Bende aynı kılıftan almayı düşünüyorum ama crystal ile glitter arasındaki fark nedir biliyor musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (60. sayfa)
-
-
aliexpress.com246.29TRY 42% OFF|Otterbox Defender serisi kılıf iPhone 13 Pro Max 12 Mini 11 SE 2020 Samsung S22 S21 S20 Ultra not 20 kutu paketi ile|Phone Case & Covers| - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005002964421584.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.b4ba6e4cm9tCxo&algo_pvid=c1a07def-2437-487e-82c7-40dbea8673dc&algo_exp_id=c1a07def-2437-487e-82c7-40dbea8673dc-0&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000022990438018%22%7D&pdp_pi=-1%3B246.3%3B-1%3B-1%40salePrice%3BTRY%3Bsearch-mainSearch
buradan sipariş ettim fakat amazon tr dede mevcut aynı kılıf ön tarafındaki kapağı kullanmayı düşünmüyorum ama outdoor sporlarıyla uğraşırken arazide lazım olabilir güzel bir detay
-
www.urbanarmorgear.comUAG Civilian Series iPhone 13 Pro Max 5G Case Heavy Duty Protective Tough Modernhttps://www.urbanarmorgear.com/products/civilian-series-iphone-13-pro-max-case
alternatif olarak uag civilian da alabilirsiniz şahsen ilk tercihim uag olurdu bu kılıfı 2 yıl kullandım üzerine tanımam
-
Hocam glitter olanı daha sert bir kılıf yanları felan.Tasarım farkı var.Cyrstal olan yumuşak bir kılıf kamera koruma çıkıntısı çok daha yüksek.İphone 13 pro ve pmax için vardı düz 13 için yoktu aylardır yeni stoğa girdi.Ben cyrstal olanını almak istiyorum ama kamera koruma çıkıntısı çok kalın ve kaba.Ama koruculuğuda o derece iyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam yanlardan dolayı elde kayma gibi bir durum asla söz konusu değil, arka tarafta diğer kılıflara göre daha az kayıyor çok çok az belkide.
-
Evet hocam ikiside var bende, yarın ikisininde telefonda duruş fotoğraflarını atıp paylaşırım.
Ben crystal olanını öneririm, açıkcası glitter olan sert kılıf takıp çıkarma zor en handikaplı durumu ise telefonun kılıfın içinde mm likte olsa oynadığını hissediyorum buda arada bir toz varsa çizmesinin önünü açar.
-
İki adet lens koeuyucu aldım biri sadece kamera lenslerini kapatan bir takım diğeri ise kamera bölgesini kapatıyor ama ikisinde de flash sorunu yaşamadım ama odanın lambasına kamera tuttuğumda ampul ışığı aşırı dağılıyor. Bu lens koruma işini kaderine bırakmak daha iyi sanırım. Ya da bir önerisi olan var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben tavsiye üzerine ESR’nin kare şeklindeki lens koruyucusunu aldım. Gündüzleyin ve ışıklı çekimlerde kalite farkı yok fakat gece çekimlerimde bazen kalite düşüşü yaşıyorum. Bununla birlikte odaklamada problem olabiliyor. Sanırım ben de korumasız kullanacağım
Sanırım kalite bozmadan en iyi koruma yöntemi ucuz tekli metal koruculardan alıp camını alttan iterek sökmek ve sonra telefona takmak
Hocam sizin fotoğraflara bakıp ona göre sipariş vereceğim.Simdiden teşekkürler
Aslında çok mantıklı hocam ama o camı kırmadan sökebilir miyiz ?
Ben full kapatan metal çerçeve buldum ancak cam yansıma yaptığı için sökmüştüm. Camı iç taraftan dışa doğru ittirinnce cam sökülüyor kameranın etrafı yükseliyor görüntüde bozukluk yok fakat burada şöyle bir soru ortaya çıkıyor darbe o koruyucu metale gelirse metal lense normalden daha fazla baskı ile darbeyi iletir mi
Hocam çok teşekkür ederim,Bekliyoruz resimleri.
Bu benks nasıl bir marka kalite konusunfa menşei neresi bilgisi olan var mı bazı slim kılıfları çok hoşuma gitti
ürün ile alakalı olarak store ile görüştüm bu ürünün armorite değil normal versiyon olduğunu söylediler fakat ESR 'ın kendi sitesinde full koruma siyah kenarlı bir ekran koruyucu yok. o sebeple armorite olabileceğini düşünüyorum ve bu cevabı bir satış hareketi olarak değerlendirdim. ayrıca armorite olarak belirtilen modelle bu ürünün açıklamalarındaki resimler bile neredeyse aynı ve iki ürününde alıcı yorumlarındaki fotoğraflardan anladığım kadarıyla kutular ve içerikleri aynı . merak etmem ve evde birden fazla iphone 13 olması sebebiyle ben iki ilandan da sipariş verdim. Ürünler gelince kesin konuşabileceğim diye düşünüyorum .
-
Anladım hocam umarım istediğiniz çeşit ürün gelir öyleyse
Bu kılıfı amazondan söylemiştim sipariş 3 hafta önce (halen gelmedi. )
Şimdi pro ve pro max olanı da gelmiş..
İphone 13 için olanını kullanan bir arkadaş yazmıstı, silikon olmadıgı için sararma yapmadıgını söyledi.Bu siteyede gelmiş sonunda.Malzeme olarak pc( Polikarbonat) yazıyor.
www.akilliphone.comBaseus crystal iphone 13 pro 6.1 kılıf magsafe uyumlu şeffaf kılıfhttps://www.akilliphone.com/incele/baseus-crystal-iphone-13-pro-6-1-kilif-magsafe-uyumlu-seffaf-kilif-105945
-
Iphone 13 icin ekran koruyucusunu kullaniyorum, harika bir koruyucu. Hissiyati cok iyi ve kurulum kiti ile birlikte geliyor, kolayca uygulaniyor.
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X