Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Magsafe Charger'ın sahteleri var mı piyasada? Kullananlar memnun mudur, telefonu ısıtma ve şarj hızı durumu nedir?

Bir aklıma takılan noktası da kablonun platforma bitişik olması, kablo bir bozulsa alet çöp olacak. Keşke Magsafe Duo gibi kablosu çıkarılabilir olsaydı.

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt

Şuna bir bakmanızı öneririm.

amazon
    ESR HaloLock Kablosuz Stand Şarj Cihazı Magsafe/iPhone 13/13 Pro/13 Mini/13 Pro Max/12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max/Manyetik Kılıf 1,5 m USB-C Hızlı Şarj Kablosu Adaptör Yok Siyah
    https://www.amazon.com.tr/HaloLock-Kablosuz-Magsafe-Manyetik-Kablosu/dp/B08YYHDTFQ
  • Doancrula kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam kablosu çıktığı için bu daha iyiymiş cidden. Ama sanırım Apple'ınki 15 watt iken bu 7.5 watt.

• Arkadaşlar iphone 13 ve iphone 13 pro kılıfları birbirine uyumlumu acaba bilgisi olan varmıdır?

Ben uyumsuz diye biliyorum ama.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alsem A kullanıcısına yanıt
    Uyumlu degil dostum

• toyot T kullanıcısına yanıt

bende pro max için tough armor aldım mükemmel bir kılıf tek sorun arkadaki delik aynı kalitede olup arkası delik olmayan kılıflara bakıyorum otterbox ve uag dışında bir alternatif yok

• BogazınYargıcı kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu şunun için sordum,benim tlfnum düz 13,baseus kılıfın crystal jel çerçeve zırhlı slikon kılıfının iphone 13 pro ve promax için olanı vardı düz 13 için yoktu.Düz 13 için glitter olanı vardı sadece.Bugün iphone 13 için bir kılıf eklediler mağazaya ismi değişik olmasına rağmen crystal jel çerçeve slikon kılıfın aynısı.

Yalnız ürünün özelliklerinin en sonunda uyumluluk iphone 13 pro yazıyor.Ben de Whatsapp tan firmaya sordum kılıf iphone 13 için ama ürün özelliklerinin en sonunda uyumluluk pro yazıyor diye yazdım.Bana bazı kılıflarda 13 ve pro birbirine uyumlu olabiliyor dediler.Bende yanlışınız var uymaz bana kesin düz 13 le uyumluluğunu teyit ederseniz sipariş vereceğim dedim.Ben depoyla bir görüşeyim dedi,daha sonra yazdı sordum bu kılıf 13 içinmiş dedi.Bende hala tereddütdeyim pro için gönderirlerse uğraşırım diye.

Linkini atıyorum.

https://mobil.akilliphone.com/incele/baseus-crystal-iphone-13-6-1-kilif-armor-zirhli-silikon-kilif-105944

Bu 13 kılıfı alabilirsiniz

Hocam en sonunu okudunuz mu uyumlumuk pro yazıyor.Bu kılıfı forumda kullanan arkadaş vardı sanki,memnunmu acaba.Glitter olanın kenarları sert takıp çıkarırken çizer diye bu kılıfı istiyordum ama dediğim gibi 13 için yoktu.Arkadaki lens koruma yükseltisi çok yüksek rahatsı edermi bilemiyorum.

Hocam açıklama bakmayın ilanda İphone 13 yazıyor hatta sabah sitedeki müşteri hizmetlerini arayın sorun isterseniz , kılıf güzelmiş benimde alasim geldi

Sizde de 13 mü var hocam.Sadece lens kamera koruması çok aşırı yüksek gibi geldi o tereddüt ettirdi.

13 pm var ama kamera çerçevesi çok kaba vazgeçtim ben hocam

Aslında koruma açısından çok iyi ama çok kaba çerçeve.Siz hangi kılıfı kullanıyorsunuz hocam.

Bende orjinal 2 adet deri var hocam midnight , golden brow

• pxemr kullanıcısına yanıt

Merhaba bende aliexpress den 246tl ye otterbox kılıf alacağım (amazonda tr ye herşey dahil 688tl ye geliyor aynı kılıf) sormak istediğim kılıfa ne kadar vergi ödeniyor kargoyu teslim alırken?

• Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt

Hocam ben şahsen ona dikkat etmemiştim. Yalnız şöyle bir durum var. Anladığım kadarıyla 7.5w ibaresi sanırım MagSafe desteği olmayan telefonlar için geçerli Qi kablosuz şarj desteği. Evet orijinal MagSafe şarj 15w ama yaklaşık dolum süresi youtube testlerinde 2 saat 45 dakika civarı. Bu üründe de 2 saat 30 dakikada telefonu tamamen şarj ettiği yazılmış. Eğer 7.5w ile şarj ediyor olsaydı bunu başaramazdı sanırım. Ama evet net olarak da 15w civarı vs bir bilgi yazmamışlar o kadar aradım ben de bulamadım.

• Doancrula kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam ilgin için. Kablosuz şarj olayına şimdilik girmemeye karar verdim ben yine.  

• Iphone 13 için deri kılıf satılıktır. Çok az kullanıldı 20 gün önce alındı. Apple faturalı. Kızıl kahverengi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben kullanıyorum bu kılıfı 13 proda.Bir sorun yok uyumlu gayet. Kılıf kaba değil gayet fit kalıpta kamera çerçevesi büyük sadece ama çok kaliteli yapılmıs o yuzden hosuma gidiyor metal o bölge.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 23 Mart 2022; 0:2:41 >

• tequila10 T kullanıcısına yanıt

Onu bende Tr'de bulamadim. Thin fit var ama koruyuculuğundan emin değilim.

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.