|
Bildirim
Döviz kuru yüzünden gelen güncelleme.
|
Vallaha çevre için yav az alsınlar diye :)
|
kimsede demiyor ki tamam kur güncellemesi nedeniyle fiyat artıyor bu kur düşünce neden fiyatlar düşmüyor acaba. Neyse bizim insanlar zaten kapış kapış alacaklar sorsan pahalı vergilerden yakınanlar olacak her zaman ki gibi yeni gelinin ... koşması gibi gidip yine iphone alacak. Vergi allahtan var artması dilegiyle zaten insanlar alacak bunu neden vergiyi düşürsünkü talep var zaten. ( vergi muhabbeti araç ve telefon için geçerli. )
|
HAK EDEN BİR TOPLUM OLDUGU İÇİN BİR SORUN YOK
|
bu ücretler her döviz kuru yükseldiğinde yükseliyor ama düştüğünde düşüyormu yoksa bizim yerli firmalarımız gibimi yapıyorlar hiç takip etmedim açıkcası
|
Hükümetin yediği naneler yüzünden halk istediği hiçbir şeyi alamasın mı? Bu ne saçma bir düşünce? Şu yorumun dün yüce reisin söylediği sözü andırdı gözümde; Şükredin, şükredin, şükredin.
Ya abicim siz neyin kafasını yaşıyorsunuz Allah aşkına bir söyleyin. Şu an ki durum; insanları sürekli mevcut durumlarıyla şükretmesini zorlayarak ve bunu sürekli mesaj olarak tv’den ordan burdan vererek insanların daha iyisine erişilememesini ve sürekli durumun böyle ilerlenmesi istiyor. Siz bunları göremeyecek kadar eğitimsiz insanlar mısınız? |
Dün Amazon'dan Airpods Pro alanlar sevinçten uçacak |
Bu telefonlara ve aksesuarlara bu kadar para veren insanları anlamakta güçlük çekiyorum. Aylık gelirinin en az 10 bin TL olması lazım ki bu telefonu almaya niyetlensin. Bu zamanda 4bin TL den fazla telefona verilen para gerçekten çok acıyorum.
|
Kur ne zaman düştü?
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 14 Ekim 2020; 1:25:33 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
Dün Amazon'dan Airpods Pro alanlar sevinçten uçacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke_NO -- 14 Ekim 2020; 5:1:16 > |
|
İyi ki AirPods u 850 TL ye bim den almıştım zamanında < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |