Şimdi Ara

iPhone 12 mini yolun sonuna geldi: Düşük talep nedeniyle üretimi durduruldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Benim tahminim benzer fiyata 5.6 inç çıksaydı çok satardı, özellikle 6,7,8 serisi kullananların tercihi olurdu.

• Bana göre en iyi iPhone modeliydi, insanlar neden gidip arkadaşın dediği gibi

LAHMACUN KÜREĞİ

gibi telefonları alırlar anlamıyorum... Şu telefonu elime aldım, o kadar kibar, güzel bir telefon ki, incecik, haphafif, varlığı yokluğu belli değil, avucumun içine tam oturuyor, tek baş parmağım ile kullanıyorum, ne güzel.

Fakat ben Android'ciyim.

• Mini kucuk guzel de icine neden batarya koymadiniz. Sonra uretim sonlaniyor. Kürek gibi telefonlara devam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatını 1500 2 bin civari yapsinlar, bak nasıl peynir ekmek gibi satılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 2-3 aydır, youtuberların, inceleme yapan yerlerin neden iphone 12 mini’yi övdüğü belli oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşkenar -- 22 Haziran 2021; 16:58:15 >
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Goz alisiyor dert yok :) ... Sadece alo muzik dinleme ise ufak cihazlar iyidir ...

• Genelde 3 tip telefon kullannıcısı var.

1-Sadece telefon ve wp vb kullananlar
    2-telefondan ziyade cihazın akıllı ozellikleriyle ilgilenenler..oyun film vb
    3-bu iki grubun arasında olanlar..

eğer 2.grup kullanıcı değilseniz kurek ekran boyutlu cihazlar tercih edilmeyecektir ama diğer kullanıcı gruplarının cogu neden kullanmayacagı ozelliklere bir ton para versinki...

Sonuc evet makul olculerde bir cihaz cok iyi olur ama makul fiyatlı olması sartıyla.. iphone mini ise cok pahallı yakın boyutlarında orta segment android bir cihaz neden cıkarmıyorlar anlamak mumkun değil...

• Olur böyle şeyler

• Fiyattan kaybetti maalesef..

• Dünyanın en ideal ve kullanışlı telefonu idi benim gözümde.Note 8 im olmasa alacağım tek telefondu.Ama tüketime karşıyızzzz

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki iPhone Se 3 modeli Se 2 kasası ile aynı geliyor…

• 13 modelini set olarak yapıyorlar ondan apple fason üreticiyi kontrolünden kaçırmış...

• Neredeyse bütün yorumları okudum. Herkes bişeyler sallamış ortaya. Cihazın kullanıcısı olarak bildiriyorum. Telefon küçük boyutu ve şaşırtan ekran kasa oranıyla gayet ideal bir boyutta mükemmel performansı ve ergonomisi var. Batarya konusundaysa sabah dolu bataryayla evden çıktığımda (9-10gibi) cihazı hiç kısıtlamadan hücresel veri kullanarak (3G) akşam 23:00 gibi %20 nin altına düşüyor cihaz. Basit bir oyun ve sosyal medya uygulamalarını kullanıyorum. Şarjı gayet iyi durumda anlayacağınız

• telefonun fiyatı düşer mi artar mı

• Fiyat konusunda 12'ye göre biraz daha avantajlı olsaydı daha başarılı olurdu bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunu iPhonedo açıklamıştı aslında. Ne kadar mükemmel bir telefon olsa da algısal açıdan bakınca insanlar öyle görmüyor. Çünkü miniler şimdiye kadar hep düşük özellikli oldular (s3 mini, g3 mini vs. eskiden hatırlarsınız) dolayısıyla da insanlar hala aynı şeyleri düşünüyorlar. Çıkıp bu telefonun mükemmel olduğunu, abisinden geri kalır yanı olmadığını, hatta daha avantajlı olduğunu ispatlasan bile bu sefer de diğer insanların aynı şeyleri düşünmeyeceğini bileceğin için, yani bir nevi gösteriş yapamayacağın için yine almıyorsun. Benim en beğendiğim telefondu 12 mini. Gerçekten bu insanları anlamak zor.

Ha ekranı küçük diye almazın o başka ama çok da SE 2020 gibi de küçük değildi. İdealdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Fiyatını 1500 2 bin civari yapsinlar, bak nasıl peynir ekmek gibi satılıyor.

1000 lira olsun düz hesap

• quote:

Orijinalden alıntı: BF.Skinner

1000 lira olsun düz hesap

Alıntıları Göster

Bana uyar :)

• Forumun genel kanısı, genelde gerçeklerin tam tersidir.

12 mini de forumda çok tutmuştu o yüzden üretiminin bitmesine hiç şaşırmadım.  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.