÜNCEL TELEFONU .. Herkes alabildiği için bime gelmiş .. Ve zaten herkes o dönem iphone 6 aldı hala o zaman alanlar bunu kullanıyor çünkü yenisini alamıyor
Şimdi de herkesin elinde plastik çin telefonları var
her şey kalitesizleşiyor artık ..
-
Apple çalışan indirimi
bu satış iptal edilmişti. bizimkilerin amerikaya ayar veriyoruz şovuna denk geldiği için
-
Centik beni duaunduruyor hep o olmasa super -
Bu sistem çok güzel olacak gibi duruyor ilerde şarj cihazı problemi kalmaz ama sağlığa etkisi incelenmesi gerek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X