Şimdi Ara

iPhone 12 serisi kullanıcıları, 5G ve LTE bağlantı problemi yaşıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İsminiz de şakalarınız da benziyor. :)

• ahmetdu kullanıcısına yanıt

Hayatim boyunca apple urunleri kullandim kullanmaya devam ediyorum. Suan 12 pro max alacagim onceki model olan 11 pro max 512gb modelimi 1 hafta once sattim. Hic bir zaman at gozlugu takan gozu kapali savunan kullanici olmadim olmayacagimda iyiyse iyi kotuyse gercekten kotu diyebilen bir kullaniciyim. 11 pro max harika bir cihazdi ama 12 tam bir hayal kirikligi ustune basa basa tekrar tekrar yaziyorum. Hic bir yenilik katamadi apple ve surekli sorunlar ile gundeme geliyor, rakipleri ise surekli yeni seyler sunmaya devam ederken apple 12 de tam anlamiyla cuvalladi. Simdi soracaksin madem oyle niye 12 aliyorsun cunku ruh hastasiyiz sorunluyuz almazsak uyuyamiyoruz bundan dolayi yoksa asla 12 yi almazdim bu hastalikli durum olmasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem300 kullanıcısına yanıt

Şimdi Cem Bey, polemik yapmak değil derdim. Yazdıklarınıza kısaca fikirlerimi söyleyeyim.

Ben hayatım boyunca Apple ürünü kullanmadım. Aksine forum eski nickim Master of Jedi'dır. çeşitli mecralarda Apple fanboyların canına okumuşluğum vardır. Son 8 yıldır, iPhone modellerinin (Yıllar geçsede devam eden güncelleme desteği ve servis kalitesi), AirPods'ların tamamını, Apple Watchların tamamını kullandım. PC'yi kökten bırakıp iyi oyuncu ve efsane bir high end PC yi satıp 27" bir iMac aldım. Çıkarsa yakında M1 çipli bir 16" MacBook Pro almayı planlıyorum. Windows'tan da MacOS'a geçtim. At gözlüğü takılı da değilim her şeyi en derinlemesine kullandım çok şükür. 40 yaşındayım MS-DOS'tan Windows 3.1'den 10'a kadar kullanmış birisiyim. sidik yarışımız şimdi bittiğine göre :)

Ama beğenmediğim aklıma yatmayan hiç bir şeyi ne marka olursa olsun almam. XS kullanıyordum 11'i beğenmedim almadım. Şimdi 5-6 dk önce UPS efsane şekilde 12 Pro'mu elime ulaştırdı. Yarın bazı aksesuarların videolarını çekip YouTube kanalıma ekleyeceğim.

Ruh hastasıyız, hastayız filan kurtarmaz sizi kusura bakmayın. Fiyasko değilmiş ki alacaksınız. Kimse bu zamanda 16-17k verip de bir fiyaskoya para vermez kendinizi kandırmayın.iPhone 12 serisi kullanıcıları, 5G ve LTE bağlantı problemi yaşıyor Yalan söylüyorsunuz demiyorum ama kendinizi kandırıyorsunuz sadece bu.

5G sorunu vs. gerçekten de olabilir Apple bu geri çağırır çözer paralel ticaret şşşşayommiii lerle kıyaslamasın kimse. iPhone 12 serisi kullanıcıları, 5G ve LTE bağlantı problemi yaşıyor 

Konuyu da burda ben kendi adıma kapatıyorum. Miss gibi iPhone 12 inizi sağlıklı günlerde kullanın.

Bu arada bende bu gün aldım 12 pro max'imi ama dediklerimi siz anlamadınız sanırım yada anlamak istemiyorsunuz.

Şöyle çok kısa şekilde belirteyim 12 pro max beklentilerim çok altında kalan bir cihaz ekran büyümesine rağmen çentik duruyor, ekran tazeleme hızı malesef hala tarih öncesi hızda ve pil performansı 11 pro max'ten çok daha kötü.

İnsan 11 den 12 ye geçince bir yenilik bekliyor işlemci ve ram takviyesi bir yenilik değil benim gözümde, bu zaten her sene olan bir şeydi 11 de yağ gibi akıyor 12 de akacak.. Apple bu sene çuvalladı benim adıma ama sizin gözünüzde harika bir cihazdır artık bir şey diyemem. Ben sırf ruh hastası olduğum için aldım.

Yok anladığım için zaten uzatmıyorum. Keşke almasaydınız madem böyle düşünüyorsunuz paranızla rezil olacaksınız. imoreda ve dh de de aynı haber var sanırım başkaları sizin gibi düşünmüyor sanırım 12 Pro Max geçmiş modellere fark atmış durumda.

Arkadaşım da alacaktı ama henüz siparişe açılmadı Ocak Şubat ayı diyorlar siz nereden aldınız iPhone 12 Pro Maxi?

Bana göre harika bir telefon değil Android kullanmak istemiyorum tek alternatif iOS kalıyor. Böyle geçtim Apple’a zaten Androide kızıp. Telefona İhtiyacım vardı almışken Pro almak istedim o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdu -- 4 Aralık 2020; 21:54:21 >

Ben yurtdışında yaşıyorum hocam.

iPhone 12 serisi kullanıcıları, 5G ve LTE bağlantı problemi yaşıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 4 Aralık 2020; 21:58:33 >
    Amannnn Cem kardeşim bedavaya cihaz alıyorsunuz fiyasko diyorsunuz ben de diyorum 16-17 bin TL verip de şikayet nasıl edilir diyorum. Konu kapandı tamam. 😃😃😃 Güle güle kullanın. Biz daha bekleyeceğiz Max için aylarca
  • Xiaomi kullanırken metro tünelden çıkınca 2 dakika şebeke bulamıyordu.Ve bu sadece 1 modelde değil kullandığım başka bir modelde daha böyleydi.iphone da 6s ve 7 de denedim ikisi de çıkar çıkmaz buluyor.Aynı hatla denedim bunları

• ben iphone se2 aldıktan sonra apple'da sapıttı :)

• İphone 12 ile LTE sonucu

Bu da aynı yerden iphone 7 ile

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt

Amazon

Extended Returns Information

For the 2020 holiday season, most of the items shipped between October 1 and December 31 can be returned until January 31, 2021.

https://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=GKM69DUUYKQWKWX7#:~:text=Extended%20Returns%20Information,returned%20until%20January%2031%2C%202021.

• asertyu kullanıcısına yanıt

3 aya yakın Note 9 Pro kullandım şimdi ise 40 gündür Poco F2 Pro kullanıyorum. Dediğiniz sorun kullandığım 2 Xiaomi modelinde de var malesef. Hattım Türkcell ve iyi çeken bir yerde oturuyorum. Eski telefonum Xperia XZ1 de hiç böyle sorunlar olmuyordu. Saçma sapan yerlerde 3G ye düşüyor ve 4G ye geçmesi için defalarca uçak modunu açıp kapatıyorum. Xiaomi her modeli sorun dolu bir marka. Ne demişler "Ne kadar ekmek o kadar köfte."

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.