|
Bildirim
Anlamıyorum arkadaş, kim seviyor Lahmacun küreği gibi telefonları. S8 Plus kullanıyorum, Plus olmasına rağmen çoğu yeni telefondan küçük kalıyor. Cebe koysan sığmıyor artık, eskisi gibi kemere asacağız |
Guzelim telefonu harcadilar.
|
Ben 11’den geçtim çok memnunum. Cebime sığıyor, işimi görüyor. Oyun oynamadığım için şarj ve kamera açısından da işimi görüyor. Yani 1 saat fazla şarjım gitsin diye niye büyük telefon taşıyayım? Priz, powerbank her yerde…
|
Satışı düşük olduğu için mi üretimi durduruldu yoksa diğer modellerin yüksek kârını baltaladığı için mi? Apple yapınca insanın aklına puşt puşt fikirler geliyor.
|
400 dolarlık iphone se'den farkı 5g olması ve ekranı. ama fiyatı iki katı
appple iphone se yerine bunu çıkarıp fiyatını da 500 dolar yapsa almaya değer olurdu. |
Son zamanlarda YouTube da 12 mini videoları çoğalmıştı, sebebini şimdi anlıyorum. Adamlar aylar öncesinden iknaya çalıştı ama satışa etkisi olmamış anlaşılan.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Anlamıyorum arkadaş, kim seviyor Lahmacun küreği gibi telefonları. S8 Plus kullanıyorum, Plus olmasına rağmen çoğu yeni telefondan küçük kalıyor. Cebe koysan sığmıyor artık, eskisi gibi kemere asacağız |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 22 Haziran 2021; 12:57:25 > |
|
|
|