Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üstelik o dandik ekran koruyucular telefonun ekranını öldürüyor. En güzeli telefon kenarını koruyucu bir kılıf alıp, hiç ekrana bir şey takmamak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke... Ekranın çizilmeyeceğini bilsek kimse bir şey takmaz zaten ama illa bir şekilde çiziliyorlar. Yoksa ne uğraşacağız filmle, camla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Sararma var mı hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İmcomprehensible kullanıcısına yanıt

Şu an yok ama daha 10 gün oldu zaten hocam.

• 12 gün önce aliexpress’den sipariş verdiğim esr 2’li ekran koruyucusu az önce geldi. Şansa bak 23 Kasım’da sipariş verdiğim telefonum da bugün teslim edilecek:) ayarlasan bu kadar olmaz..

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]

• Dostlar selam. ip 13 pro telefonum 1-3 gün içinde gelecek.

n11'den yorumları iyi olan köşeleri yüksek, kamerası korumalı şeffaf kılıf aldım 50 lira civarına. Esr ve spigene benziyor. Ayriyetten ekran camı da aldım ama o 10 tl

Yorumlar iyi olunca dayanamayıp aldım ancak kafamda soru işareti var.

1) Para verme konusunda sıkıntım yok ama farkı yoksa marka diye 100 lira fazla vermeyim dedim. Sizce esr kılıf mı alayım çok kalite farkeder mi?
    2) Bir de cam konusu var.. cam önemli tabi. parmak kaymaz etmez diye korkuyorum yada ekranın görüntü kalitesini bozar mı diye...

Ne dersiniz? çok farkediyorsa malzeme kalitesi ve dokunma hissiyatı vs pahalısını alayım. Ancak biri camla beraber 60 lira, diğeri 300 liralara geliyor. Farka değer mi?

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

hocam iyisi kötüsü bilmem ama genel tercih insanların saydığınız markalar oluyor. Aliexpressten 2 li cam koruyucu ve bir esr kılıf kuponla 150 küsür tl ye gelmişti vergisi de 22-23 tl çıktı. Sizde benim gibi aliexpressten esr nin kendi sayfası üzerinden sipariş verebilirsiniz. Yaklaşık 2 haftada geliyor

• resistancemetal kullanıcısına yanıt
    2 hafta uzun süre hocam ama siz linki verin kenarda dursun madem satın alayım.

koruyucu camdan memnun musunuz?

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

maalesef telefonum gelmediği için ikisini deneyemedim.

https://tr.aliexpress.com/item/32949745334.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5bf44c4d9YXw7e

https://tr.aliexpress.com/item/1005003167598614.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5bf44c4d9YXw7e

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Valla Ferrari'ye tüp taktırmak gibi bir durum işte ama ne yaparsın imkanlar bazen bunu gerektiriyor belki de.. Belki de marka takıntımız.. Sonuçta o da kılıf bu da kılıf, kalitesi çok benzer diyen arkadaşlar olabilir ama aynı mantıkla benzer özellikte android telefonlar da daha ucuz ve benzer özellikte iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] 

Genel sıkıntı aslında fiyatların yüksekliği ama nedense hep kılıflar, camlar fuzuli geliyor

• Valla bana kalırsa da durum aynı. Dolar bazında daha pahalıya aldığım iPhone 7 cihazımı 1-2 ay bir heves kılıf, cam vb. bir kaç denemeden sonra 5 sene boyunca korumasız kullandım. Evet sayısız düştü, kılcal çizildi ama bir sıkıntı yaşamamıştım taa ki 2-3 ay öncesine kadar. Ama korkmadım. Lakin yeni aldığımız telefonun ekran değişimine 2700 TL gibi fiyat söyleniyordu ki bu euro fırlamalarından önce. Şimdi gel de kullanma..

• Kılıf dediğin iyisi 100-150 lira uyduruğu 30-40 lira olur, bu fiyatlar ne böyle. Tavsiye edilenler arasında makul bir şey göremedim ben baya eskilerde kalmışım.

• serghat kullanıcısına yanıt
    Hocam dolar dediğin de 3 lira olur bir ülkede, o zaman dediğin fiyatlar olurdu😂

• Gecen sene 12 Pro Max için orijinal deri kılıf ve Hazalgsm'den cakma magsafe silikon kılıf almıştım. Silikon kılıf orijinal gibiydi bu sene bulamadim. Aliexpress'te var ama Türkiye'de kimden alabilirim? Arastiracak vaktim hic olmadi. Bilen varsa bilgi rica ediyorum

• Turkcell'de kılıf neden her yerden ucuz? Sepette 450 lira oluyor. Turkcellden alışveriş yapan var mı?

• üç f Ü kullanıcısına yanıt

pasajda eski fiyatlar kalmış alıcak olan alsın valla. platinum san 50 lirada kodla düşülüyor ama bir sorum var wallet almak istiyorum. walletın kodu falan yazmıyor eskisimi yenisimi onu nasıl ögrenebilirim ? hiç sipariş veren varmı apple deri cüzdan turkcell pasajdan

• https://www.amazon.com.tr/silikon-çizilmeye-dayanıklı-koruyucu-çerçeve/dp/B099K6TYG4/ref=sr_1_53?__mk_tr_TR=ÅMÅZÕÑ&keywords=iphone+13+pro&qid=1639589650&refinements=p_89%3ABaseus%7CSpigen%7Cesr&rnid=13493765031&s=telephone&sr=1-53

şu kılıfı almayı düşünüyorum. alıp deneyen var mı?

yada full şeffaf ön ekran çıkıntısı ve kamera çıkıntısı yüksek olan kılıf önerisi olan varsa yardım ederse sevinirim.

• üç f Ü kullanıcısına yanıt
    Ben orjinal deri kilif aldim, problemsiz, orjinal bir gunde geldi.

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]urun.n11.com
    Apple iPhone 13 Mini Kılıf Magsafe Magnetic Crystal - Şeffaf Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/apple-iphone-13-mini-kilif-magsafe-magnetic-crystal-seffaf-P414847632
  • ozdess O kullanıcısına yanıt

ben bunu aldım

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU]urun.n11.com
    Apple iPhone 13 Mini Kılıf Magsafe Magnetic Crystal - Şeffaf Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/apple-iphone-13-mini-kilif-magsafe-magnetic-crystal-seffaf-P414847632
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.