Şimdi Ara

iPhone 12 mini yolun sonuna geldi: Düşük talep nedeniyle üretimi durduruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 12 mini yolun sonuna geldi: Düşük talep nedeniyle üretimi durduruldu

Tayvanlı araştırma şirketi TrendForce, Apple'ın iPhone 12 mini üretimini planlanandan önce durdurduğunu ve serideki diğer modelleri piyasaya sürmeye odaklandığını açıkladı. Kompakt modelin üretim bandından inmesinin nedeni ise tüketicilerin gösterdiği düşük talep.

Ayrıca Bkz.En büyük Boeing 737 Max ilk uçuşunu yaptı

Rapora göre Cupertinolu şirket 5.4 inç ekranlı mini versiyonunun üretimini 2021'in ikinci çeyreğinde aşamalı olarak sonlandırdı. Apple, sonbaharda yeni nesil iPhone'ları piyasaya sürene kadar stokları eritmeye ve ve üretilen tüm iPhone 12 mini'leri satmaya çalışacak.

iPhone 12 mini yolun sonuna geldi: Düşük talep nedeniyle üretimi durduruldu

Küçük model az satmasına rağmen iPhone 13 mini yolda

Görünüşe bakılırsa en küçük iPhone'a yönelik talep Apple'ı hayal kırıklığına uğratmış durumda. Ancak buna rağmen şirketin sonbaharda iPhone 13 mini'yi çıkarmayı planlaması ilginç. Mevcut modelin anormal derecede düşük satması yenisinin piyasaya sürülmesine engel olmayacak.

Apple'ın küçük telefon sevenlerin gönlünü nasıl fethetmeyi planladığını az çok tahmin edebiliyoruz. Şirket mühendislerinin en çok mesai harcamak zorunda kalacağı alanlardan biri de iPhone 13 mini'nin pil ömrü olacak. Zira iPhone 12 mini bu konuda kullanıcıları pek memnun edemedi.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2021/06/21/iphone-12-mini-end-of-life-trendforce/

• Burdada tuttu hangi Apple forumuna girsem güzel alınır deniyor ekran küçük olduğu için 11 tercihim olur ama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anlamıyorum arkadaş, kim seviyor Lahmacun küreği gibi telefonları. S8 Plus kullanıyorum, Plus olmasına rağmen çoğu yeni telefondan küçük kalıyor. Cebe koysan sığmıyor artık, eskisi gibi kemere asacağız iPhone 12 mini yolun sonuna geldi: Düşük talep nedeniyle üretimi durduruldu 

• 1000tl farkla 12 satarsan tabi insanlar almaz. Yd fiyat farki daha da komik. Trde 6-7bine dusmeden satamazlar. Ki 6da etmiyor o telefon ;d

• Ben 11’den geçtim çok memnunum. Cebime sığıyor, işimi görüyor. Oyun oynamadığım için şarj ve kamera açısından da işimi görüyor. Yani 1 saat fazla şarjım gitsin diye niye büyük telefon taşıyayım? Priz, powerbank her yerde…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 13 mininin fiyatını daha uygun tutmaları lazım , yoksa kaderi 12 mini gibi olur

• Guzelim telefonu harcadilar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satışı düşük olduğu için mi üretimi durduruldu yoksa diğer modellerin yüksek kârını baltaladığı için mi? Apple yapınca insanın aklına puşt puşt fikirler geliyor.

• 400 dolarlık iphone se'den farkı 5g olması ve ekranı. ama fiyatı iki katı

appple iphone se yerine bunu çıkarıp fiyatını da 500 dolar yapsa almaya değer olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 22 Haziran 2021; 12:57:25 >
  • Son zamanlarda YouTube da 12 mini videoları çoğalmıştı, sebebini şimdi anlıyorum. Adamlar aylar öncesinden iknaya çalıştı ama satışa etkisi olmamış anlaşılan.

• Cebime sığıyor, işimi görüyor.Çok memnunum.

• Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Doğru ama oyun oynayan biri için boyut önemli oluyor cidden oyun çok oynamıyor ise 11 yada 12 yerine 12 mini de alsa olur daha güncel telefon 11 den.

• Demek ki Apple da stratejik hata yapabiliyormuş. Mükemmel bir şirket yok.

• Mini bir cihaza Dünya kadar para istiyorlar 64gb depolama koyuyorlar şaka gibi. Apple kadar kazıkçı firma yoktur. 442 dolara Amiral gemisi katili Realme GT var

• Yeni iPhone SE 3'ün dizaynı belli oldu arkadaşlar, hayırlı olsun :) Direk iPhone 12 mini kasasına güncel bir işlemci ekleyip devam edecekler bence.

• Ne mesaisi ya? O küçük kasaya 2500 mAh pil koyacaksın olacak bitecek. Bu kadar basit bu iş.

• keciyokusu K kullanıcısına yanıt
    Umarım uygun olur yada 12 mini fiyatı düşsün 8000 hala pahalı.

• mini mini pense elmamı yerse arkadaşım 12 pro max beni kıtırı kıtır yerse..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.