Şimdi Ara

iPhone 13 / 13 Mini / 13 Pro / 13 Pro Max | Kılıf ve Aksesuar Tavsiyeleri [ANA KONU] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
138
Favori
200.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

13 Pro siparişi verdim.

Ön arka cam filmi olarak amazondan bu ürünü aldım. Arkasına takıp ön kısmına spingen kolay setup yada esr almayı düşünüyorum.

Orjinal kılıf mı tavsiye edersiniz yoksa spingen tarzı kılıfları mı ?

amazon
    IPG Apple iPhone 13 Pro Tam Kaplama (Ekran ve Arka Koruma)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09KHDGHLV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
  • Magli kılıf olmadan ince kılıf ile sağlam tutacak mıknatıslı araç telefon tutucu var mıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pixellence1907 kullanıcısına yanıt
    Spigen tavsiye ederim hocam. Bkz. Spigen liquid air matte

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pixellence1907 kullanıcısına yanıt

Öncelikle hayırlı olsun. Orijinal apple kılıflar drop testlerde kötü sonuç veriyor. Spigen ya da kamera çerçeve bezeli yüksek esr bakabilirsiniz. Ama spigen rugged ve tough armordan uzak durun çok kayganlar. Ben spigen neo hybrid silver aldım aşırı şık duruyor ama sök tak için çok uygun değil kılıfı çevreleyen sert plartik 2. Parça var kılıf böylece asla bir yerden gevsemiyor ama dediğim gibi sok tak zor is

• 9H cam arka koruyucu aldım. Spigenin logosu açık kılıfını kullanıyorum iz yapmasın diye aldım umarım koruyucu camdan dolayı iz olmaz

koruyucu cam kalın geldi herhalde, tam uyan kılıf hafif yanlardan açık kalıyor. Kastırma yapıp zarar vermez değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 29 Mart 2022; 11:57:51 >
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt

Hocam keşke arka için csm yerine folyo şeklinde alsaydiniz. Spigen rugged mi tought mu? Çok toz birikiyor mu

• Bu arada esr ve benks marka kılıfların kalitesi hakkında bilgisi olan var mji

• sipidik kullanıcısına yanıt

Evet hocam ya çok pişman oldum acaba kılıf ile gerginlik yapıp hasar verir mi cihaza 

Spigen Rugged Armor aldım hocam. Çok fazla kılıf deneyimleme şansım olmadı ama kalitesi duruşu çok hoş. Keşke Apple logosunu da kapatsaymış çünkü bugün kılıfı çıkarınca logo kısmında yuvarlak şekilde toza bağlı leke vardı silince geçti ama uzun kullanımda ne olur bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sipidik

Bu arada esr ve benks marka kılıfların kalitesi hakkında bilgisi olan var mji
    Benks’i bilmem ama esr çok kalitelidir. Hem kılıfını hem de ekran koruyucusunu kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

25 tl arka koruyucu 0.2mm folyo

En kısa zamanda yenileyeceğim. Var mı oneri bir ürün internet üzerinden hocam?

Koruyucu folyo ben kullanmıyorum bir ara rugged armor almayı düşünmüştüm onun için bakmıştım yalnızca. Kılıfın altında kalacak neticede ve hiçbiri düzgün korumaz incecik poşet gibi şeyler ama zatem korusun diye değil de tozun kasaya yapışmasını önlemek ve az da olsa cizik önlemek için alacaksınız o yüzden en ucuz hangisi ise o alınır derom ben

En ucuzunu alıp takayım o zaman

• allahım bir kılıfa bu kadar para verdiğim için umarım beni affedersin apple'ın yeni çıkardığı sarı kılıf epey hoşuma gitti durduramadım kendimi :(

adamlar da şok olmuş satıştan sonra iptal etmeyim diye hemen kargoya vermişler  

• Rappapompom kullanıcısına yanıt

Kılıf geldi mi? Ben de düşünüyorum almayı silikon olmamasından dolayı tercih etmeyi düşünüyorum elden kayma gibi sorunlar oluyor mu?

• Arkaya koruyucu taktırmadım ben kılıf var diye. Aslında yaptırıcakdım adam elimde yok uygun ölcüde kestirmem lazim fln dedi ben de beklemedim. Ama içim rahat etmedi bir ara yaptirmak lazim.

• gopgop kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok güzel gözüküyor rengi hayırlı olsun. Gelince telefonla birlikte fotoğraf paylaşabilirseniz güzel olur

• Orjinal Apple silikon veya deri kılıf kullanan arkadaşlar varsa hangisininin hissiyatı daha iyi ikilem arasında kaldım doğrusu deri sanırım çabuk deforme oluyormuş

• Esr çift cam armorite cam koruyucu aldım fakat çift camı beraber takınca dokunmatikte problem yaşıyorum daha sert dokunmam gerekiyor bu yüzden tek camla devam ediyorum aynı sorunu yaşayan var mı?

• DocMVK kullanıcısına yanıt

hocam ürün tek cam olarak kullanılmalı zaten. sadece paket içeriği iki cam içeriyor

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.